Επισκέπτης
ενταξει......δεν βγαζω ακρη............
αλλα λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τα αφτια μου.........εχεις λυσαξει με τα λαμογια.......ολοι που συμετασχουμε εδω θα μας βγαλεις οτι θελουμε να σπρωξουμε κανα ακινητο.........εγω σου λεω για δοση δανειου για 5 χρονια και συ μου λες αντε για 10 λες και λες αντε κανα χρονακι παραπανω.....κατσε μεγαλε 10 χρονια τι διαολο συνταξιουχος φοιτητς θα ναι???
τεσπα σταματαω εδω γιατι δεν βγαζουμε ακρη....
το χουμε καταλαβει αυτο που φωναζεις τοσο καιρο οτι δεν υπαρχει ρευστο..............
και γω θα σου πω το αλλο......ΡΕΥΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ......αλλα υπαρχει και ΦΟΒΟΣ για κινησεις.....λογω κρισης....καποιοι ειναι πολλοι συντηριτικοι και ετσι δεν κανουν κινησεις.....ποια κριση? η χωρα των δημοσιων υπαλληλων? να μιλησουνε αυτοι με τα ελευθερα επαγγελματα ΝΑΙ!! αλλα να μιλανε και αυτοι του δημοσιου που μηνας μπει μηνας βγει τα φραγκα ειναι στην τραπεζα....? Ε ΟΧΙ!!
κινησεις γινονται αλλα μονον απ αυτους που εχουν κας και δεν χρεωνονται.....για αυτους τωρα ειναι χρυσες ευκαιριες.....και παλιοτερα υπηρχε φτωχεια και τωρα υπαρχει και θα υπαρχει ΑΛΛΑ με την ΚΡΙΣΗ γαμηθηκαν να διχνουν τα ΜΜΕ τα καφενεια με τους ανεργους.....
και παλιοτερα γινοταν απωλησεις.....και με την αλλαγη οταν μπηκαμε στο ευρω για μενα υπηρξε κριση.....οτι ειχε 50 δρχ ξαφνικα πωλονταν 50 σεντς =170 δρχ....3.5φορες παραπανω.....τι εγινε τοτε με τους εργατες με τους χαμηλοσυνταξιουχους......θυμαμαι χαρακτηριστικα τον συχωρεμενο τον παππου μου που δεν ηξερε που παν τα 4 με το ευρω......απλωνε την παλαμη (που το βλεπω ακομη και τωρα) και παιρναν οι πωλητες οσο θελαν......τοτε δεν ηταν σκατα?????
φτανει μ αυτην την καραμελα......τα πραγματα θα φτιαξουν ξανα σιγα σιγα......και οι εργολαβοι θα ριξουν λιγο νερο στο κρασι τους και θα ριξουν τις τιμες και ο αγοραστης θα συνεχισει να κανει παζαρια οπως εκανε κανει και θα κανει.....
Φυσικά και υπάρχει ρευστό, αλλα αυτοι που το χουν δεν το φωνάζουν.
Και ναι, φοβούνται και ξέρω πολλούς τέτοιους.
Μην τα παίρνεις με τον τρίκαρδο, αν σταμτήσεις να παίρνεις τοις μετρητοις τα λόγια του (είπαμε δεν έχουμε μετρητο) και πάψεις να επιχειρηματολογείς τόσο σοβαρά δεν θα σε ενοχλέι....