axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
και σε σκεφτόμουν το πρωι ακούγοντας το γνωστότατο αυτο άσμα...
ΠΟΙΟ ΑΣΜΑ ?
και σε σκεφτόμουν το πρωι ακούγοντας το γνωστότατο αυτο άσμα...
Αφιερομενο στους τους απανταχου κατασκευαστες, δικηγορους λογιστες συμβολαιογραφους κλπ παρασιτα απο τους Ελληνες πολιτες! χαχαχαχαχα
o ίσιος προσπαθεί να πείσει την ομήγυρη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων/ελληνίδων, που βλέπουν λαμπίρη, που χύνουν στη θάλασσα και που συνωστίζονται στις καφετέριες, έχουν την φαιά, την υπομονή και τη γνώση που χρειάζεται για να συνωστιστούν στις εφορίες και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες με το κράτος.
Να πούμε στον αγαπητό μας Ζαγοριτόφιλο ότι το διαλυμένο και κομματικοποιημένο κράτος για το οποίο ωρύονταν επί ΠΑΣΟΚ είναι ακριβώς το ΙΔΙΟ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μετά την έλευση του Μεσσία τους και την επανίδρυσή του από αυτόν.
Να πούμε τέλος στον αγαπητό μας Ζαγοριτόφιλο ότι ο μέσος έλληνας πολίτης δεν έχει καμμιά, μα καμμιά σχέση με τον voltaire45.
Τέλος να θυμήσουμε ότι στις δημοσκοπήσεις ο Μεσσίας των Ζαγοριτόφιλων είναι τεσσεραμισυ πόντους πίσω κυρίως γιατί ο μέσος Ελληνας πολίτης δε θέλει να αφιερώνει 2 ώρες απ τη ζωή του να κάνει αυτό που το επανιδρυμένο κράτος του Μεσσία έπρεπε να πράττει μόνο του στον αυτόματο πιλότο.
Ειμαι περιεργος να μου εξηγησεις πως θα κανει εναρξη καποιος στην εφορια οταν η εδρα του εχει νοικιαστει με "προφορικη" συμφωνια! Τι θα σφραγισει στην εφορια? καμια κασετα με τα λεγομενα? Σε παρακαλω να μην λες ανακριβειες!
Οσο για το φουκαρα, μα αυτος ακριβως ο φουκαρας ειναι που δεχεται τον βιασμο των παρασιτικων επαγγελματων αφου με βαση τη λογικη σου αφου δεχτεται να πληρωσει οτι του ζητησω αρα ειναι ολα καλα! ΛΑΘΟΣ φιλε μου! Η κακως εννοουμενη ελευθερη αγορα πανω στην οποια θησαυριζανε τοσα χρονια τα παρασιτα ζητωντας αμοιβες με βαση πως "κοβουν" τον πελατη ευθυνεται για τα χαλια μας σημερα!
ως γνωστον σε περιοδους κρισης CASH IS THE KING!!!
Αν σου γίνει το ευρω ρούβλι είσαι σίγουρος ότι το ρευστο θα σε σώσει?
Καβλίτσα, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ γίνει το ευρώ ρούβλι (που είναι και παν-δύσκολο μια και ΔΕΝ είναι το νόμισμα της
Ελλαδίτσας μόνο...χεχεχε) θα έχετε φτάσει σε σημείο να δίνετε τα απούλητα σε τιμές ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...χεχεχε
Υ.Γ. Γι΄αυτό σου λέω μωρό μου κάτα προίκα τ΄απούλητα τουλάχιστον να σου μείνει κι ο Άντρας...μπούχαχαχα
Iσιε πανω πουχα αρχισει να σε συμπαθω εδωσες μια και τα γκρεμισες ολα! Συνεχιζεις να λες μπουρδες και να συγκρινεις ανομοια πραγματα!
Μεχρι να αποβαλλεις την συντεχνιακη σου επαρση, απο μενα εισαι black list!
την απάντηση την έδωσες αμέσως με την επόμενη πρότασή σου.Πάντως είναι αντικείμενο ψυχιατρικής έρευνας πώς τα συνδέεις όλα με τον Κωστάκη και τον Ζαγορίτη...
Κακομαθημένοι μαλάκες που τα περιμένουν όλα έτοιμα, θέλουν μόνο δικαιώμα χωρίς υποχρεώσεις
τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να σου πει κάποιος ότι και το Ζάρα και το Μπος ο Κινέζος τα φτιάχνει...Όπως και στα καταστήματα, υπάρχει ο κινέζος, υπάρχει το Ζάρα, υπάρχει και το Hugo Boss...Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να μπει πλαφόν στα Μπος!
τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να σου πει κάποιος ότι και το Ζάρα και το Μπος ο Κινέζος τα φτιάχνει...
τα λοιπά που πληρώνεις είναι η μαλακία που σε δέρνει.........
Τελικα οπως ειπες και προηγουμενως, τετοιους φουκαραδες κακομοιρηδες σαν κι εσενα εχουνε πελατες τα λαμογια και πιστεψε με ζουνε υπεροχα στην υγεια σου!
το ιδανικό θα ήταν να μη χρειάζεται συμβολαιογράφο γιατί το κράτος δουλεύει σωστά, να σηκώνει σπίτι χωρίς κακοτεχνίες γιατί μαλακίζεται ο μηχανικός και να μη χρειάζεται δικηγόρο για να υπερασπίζεται την αθωότητά του σε ένα πλήρως ανεξάρτητο δικονομικό σύστημα.Δηλαδή να υποθέσω ότι εσύ δεν χρησιμοποιείς συμβολαιογράφο, σηκώνεις σπίτι χωρίς μηχανικό, πας στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο?
Αν μου πεις ότι εγχειρίζεσαι χωρίς γιατρο θα σε παραδεχτω....
το ιδανικό θα ήταν να μη χρειάζεται συμβολαιογράφο γιατί το κράτος δουλεύει σωστά, να σηκώνει σπίτι χωρίς κακοτεχνίες γιατί μαλακίζεται ο μηχανικός και να μη χρειάζεται δικηγόρο για να υπερασπίζεται την αθωότητά του σε ένα πλήρως ανεξάρτητο δικονομικό σύστημα.
Και προφανώς εάν τηρούνταν όλα τα παραπάνω δε θα χρειαζόταν εγχείριση γιατί το γαμωκράτος του του έβγαλε τον καρκίνο.
Δηλαδή να υποθέσω ότι εσύ δεν χρησιμοποιείς συμβολαιογράφο, σηκώνεις σπίτι χωρίς μηχανικό, πας στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο?
Αν μου πεις ότι εγχειρίζεσαι χωρίς γιατρο θα σε παραδεχτω....
σίγουρα κάνει έρωτα χωρίς γυναίκα
Ρε συ κλωνε εισαι και γυναικα και δεν μου επιτρεπει η παιδεια μου μα σου τα χωσω! Εσυ αυτο το συμπερασμα εχεις βγαλει απο οσα εχω γραψει? Νομιζω ειμαι σαφης σε ποιους και για ποιες περιπτωσεις αναφερομαι, αν εσυ βαριεσαι να μπεις στον κοπο να διαβασεις πριν εκφερεις γνωμη για κατι το οποιο δεν γνωριζεις δεν εχω να σου πω τιποτα!
Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησω συμβολαιογραφο για να μου συμπληρωσει το κτηματολογιο, εχω πληρωσει μηχανικο για την επιβλεψη που ΔΕΝ εκανε και δεν παω για εγχειρηση οταν εχω συναχι!
το καταλαβες η να κανω και κακα μου?