Νέα

Παζάρι για νέο διαμέρισμα με κατασκευαστή γίνεται;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα
715
Like
7
Πόντοι
6
εχω κουμπαρο και κολλητο συγχρονως λογιστη...τον ζω.. ε λοιπον...παραξεν φαση...δουλευει ανεξελεγτες ωρες μερες κλπ...
ζει σε 'αλλη  διασταση...  απαντα σε καθε κουφο ερωτημα...δεν εχω καταλαβει πως βγαζει ακρη...πως γλιτωνει το εμφραγμα...πως χειριζεται τοσο κοσμο...πως το ενα πως το ενα πως το αλλο....τον παραδεχομαι μονο που δεν μπορω να κανω αυτο που κανει...αλλα ο πουστης βγαζει αυτα που θα βγαλω σε 3 ζωεςςςς    :idiot: :uglystupid:    $$$$$$$$$$$
τα παντα ολα.... ΥΓ..και να φανταστειται οτι δεν βγαζω λιγα......χμ....γιατρος......
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1. φερε μου εστω ενα ιδιωτικο συμφωνητικο μισθωσης οπως το περιγραφεις δηλαδη 2-3 παραγραφους και γω θα παω να φουνταρω απο το Σουνιο!
2. Αυτο ακριβως λεω, οτι θα μπορουσε να υπαρχει ετοιμο ιδ. συμφωνητικο ενικοιοστασιου που να αναγραφει τα νομιμα και να μην ειναι αμφισβητισιμο απο καμια πλευρα! Και βεβαια αυτο το συμφωνητικο για την ορθοτητα του θα επρεπε να σφραγιζεται πρωτα απο το ΥΠ.Εμποριου και μετα απο την Εφορια! Η εφορια σαν αρπακτικος κρατικος μηχανισμος που ειναι, δεν ενδιαφερεται για το υψος του ενοικιου! Το μονο που την ενδιαφερει ειναι ο φορος που θα προκυψει απο αυτο! Αν εγω εχω ενα μαγαζακι 20τμ και βρω εναν κακομοιρη και μου υπογραψει οτι δεχεται να πληρωνει 100.000 το μηνα ενοικιο ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Μια χαρα θα το σφραγισει η εφορια!

1. Και προφορική συμφωνία σου βρίσκω...Πού να κάθονταν να γράφουν οι άνθρωποι...

2. Υπάρχουν στα περίπτερα μια χαρά ιδιωτικά συμφωνητικά... Είπαμε, για τη μίσθωση δεν χρειάζεσαι δικηγόρο- άσε τους μαλάκες να πληρώνουν νομικά έξοδα στα παράσιτα...

Όσο για το "φουκαρά" που δέχεται να πληρώνει 100.000 μίσθωμα, προφανώς εκτιμά ότι μπορεί να τα βγάλει...Όποτε φταίει εξίσου με αυτόν που τα ζητάει.
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να σε ρωτησω κατι ρε φιλε? Οτι γραφτηκε στο κτηματολογιο δεν ειναι το ιδιο που εχει γραφτει στα Ε9 και που υπαρχει καταχωνιασμενο στα υποθηκοφυλακεια? ΓΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ?? τι κανουνε δηλαδη ολοι αυτοι οι αργοσχολοι ΔΥ? τοσο ανεφικτη δηλαδη ειναι η μηχανοργανωση αυτου του γαμημενου κρατους?? Μονον εδω συμβαινουν αυτα τα παρανοϊκα αλλα δεν πειραζουν κανενανε παρα μονο τον πολιτη γιατι πανω στην πλατη του τρωνε και πινουνε ολα τα παρασιτα!

Για την ακρίβεια το Ε9 είναι καταχωνιασμένο στις εφορίες...Στα υποθηκοφυλακεία καταχωνιάζουν συμβόλαια, υποθήκες κτλ.
Ωστόσο συμφωνούμε ότι είναι άδικο να έχεις πληρώσει φόρο και τέλη υποθηκοφυλακείου για να αποκτήσεις ένα εμπράγματο δικαίωμα και το μπουρδέλο να σε καλεί να πληρώσεις και πάλι επειδή αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο τήρησης και δημοσιότητας των εμπραγμάτων δικαιωμάτων...
Το κτηματόσημο κατ' εμέ είναι παράνομο...
Από εκεί και πέρα όμως, αν καθόσουν δυο ώρες με τις οδηγίες, μια χαρά συμπλήρωνες το έντυπο, χωρίς τη βοήθεια κανενός...

