κατι αλλο
Τα διαμερισματα οταν φτασουν 60 ετων τα ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ????
δεν το νομιζω......
Πολλα μεσητικα γραφεια δεν δεχονται ακινητα πανω απο 35 ετη .......
ΑΡΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ .........
(αν δεν εχεις αλλους πορους ωστε να αξιοποιεις αυτα που μπορουν να αποδωσουν σαν ακινητα)
Το παν είναι η περιοχή- θέση...
Στη Β. Σοφίας ή στο Κολωνάκι μια χαρά πωλούνται διαμερίσματα που είδαν την είσοδο των γερμανών στην Αθήνα...
Στο κέντρο επίσης υπάρχει αρκετή ζήτηση, όχι απαραίτητα για κατοικία αλλά και για γραφεία κτλ.
Συν ότι στο κέντρο παλιά είχαν καλή ποιότητα κατασκευής και με μια καλή ανακαίνιση, αξίζουν.
Επίσης, στις συγκεκριμένες περιοχές δεν υπάρχει και προσφορά καινούργιων, όποτε θέλοντας και μη όσοι θέλουν να μείνουν εκεί, θα συμβιβαστούν με κάτι παλιό.
Τώρα, αν κάποιος μου πει για οικοδομή 40 ετών στο.. Κορωπί, ναι, δεν έχει τύχη.
Εκτός της κακής ποιότητας κατασκευής, αν στην ίδια περιοχή υπάρχει πληθώρα σπιτιών, τί να το κάνω το αρχαίο;
Φιλε μου το εχω σκεφτει κι αυτο ..... αλλα για να πουλησω 2 συνολικου εμβαδου 110 τμ 40ετιας ανακαινισμενα ποσο θα μου τα παρουν ?
και απο αυτα που θα παρω ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ποσα θα θελω ακομη να παρω ενα 1ου 85-100 τμ ?
κοντευει χρονος που προσπαθω να πουλησω ενα 48 τμ πληρως ανακαινισμενο 2ου εχοντας ριξει περιπου 18χιλιαρικα για ανακαινηση και το καλυτερο που μου προτειναν ηταν 60 χιλιαρικα ....μεσω μεσιτη
Δεν ξέρω σε τί περιοχή είναι αλλά δεν είναι ανάγκη να τα πουλήσεις- τέτοια διαμερίσματα ενοικιάζονται σχετικά εύκολα...
Οσον αφορα τα καταστηματα .....
Αν ο ιδιοκτητης καταφερει να αποσπασει ΑΕΡΑ απο τον ενοικιαστη .....
τοτε ειναι εξασφαλισμενος γιατι το μαγαζι οσες φθορες κι αν εμφανισει παντα το φτιαχνει ο επομενος ενοικιαστης
Ναι αλλά σε περιόδους κρίσης γενικής αλλά και ειδικής (μιας και το απλό μαγαζί δεν είναι ελκυστικό για τους καταναλωτές εξαιτίας mall και αλλάγής αγοραστικών συνηθειών) δύσκολα θα βρεις καλό ενοικιαστή που θα σου δώσει αέρα...
Και βέβαια δεν μπορώ να κρύψω την αντιπάθειά μου για όσους με ένα κωλομάγαζο ή κωλογραφείο που κληρονόμησαν εκβιάζουν επαγγελματίες για μερικές δεκάρες παραπάνω...
Τελικά οι μαλάκες ιδιοκτήτες συνέβαλαν στο να απαξιωθούν τα μαγαζιά διότι υψηλά ενοίκια και αέρηδες συνεπάγονται υψηλές τιμές προϊόντων και υψηλές τιμές συνεπάγονται λουκέτο...