Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Οι όροι της τελευταίας χρηματοδότησης, τα γνωστά 28 είναι απίστευτο σκάνδαλο...
[size=20pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ[/size]
οι πολιτικοι φιλε μου ,οι πολιτικοιΟ φτωχος παλι φτωχος θα ειναι και μετα την κριση! Ο τραπεζιτης που θα γινει φτωχος θα αυτοκτονησει! Παραπλευρες αππωλειες θα ειναι οι μικρομεσαιοι(οσοι υπαρχουν δηλαδη).
Γιατι θα πρεπει να τους λυπηθουμε δηλαδη? Αυτοι δεν δημιουργησαν αυτο το εκτρωμα της οικονομιας?Αυτοι λυπουνται οταν ξεσπιτωνουν ανθρωπους και κατασχουν σπιτια αυτοκινητα κλπ? Και εχουνε τωρα το θρασος να ζητανε και βοηθεια? Πραγματικα θα ειναι η μονη κριση που θα θιξει και τους πολυ πλουσιους και πολυ το χαιρομαι!
χεχεχε,ηθελα να'ξερα πως τους ηρθε αυτο το νουμερο και οχι το 29...
Τοτε γιατι δεν χτίζετε όλοι σας απο ένα σπίτι και να πάψετε να μας τα πρήζετε?
Αυτο λέω τόση ώρα!
2. Το αν κατι σου φαινεται ακριβο δεν το αγοραζεις ισχυει σε μια ανταγωνιστικη αγορα. Στο καρτελ των κατασκευαστων που ειχαν επιβαλει πλαφον στις τιμες των ακινητων απλα οπου και να ψαξεις την ιδια τιμη βρισκεις
πιστεύεις ότι έχει υπάρξει ποτέ καρτέλ με χιλιάδες επαγγελματίες????
ιδίως όταν μπορεί ο καθένας να χτίσει μόνος του το σπίτι του (ενω π.χ. δεν μπορει να φτιάξει μόνος του την κοκα κόλα του)
4, Το ελληνικο κρατος πολλακις σωνει μονον οσους εχουν τη δυναμη εν δυναμει να του δημιουργησουν προβληματα
κυρίως όμως του Δημ. Υπαλλήλους
5. Κανονικα οπως λενε οι αμερικανοι για να αξιζει να εχεις επιχειρηση πρεπει να βγαζεις τουλαχιστο 5-7 φορες παραπανω απο τον εργαζομενο σου! Τωρα θα με κραξουν οι κουμουνιστες αλλα ετσι ειναι!
Ερχεσαι στα λόγια μου ή μου φαίνεται?
μα πρωτα τους φιλους μας δε βοηθαμε σε μια δυσκολη? ετσι δε φερονται λογικα ολοι οι ανθρωποιαπο μενα αναφερθηκε το χρηματιστηριο και συμφωνω μαζι σου οτι ολοι ειναι απληστοι! Ομως αλλο να εισαι απληστος για παρτη σου και αλλο να επιβαλλεις την απληστια σου στους υπολοιπους! Μεγαληδιαφορα φιλε μου! Στο χρηματηστηριο οσοι χασανε τα λεφτα τους ειδες κανα κρατος να τους δινει πακετα βοηθειας? Στις τραπεζες ομως τρεξανε να ξεβρακωθουνε!
Και ο Βωβος κατασκευαστης ειναι αρα σκατα στα μουτρα του και αυτουνου! χαχαχα
Αστε ρε υποκριτες τα παραμυθια οτι νοιαζεστε για τους εργατες που θα χασουνε το ψωμι τους! Την τσεπη σας κοιτατε μονο! Και το γεγονος οτι βαζετε μπροστα τους εργατες σας καθιστα θρασυδειλους και αισχρους! Τραβατε πληρωστε κανα ενσημο απο αυτα που χρωστατε πρωτα ή περιμενετε να σας τα χαρισει το κρατος για να μη χασουν τη δουλεια τους οι εργατες?
[size=20pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ[/size]
έλα γιώργο...
θέλω 10 μύρια από τα ρευστά του πατέρα σου που διαχειρίζεσαι....
Γιώργος:
Πάρτα και μου τα δίνεις όποτε έχεις άτοκα.
περσόν:
ΟΚ αλλά μη μου πεις και που να τα επενδύσω.
Σαν πολύ αέρα δεν πήρες;
Γιώργος:
Ναι φίλε συγγνώμη, πάνε και στο καζίνο αν θες. Σου έχω εμπιστοσύνη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολύ χειρότερα...
Τράπεζα:
Έλα Γιώργο....θα σου δώσουμε 300Κ από το πρόγραμμα.
Γιώργος:
Δεν χρειάζομαι παιδιά...ευχαριστώ...
Τράπεζα:
Γιώργο...θα τα πάρεις...δεν θα τα χρησιμοποιήσεις, θα τα βάλεις κλειστά σε εμάς και θα αποπληρώνεται το δάνειο.
Γιώργος:
Και τι θα κερδίσω εγώ? (αφού αυτοί θα δείξουν ότι απορρόφησαν τα κονδύλια, βλ. και διαφημίσεις, αλλά θα αποκτήσουν και ρευστότητα αφού θα τα βάλω εκεί κλειστά, γιατί να μην κερδίσω εγώ κάτι?)
Τράπεζα:
Τα επιτόκια....
καταλάβατε φαντάζομαι, φαίνεστε όλοι ειδικοί σε τραπεζικά θέματα.
έτσι για να ξέρουμε τι εννοούν οι τράπεζες ότι βοηθάνε την κρίση και ότι τα 28 πέρασαν στην οικονομία για να αντέξει την κρίση
να μας πουν, ποιος πληρώνει τα επιτόκια όμως.....πλήρωνε μλκ Έλληνα.
εσύ το κοιτάς απ τη σκοπιά σου.
το χειρότερο είναι ότι τα λεφτά που σου προσφέρουν είναι από τα λεφτά του ελληνικού λαού..
κοινώς σου δανείζουν τα λεφτά σου αφού έχουν δόντι την κυβέρνηση που της ανέθεσες να τα διαθέσει προς δικό σου όφελος.
Απίστευτα πράγματα πραγματικά........
προφανώς έχουν παρεισφρήσει στην κυβέρνηση με παράνομες πράξεις όπως οι γνωστές μίζες λ.χ.και φταίνε αυτοι η η κυβέρνηση?
προφανώς έχουν παρεισφρήσει στην κυβέρνηση με παράνομες πράξεις όπως οι γνωστές μίζες λ.χ.
Κοινώς για τους μεν το έγκλημα είναι πολιτικό, για τους δε ποινικό.
Αλλά βεβαίως κόραξ κοράκου μάτι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.
Επί της ουσίας και για να απαντηθεί το ερώτημά σου και οι δύο εμφανίζουν παραβατική συμπεριφορά η οποία και δεν τιμωρείται ποτέ.
ισως πρέπει να ανοιχτει ξεχωριστο θρεντ, αλλα είναι το ίδιο η δωροληψία με τη δωροδοκία?
για μένα αυτος που τα παίρνει είναι πολύ πιο αισχρός απο αυτον που τα δινει.
Καραγκιοζιλίκια...τελείως.
Επικίνδυνες συμπεριφορές, που μαζί με άλλα απίστευτα που συμβαίνουν τελευταία, σε οδηγούν στις εξής δύο επιλογές:
α) μεταναστεύεις
β) τους γαμάς όσο δεν πάει άλλο αλλά έχεις βαλίτσες έτοιμες να την κάνεις εάν χρειαστεί
(για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας)
ισως πρέπει να ανοιχτει ξεχωριστο θρεντ, αλλα είναι το ίδιο η δωροληψία με τη δωροδοκία?
για μένα αυτος που τα παίρνει είναι πολύ πιο αισχρός απο αυτον που τα δινει.
αρα συμφωνείς πλήρως με την επιλογή μου.