Τώρα, αν εσύ βλέπεις παντού παράσιτα που σου πίνουν το αίμα, δεν έχεις παρά να σπουδάσεις νομικά, λογιστική, πολιτικός μηχανικός και αρχιτέκτονας, να μην έχεις ανάγκη κανέναν τους...
Εδώ εγώ σκέφτομαι να σουδάσω ιατρική γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στο σύστημα υγείας!
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα παραθεσω ενα γεγονος που μου συνεβη οταν για καποιο διαστημα Εργαστηκα στην Αγγλια και θα ηθελα να μου πει τη γνωμη του ο str8 για το ποσα χαρτια, ποσους δικηγορους και ποσα λεφτα θα μου κοστιζε το ιδιο πραγμα αν γινοτανε στην Ελλαδα.

Εργαζομενος λοιπον στην Αγγλια, ειχα συμπληρωσει ενα ΕΤΟΙΜΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ το οποιο μου εδωσε ο εργοδοτης μου και αφορουσε την φορολογηση μου. Αφου ξεπερασω το γεγονος οτι σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες της Αγγλιας με το που προσεληφθηκα ειχε ανοιξει αυτοματα ο αντιστοιχος φακελλος διχως καμια δικη μου ενεργεια εκκρεμουσε μονο η δικη μου δηλωση για την ορθοτητα των στοιχειων την οποια εκληθην να συμπληρωσω. Εκ παραδρομης λοιπον ειχα ξεχασει να σημειωσω στο κουτακι που αναφεροτανε στην περιοδικη μου απασχοληση στην Αγγλια, ονας κατοικος άλλης χώρας. Η εφορια λοιπον της Αγγλιας η οποια κατακρατουσε αυτοματως απο το μισθο μου τον αντιστοιχο φορο και αρα δεν ημουν υποχρεωμενος να κανω δηλωση εισοδηματος, ανακαλυψε ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ οτι ως ξενος πολιτης ο οποιος θα απασχολουμουν για περιορισμενο χρονο στην Αγγλια δικαιουμην ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ! Με μεγαλη μου εκπληξη λοιπον δεχθηκα ενα εγγραφο 3 μηνες μετα την αρχικη μου δηλωση πως κατακρατηθηκε τοσος παραπανω φορος τον οποιο δεν δικαιουτο να εισπραξει το κρατος και για το λογο αυτο το παραπανω ποσο ειχε πιστωθει ΑΜΕΣΑ στον τραπεζικο μου λογαριασμο! Αυτοματως δε το συστημα ειχε ενημερωθει ωστε μεχρι που εφυγα να ισχυει το προνομιο μου αυτο!
Ολα αυτα αυτοματα!

Πες μου λοιπον τι θα γινοτανε στην Ελλαδα...
και μετα μου λες για δικηγορους, χαρτια, εφοριες, συμφωνητικα και παπαρια μαντολες! Το μπουρδελο που επικρατει ΜΟΝΟΝ εδω, επιβιωνει απο την ευχαιρια που παρεχει σε καποια παρασιτικα επαγγελματα να κονομανε περισσοτερα! Αυτες οι συντεχνιες λοιπον δεν αφηνουνε να βελτιωθει η κατασταση γιατι τις ΒΟΛΕΥΕΙ!!! Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια!

Για απλά λάθη και παραλέιψεις, ακόμη και στις δικές μας ΔΟΥ μια χαρά τα διορθώνεις χωρίς δικηγόρο ή λογιστή...
Έχω διορθώσει Ε9, φορολογικές δηλώσεις και άλλα πολλά, αφού με ειδοποίησαν τηλεφωνικά από τη ΔΟΥ μου, σε χρόνο dt χωρίς τη μεσοιλάβηση κανενός...

Αν εσύ βλέπεις παντού παράσιτα που σου πίνουν το αίμα επειδή τα έχεις πάρει όλα με φόβο, πρόβλημά σου...

Αλλά δεν μας έχεις πει ακόμη τί δουλειά κάνεις...
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
o ίσιος προσπαθεί να πείσει την ομήγυρη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων/ελληνίδων, που βλέπουν λαμπίρη, που χύνουν στη θάλασσα και που συνωστίζονται στις καφετέριες, έχουν την φαιά, την υπομονή και τη γνώση που χρειάζεται για να συνωστιστούν στις εφορίες και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες με το κράτος.

Να πούμε στον αγαπητό μας Ζαγοριτόφιλο ότι το διαλυμένο και κομματικοποιημένο κράτος για το οποίο ωρύονταν επί ΠΑΣΟΚ είναι ακριβώς το ΙΔΙΟ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μετά την έλευση του Μεσσία τους και την επανίδρυσή του από αυτόν.

Να πούμε τέλος στον αγαπητό μας Ζαγοριτόφιλο ότι ο μέσος έλληνας πολίτης δεν έχει καμμιά, μα καμμιά σχέση με τον voltaire45.

