Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
......πένητας.....
Αυτή η λέξη που ανέφερες, με βάζει σε σκέψη. Από που την ψάρεψες?
......πένητας.....
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΑΠΟΥΛΗΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ''
Στις τελευταίες εργασίες της Διοικητικης Επιτροπής της ΠΕΚΑΑΔ, ο αξιότιμος Πρόεδρος κ. Αχαχουχας εισηγήθει τα παρακάτω θέματα:
1. Προτάσεις της ΠΕΚΑΑΔ προς τους εργολάβους για την αγορά απούλητων διαμερισμάτων
2. Τη σύσταση Ειδηκής Επιτροπης Εράνου για τους πένητας φιλους εργολάβους
3. Την αγορά βιοτεχνίας ζαχαροπλαστικής για την παρασκευή "εργολαβων"
4. Την μελέτη για την ανέγερση Ιδρύματος Απόρων Εργολάβων σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Προέδρου στο Λουτράκη, και με χρηματοδότηση 100% από Ευρωπαικα προγράμματα
5. Την προσφορά του μελους της ΔΕ της ΠΕΚΑΑΔ κ. Τρίκαρδου 1 τόνου ανόδευτου παρθένου ελαιολάδου στους εργολάβους.
Ολές οι προτάσεις εγίναν παμψηφή δεχτές
Απο το πεν-τχαουζ !!!!
Ο Λιλας θέλει να προσφέρει τον λοκο του στους εργολαβους για να μην χωσουν μονο αυτοί τα απουλητα στο λόκο τους. Ειναι πολύ ζουλιαρης ο Λιλας.
Κοίτα μπορει να ειμαι ανοθρογραφος και αμορφοτος ......
(ενα απουλητο οπου θελουν ως δωρεα στην ΕΝΩΣΗ)
Ένα απούλητο ο ΚΑΘΕΝΑΣ γιατι έτσι όπως το διατύποσες κατάλαβα ΕΝΑ μονο απούλητο όλοι τους
Ααααα Πρόεδρε κ.Αχαχουχα είπαμε αυτά θα τα δώσουμε ΤΣΑΜΠΑ σε ανθρώπους που τους έκαναν οι εργολάβοι να δανειστούνε από τις τράπεζες και να μην έχουνε τα καλοπληρομένα τους σπίτια.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ο καθενας τους .........
Ποσο θα τα νοικιαζουμε ειπαμε ???
Αυτα που δεν θα μας αρεσουν !!!!! :S :S
διαμερισμα στο μοσχατο στο ποταμι σε πολυκατοικια 2004 χτισμενη στο δευτερο 95 τετραγωνικα 2δωματια παρκιν πιλοτης αποθηκη 2wc ζηταει 270000!! τον ειχα ρωτησει πριν 2 χρονια και ζηταγε 275000!! δηλαδη σε 2χρονια επεσε5000χιλιαρικα, και στην ιδια πολυκατοικια εχει αλλα 3 απουλητα. τωρα η δεν τον ενδιαφερει και οποτε πουλησει η ψαχνει για μαλακες!!!
μα νομιζω αυτο ειπα οτι πρεπει να ψαχνει για μαλακες!!!Εγω φιλε μου θα ρε ρωτησω .....
ΕΧΕΙΣ τοσα λεφτα να δωσεις ???
ΕΛΕΟΣ ρε παιδια 95 τμ 270 χιλιαρικα τι ειναι δηλαδη πετσετακια 90.000.000 δρχ ?
Ααααα Πρόεδρε κ.Αχαχουχα είπαμε αυτά θα τα δώσουμε ΤΣΑΜΠΑ σε ανθρώπους που τους έκαναν οι εργολάβοι να δανειστούνε από τις τράπεζες και να μην έχουνε τα καλοπληρομένα τους σπίτια.
Αααααα όλα και όλα εμείς δεν είμαστε λαμόγια
Φίλε bodos πάνω στο ποτάμι είναι αλλα από την μεριά της Καλλιθεας ;;;;διαμερισμα στο μοσχατο στο ποταμι σε πολυκατοικια 2004 χτισμενη στο δευτερο 95 τετραγωνικα 2δωματια παρκιν πιλοτης αποθηκη 2wc ζηταει 270000!! τον ειχα ρωτησει πριν 2 χρονια και ζηταγε 275000!! δηλαδη σε 2χρονια επεσε5000χιλιαρικα, και στην ιδια πολυκατοικια εχει αλλα 3 απουλητα. τωρα η δεν τον ενδιαφερει και οποτε πουλησει η ψαχνει για μαλακες!!!
ΕΥΓΕ κ.Αχαχουχα ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΑΠΌΨΕΠριν το 1993 τα σπιτια ηταν λιγο πιο ακριβα απο ενα καλο αυτοκινητο
ενω σε αρκετες περιπτωσεις το αυτοκινητο ειχε σχεδον την ιδια η και μεγαλυτερη αξια απο ενα ακινητο
διορθωστε με αν κανω λαθος
τωρα το πιο παλιο ακινητο κοστιζει αρκετα περισσοτερα απο μια μερσεντες !!!!!
Κοίτα δεν γνωρίζω από τουτού γιατι ποτέ δεν είχα στο ονομά μου, δεν αγόρασα ποτε δλδΚανω καπου λαθος ?
ετσι τα θυμαμαι εγω ....
Κοίτα δεν γνωρίζω από τουτού γιατι ποτέ δεν είχα στο ονομά μου, δεν αγόρασα ποτε δλδ
Αλλα για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις
δεν εχει αδικο ο γιωργος αν σκεφτεις οτι το 93 μια μερσεντες 200Ε κοστιζε κοντα στα 14εκατομυρια και σημερα κοστιζει καπου στα 45000 χιλιαρικα ισως και λιγοτερο αναλογα το μοντελο σιγουρα ειναι φθηνοτερα αναλογικα με τοτε.Θυμαμαι γιατι τα παρακολουθουσα απο παλια
εχω μια μανια να μαθαινω για αξιες ........
και μου αρεσαν τα αυτοκινητα απο ανεκαθεν ασχετα αν δεν σκεφτομαι να αγορασω ΠΟΤΕ
Ως απαντηση στον φιλο Yorgos
Ποτε επεσαν οι τιμες εκτος απο το οτι ισως εμειναν σταθερες με αναπροσαρμογες στις τιμες της ταξης 2-5 % ανα τριετια ???
εκτος κι αν εννοεις τιποτα τιμες σε ΚΙΝΕΖΙΚΑ η ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ (στην αρχη παραγωγης τα κορεατικα) και μας τα κανεις συγκριση ......