Αν και το τελευταιο ποσταρισμα ειχε να κανει με τον οικονομικο κλαδο και οχι με τον κατασκεταστικο τελος παντων.....συγχωρεισαι λογω των ημερων! αχαχαχαχαΚαλε μου φιλε,
Ξερεις οτι σου εχω 'αδυναμια' μετα τις 'μαχες' που κατα καιρους δινεις με τον ΠΠ
Παρα τ΄αυτα, οι γνωσεις σου επι των 8εματων που απτονται τον κατασκευαστικο κλαδο δεν ειναι επαρκεις - για αυτο, με ολο τον σεβασμο, 8α ηταν καλυτερο να μεινεις σε 8εματα που γνωριζεις ή τουλαχιστον οι απαντησεις σου να ειναι περισσοτερο προσηνεις
Οσον αφορα τα σημεια που επεσημανες
1a. Το 10-11 πως προκυπτει; 8εωρεις οτι η εμπορικη αξια κα8ε διαμερισματος ειναι περι τις 300Κ Ευρω; Ανεφερα εγω οτι προκειται για απουλητα; διαμερισματα; στην Ελλαδα; Assumption is the mother of all fuck ups οπως λεει και ο φιλος μας ο Steven Seagal
1b. Το γεγονος οτι δεν εχω εταιρεια μη εισηγμενη στο οιδοηποτε Χρηματιστηριο, δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να εχω την ιδια προσοχη σε ολους τους δεικτες (μοχλευσης, επαρκειας κλπ) - Εκτος αν πιστευεις οτι η τραπεζα ειτε προκειται για lease back ή δανεισμο, δεν 8α σου ζητησει τα ιδια στοιχεια (και σε βα8ος χρονου)
2/3. Τι να σχολιασω εδω.....
Η λογιστικη αξια του ακινητου, γνωριζεις πως υπολογιζεται; Αν ναι, 8α σε παρακαλουσα να την διατυπωσεις σε μια προταση - Διοτι, εαν γνωριζες, τοτε 8α καταλαβαινες οτι ολη η τελευταια παραγραφος σου εχει μηδενικη λογιστικη και επενδυτικη αξια
Αν οχι, τοτε...Καλη Χρονια
Δε νομιζω δε να εχεις την απαιτηση να κατεβαζω σεντονια με αναλυσεις και πινακες ή ακομη πιο απλα, να εχω τη διαθεση να γραφω κανα μισαωρο καθε ποστ για να αποδειξω τη θεση μου στον πασα ενα που διαβαζει το θρεντ.
γιαυτο πολλες φορες προσπαθω σε πολυ λιγες λεξεις να συμπεριλαβω πολυπλοκα νοηματα που ξερω κι εγω οτι ειναι δυσκολο να κατανοηθουν ιδιως απο ανθρωπους που δεν θελουν να τα κατανοησουν!
Εδω ουτως η αλλως δεν ειμαστε για να τσακωνομαστε, εχουμε ολοι ενα τουλαχιστο κοινο στοιχειο (εκτος απο τον ΠΠ ειναι εξαιρεση αυτος) και τις περισσοτερες φορες(εγω τουλαχιστο) κανω χαβαλε και αμα τυχει και πω και καμια συμβουλη οποιος θελει την ακουει!
anyway που λενε και στο αμερικα dont say we didnt warn you!
Καλες γιορτες σου ευχομαι και ειλικρινα μακαρι να με διαψευσεις!