Τέλος να θυμήσουμε ότι στις δημοσκοπήσεις ο Μεσσίας των Ζαγοριτόφιλων είναι τεσσεραμισυ πόντους πίσω κυρίως γιατί ο μέσος Ελληνας πολίτης δε θέλει να αφιερώνει 2 ώρες απ τη ζωή του να κάνει αυτό που το επανιδρυμένο κράτος του Μεσσία έπρεπε να πράττει μόνο του στον αυτόματο πιλότο.
:tits: :tits2:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Ειμαι περιεργος να μου εξηγησεις πως θα κανει εναρξη καποιος στην εφορια οταν η εδρα του εχει νοικιαστει με "προφορικη" συμφωνια! Τι θα σφραγισει στην εφορια? καμια κασετα με τα λεγομενα? Σε παρακαλω να μην λες ανακριβειες!

Οσο για το φουκαρα, μα αυτος ακριβως ο φουκαρας ειναι που δεχεται τον βιασμο των παρασιτικων επαγγελματων αφου με βαση τη λογικη σου αφου δεχτεται να πληρωσει οτι του ζητησω αρα ειναι ολα καλα! ΛΑΘΟΣ φιλε μου! Η κακως εννοουμενη ελευθερη αγορα πανω στην οποια θησαυριζανε τοσα χρονια τα παρασιτα ζητωντας αμοιβες με βαση πως "κοβουν" τον πελατη ευθυνεται για τα χαλια μας σημερα!

πιτσιρίκο σταμάτα γιατί σε λίγο δε θα έχει νόημα να γράφω....
μου έχεις πάρει τη θέση.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.073
Like
31
Πόντοι
166
Οσο για το φουκαρα, μα αυτος ακριβως ο φουκαρας ειναι που δεχεται τον βιασμο των παρασιτικων επαγγελματων αφου με βαση τη λογικη σου αφου δεχτεται να πληρωσει οτι του ζητησω αρα ειναι ολα καλα! ΛΑΘΟΣ φιλε μου! Η κακως εννοουμενη ελευθερη αγορα πανω στην οποια θησαυριζανε τοσα χρονια τα παρασιτα ζητωντας αμοιβες με βαση πως "κοβουν" τον πελατη ευθυνεται για τα χαλια μας σημερα!

Aγαπητε Αναπληρωτή Πρόεδρε κ. Μεμοσαν

Νομίζω ότι σε αυτή σου την παράγραφο συνοψίζεις την όλη στρεβλή κατάσταση της οικονομίας μας

Από τον απόλυτο κρατικό παρεμβατισμό (ντετερμινισμό) καταληξαμε στην απόλυτα ελεύθερη αγορά, παραβλέποντας την έλλειψη "εμπορικής ηθικής".

Ηδη ακούμε πολλά κλαματα από την αγορά και στο άμεσσο μέλλον θα ακούσουμε τραγοδίες.
Δεν ξέρω αν φταίμε όλοι μας (αυτό ακούγεται πολύ γενικό και δεν βοηθά να βγάλουμε συμπεράσματα άρα και να διορθόσουμε καταστάσεις), όμως τα λαμόγια - παράσιτα θα πρέπει να πληρόσουν τον λογαριασμό.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ λοιπόν :s&m_3:

Εγώ πάντως γαμησιάτικα άλλων δεν πληρώνω
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
1. Δεν ειμαι πιτσιρικος
2. μου χρωστας βραδυνη κολομπαροτσαρκα all-inclusive
3. Δεν ξεχνω!

%CE%94%CE%B5%CE%BD%2B%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E.jpg
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.073
Like
31
Πόντοι
166
Η ολη κατασταση που επικρατουσε παγκοσμιως ητανε σαν ενα παρτυ που  επαιζε μουσικη δυνατα, ενοχλουσε τους γειτονες αλλα σε κανεναν δεν περναγε απο το μυαλο να το σταματησει αφου ολοι γλεντουσαν και διασκεδαζαν τρωγανε και πινανε! Τελικα ηρθε η αστυνομια και το σταματησε το παρτυ αποτομα και εχουνε μεινει ολοι μαλακες και ξενερωμενοι!
Αυτο που δεν εχουνε καταλαβει ειναι οτι τα παρτυ τελειωσανε πια! Κανεις δεν εχει πια τη διαθεση να χαλιεται ο υπνος του απο τις δυνατες μουσικες και τις οχλαγωγιες των γειτονων του! (μεταφορικα μιλαω παντα)

Κατσε να ανοιξουνε τα κλειστα επαγγελματα κινηση την οποια εμποδιζανε τοσα χρονια οι ενωσεις και τα συνδικαλιστικα οργανα των παρασιτων και θα σου πω μετα ποσα απιδια πιανει ο σακος!!! Τοτε θα καταλαβουνε και οι ιδιοι τι θα πει ελευθερη ανταγωνιστικη αγορα!

