Κατ’ αρχας φιλε str81977 γραφε λιγο πιο ευγενικα…….
Στο φιναλε στα @@ μας αν πουλησεις στα @@ μας αν δεν πουλησεις αφου τα ΔΙΚΑ μας $ € ότι θες βαλε δεν θα τα δεις ………
Καταρχήν μια χαρά μιλάω...Η φράση "Στην τελική στ' @@ μου αν στο Γέρακα πουλάνε με 40% έκπτωση ή στην Καλλιθέα έχει φθηνά ακίνητα..." δεν απευθυνόταν σε εσένα, γενικό σχόλιο ήταν...
Δεύτερον, σου είπε κανείς ότι είμαι εργολάβος ή πουλάω διαμερίσματα;
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ……..
Βασικό αξίωμα των μαθηματικών είναι ότι δεν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια...
Το να συγκρίνεις δύο αγαθά τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, ακόμη και λεκτικά (Ακινητο, ΑΥΤΟκινητο) είναι τεράστιο λάθος...
Και σου το απέδειξα δείχνοντάς σου την εξέλιξη τιμών και άλλων αγαθών από το 1990 έως και σήμερα...
Άλλα αυξήθηκαν, άλλα μειώθηκαν...
Προφανώς διότι οι συνθήκες της αγοράς μεταβάλονταν διαφορετικά για κάθε ένα και το κυριότερο, δεν είναι όλα τα αγαθά ίδια...Το καθένα έχει τις δικές του ιδιότητες και αν θες, ιδιορρυθμίες...
Αν ήθελες να κάνεις μια σωστή αναγωγή, θα μπορούσες ίσως να συγκρίνεις το λόγο μέσου μισθού της εποχής με τον αντίστοιχο λόγο σήμερα αν και τα αποτελέσματα δεν θα ήταν ακριβή διότι δεν υπάρχει "μέσο ακίνητο"...
Άλλη η προσφορά ακινήτων το 1992 άλλη το 2002 άλλη το 2012..
Δυστυχώς έχεις μια τάση υπεραπλούστευσης....
Μην το λες αυτο γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν γουσταρουν να μπον σε δανεια και επειδη οπως λετε κι εσεις στα ΘΥΜ... ΕΕΕΕ στους υποψηφιους αγοραστες ηθελα να γραψω τιποτα δεν μπορεις να βρεις οπως το θελεις
αρα κανεις συμβιβασμους και οπου γης πατρις
Και ξαναρωτώ...
Σου είπε κανείς ότι είμαι εργολάβος;
Και τί μανία καταδίωξης είναι αυτή με τους εργολάβους;;
Και τί φοβικά σύνδρομα μη σας φάνε τα λεφτά!
δηλαδη αν ειναι στα Πετραλωνα αντι Παπαγου η και παραδιπλα θα μου πεσει η υποληψη ?
Ο καθένας αγοράζει όπου μπορεί...
Αν κριτήριό σου είναι πώς θα την πεις στον εργολάβο και ότι οι Τράπεζες θα μου τα φάνε, μείνε όπου θέλεις...
Αν ξέρεις βέβαια πώς να χειριστείς εργολάβους (αν και είμαι κατά της αγοράς νεόδμητου΄) ή τις Τράπεζες, μπορείς να κάνεις πολλά χωρίς να χάσεις τίποτα...