apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ΑΝτε τυπε κανε την αρχη...αντε αυτοκτονατε να τελειωνουμε
ΑΝτε τυπε κανε την αρχη...αντε αυτοκτονατε να τελειωνουμε
τι δεξιες ψηφοι ρε μαλ....εμενα στο σοι μου εικοσι ψηφισαν νδ σαν μαλ..ες τελευταια φορα,τσιμπησαν στα ζαπεια 2 κ 3 -αρχιδια-...Δεν μου απαντησε όμως κανενας πώς θα μοιραστει το 40-45% των δεξιων ψηφων.
Ο Καμμένος θα παρει τη θεση που του αρμοζει. Στην πολιτικη χωματερή. Εχεις μιλησει με κανεναν δεξιο προσφατα να σου πει τη γνωμη του για τον Καμμενο?
Γελαει ο κοσμος.
Α και η γυναικα μου επισης, προς ενημερωση σου. Η οποια εχει να ψηφισει ΝΔ από το 2004.Οπως του πατερα σου. Το ΠΟΥ????? ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ. Εαν πιστευες ποτε οτι ο πατερας σου θα ψηφιζε κατι αλλο εκτος του Σαμαρα πρεπει να εισαι εντελως μα εντελως ΗΛΙΘΙΟΣ
Αυτό θα το δουμε στο παραβαν...τι δεξιες ψηφοι ρε μαλ....εμενα στο σοι μου εικοσι ψηφισαν νδ σαν μαλ..ες τελευταια φορα,τσιμπησαν στα ζαπεια 2 κ 3 -αρχιδια-...
οι δεκαπεντε πεινανε πλεον δεν ψηφιζουν νδ με τιποτα,,,συριζα χα κι οτι ναναι εκτος απο νδ
ο πρωτος που θα βριζειςντον τσιπρα θα εισαι εσυΑΝτε τυπε κανε την αρχη...
Α και η γυναικα μου επισης, προς ενημερωση σου. Η οποια εχει να ψηφισει ΝΔ από το 2004.
Και πιεζει και τη μανα της να ψηφισει, που εχει να ψηφισει ούτε ξερω από πότε.
Γιατι "δεν είναι καιρος για αστεια".
Τύπε είναι προετοιμασμένοι. Θα λενε αυτό που λενε και τωρα, "ψηφισα συριζα αλλά δεν είμαι συριζα, και τους βριζω, όχι σαν εσας που στηρίζετε αυτό που ψηφίζετε".ο πρωτος που θα βριζειςντον τσιπρα θα εισαι εσυ
ναι θα ψηφισουν φοβουμενοι μην χασουν τα χρεη τοους στις τραπεζες...Αυτό θα το δουμε στο παραβαν...
Σιγουρα γιατι βαρεθηκα να βριζω μονο τον Σαμαρα. Θελω να αλλαξω προσωπο και γαμια.ο πρωτος που θα βριζειςντον τσιπρα θα εισαι εσυ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα ρε τύπε. Θα χαρισει και τα χρεη ο συριζας?ναι θα ψηφισουν φοβουμενοι μην χασουν τα χρεη τοους στις τραπεζες...
Α και η γυναικα μου επισης, προς ενημερωση σου. Η οποια εχει να ψηφισει ΝΔ από το 2004.
Και πιεζει και τη μανα της να ψηφισει, που εχει να ψηφισει ούτε ξερω από πότε.
Γιατι "δεν είναι καιρος για αστεια".
μαρεσει γιατι πανω απολα εισαι ιδεολογοςΣιγουρα γιατι βαρεθηκα να βριζω μονο τον Σαμαρα. Θελω να αλλαξω προσωπο και γαμια.
Και γιατι πρεπει να πληρωσουμε εμεις τα βιτσια σου?Σιγουρα γιατι βαρεθηκα να βριζω μονο τον Σαμαρα. Θελω να αλλαξω προσωπο και γαμια.
Η γρια συριζα? Που κυνηγουσαν οι κομμουνιστες να σκοτωσουν τον πατερα της? Ναι, περιμενε...η γριά θα σας την κάνει...
με τετοιο γαμπρό...θα το καρφωσει Συριζα αλλά Σκότι Πίπεν !
συσαχθεια. το εχει υποσχεθει ο στρατουλης.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα ρε τύπε. Θα χαρισει και τα χρεη ο συριζας?
εεκ-οακκε-δεν πληρωνω ;) μολις γινουμε κυβερνηση ετοιμασου για πολυ πουτσαΔεν μου απαντησε όμως κανενας πώς θα μοιραστει το 40-45% των δεξιων ψηφων.
ΑΛΛΟ ΛΕΩ αστα σαπια σου.. ;)ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα ρε τύπε. Θα χαρισει και τα χρεη ο συριζας?
Ποιος στη χαρη μας.
Θα καταργησει φορους, θα αυξησει τα εισοδηματα, θα χαρισει και τα χρεη?
Ουτε ο Ντειβιντ Κοπερφιλντ.
Φαντασου να μην είχαμε και οικονομικη κριση δηλαδή.
Ντουμπάι θα μας εκανε το ζαβο.
ΑΠο το 5-7% που ειχε ξαφνικα το 30% που εχει σημερα εγιναν συριζα.Τύπε είναι προετοιμασμένοι. Θα λενε αυτό που λενε και τωρα, "ψηφισα συριζα αλλά δεν είμαι συριζα, και τους βριζω, όχι σαν εσας που στηρίζετε αυτό που ψηφίζετε".
Δεν τους πιανεις πουθενα.
Θα μας φορτωσουν στο σβερκο το ζαβο και μετα θα κανουν και κριτικη και θα το παιζουν και ελευθερα πνεύματα