Καλή η λογοτεχνική παρομίοση σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά εγώ δεν είμουνα καλεσμένος στο πάρτυ τους, αλλά και αν με καλούσαν πάλι δεν θα πήγενα γιατί προτιμώ τα πανηγύρια.

Όταν ο Αχαχούχας άνοιξε αυτό το θρεντ, πριν 9 μήνες περίπου, το πάρτυ τους νόμιζαν ότι θα το βαστούσαν μια ζωή, ΚΑΙ ΠΈΣΑΝ ΌΛΟΙ ΝΑ ΜΑς ΦΆΝΕ.  Αλλα φευ, τους τελείωσαν τα πουτά, η αστυνομία δεν ήρθε γιατί τους βαστάει φανάρι.
 

Επισκέπτης
Μια ταπεινή καλημέρα απο μια ταπεινή κατασκευάστρια

Καλημέρες!!!!!!!!!!
 

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.353
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μια ταπεινή καλημέρα απο μια ταπεινή κατασκευάστρια

Καλημέρες!!!!!!!!!!

Καλημέρα Καβλίτσα, έχεις κι απούλητα ? πάμε μια βόλτα ? ...χεχεχε

από ένα ταπεινό Καλοπληρωτή Αγοραστή Φίλο των Εργολάβων
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.073
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Κλωνίτσα, από έναν φτωχό και συνηδειτό νοικιάρη :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα Καβλίτσα, έχεις κι απούλητα ? πάμε μια βόλτα ? ...χεχεχε

από ένα ταπεινό Καλοπληρωτή Αγοραστή Φίλο των Εργολάβων

έχεις και κότερο ΧΟΤΣΚΟΡΠΙΕ;;;;;;;;;;
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Αυτος ο παραλογισμος και η χαρτο λαγνεια ΜΟΝΟ στην Ελλαδα συμβαινει μα τω θεω!

μα τω Θεώ, μα το Θεό, μα τον Θεό ή μα τον Θεόν;

Η φράση "μά τώ Θεώ", πού χρησιμοποιούμε σήμερα είναι λάθος άν εννοούμε ένα Θεό. Τό "μά"συντάσσεται μέ αιτιατικήν (καί ουχί με δοτικήν) καί τό ορθόν είναι "μά τόν Θεόν". Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι όταν έλεγαν "μά τώ Θεώ" εννοούσαν "μά τίς 2 θεές (τήν Δήμητραν καί τήν Περσεφόνην". Τό "τώ Θεώ" είναι αιτιατική τού δυϊκού αριθμού (εκτός από ενικό, πληθυντικό, είχαν και δυϊκό αριθμό όταν απευθύνοντο εις 2 πρόσωπα). Τό "Θεώ" εις τόν δυϊκόν κλίνεται ώς εξής:

ονομαστική: τώ Θεώ
γενική: τοίν Θεοίν
δοτική: τοίν Θεοίν
αιτιατική: τώ Θεώ
κλητική: ώ Θεώ
 

Επισκέπτης
μα τω Θεώ, μα το Θεό, μα τον Θεό ή μα τον Θεόν;

Η φράση "μά τώ Θεώ", πού χρησιμοποιούμε σήμερα είναι λάθος άν εννοούμε ένα Θεό. Τό "μά"συντάσσεται μέ αιτιατικήν (καί ουχί με δοτικήν) καί τό ορθόν είναι "μά τόν Θεόν". Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι όταν έλεγαν "μά τώ Θεώ" εννοούσαν "μά τίς 2 θεές (τήν Δήμητραν καί τήν Περσεφόνην". Τό "τώ Θεώ" είναι αιτιατική τού δυϊκού αριθμού (εκτός από ενικό, πληθυντικό, είχαν και δυϊκό αριθμό όταν απευθύνοντο εις 2 πρόσωπα). Τό "Θεώ" εις τόν δυϊκόν κλίνεται ώς εξής:

ονομαστική: τώ Θεώ
γενική: τοίν Θεοίν
δοτική: τοίν Θεοίν
αιτιατική: τώ Θεώ
κλητική: ώ Θεώ



μα ποιος είσαι?
ο Μικρούτσικος?????

:2funny: :2funny: :2funny:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Γεια σου ρε περσονα-λαρους-μπριτανικα!
Μπορεις να μας κανεις και μια επεξηγηση της προελευσεως της γνωστης εκφρασης "του κωλου τα εννιαμερα?"

μισό....
έκλασα....
μόλις περάσουν εννιά μέρες ξαναρώτα.


Υ.Γ. λαρούς το σάιτ είναι η σάβρα.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom