jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ειμαι ΠΑΣΟΚ ρε,πολεμαω εκ των εσω ;)
θα ειχες εξατμιστει τωρα
οπως ο βρυκολακας στον ηλιο
ειμαι ΠΑΣΟΚ ρε,πολεμαω εκ των εσω ;)
ρε φιλε πραγματικα θα στο πω χωρις να παρεξηγηθειςexete "κλασει μεντες" φικτατε παπαγαλε? ;)τα τηλεφωνα του αποστολοπουλου γιατι δεν ανοιγουν?
ο τομπρας κανει μια γελοια προσπαθεια να σωσει την φαση ,ελα μωρε χαζος ειναι?
εγω που τον ακουσα να μιλα δεν μου φανηκε χαζος,εκατο προφυλαξεις λαμβανε ;)
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Τ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕς?
ρε ουρτ ρε γλιτσες,,,,
ρε φιλε πραγματικα θα στο πω χωρις να παρεξηγηθεις
εισαι μακραν οπ πιο διασκεδαστικος στο σαιτ
ολοι οι παπαγαλοι οταν δεν εχουν τι να πουν κι εχουν ξεπουπουλιαστει , αρχιζουν κατι τετοια αρτσιμπουρτσι,βλεπε τραγκα πχ,,, ;)ρε φιλε πραγματικα θα στο πω χωρις να παρεξηγηθεις
εισαι μακραν οπ πιο διασκεδαστικος στο σαιτ
οχι ειλικρινα στο λεω διαβαζοντας το μηνυμα: γιατι δεν ανοιγουν το τηλεφωνο του αποστολουπουλου; ε γιατι; ε; γελασα μεχρι δακρυων. θυμαμαι και τη βλακοφατσα του χαικαλη...ολοι οι παπαγαλοι οταν δεν εχουν τι να πουν κι εχουν ξεπουπουλιαστει , αρχιζουν κατι τετοια αρτσιμπουρτσι,βλεπε τραγκα πχ,,, ;)
ασε ρε παπαγαλεοχι ειλικρινα στο λεω διαβαζοντας το μηνυμα: γιατι δεν ανοιγουν το τηλεφωνο του αποστολουπουλου; ε γιατι; ε; γελασα μεχρι δακρυων. θυμαμαι και τη βλακοφατσα του χαικαλη...
μετα θυμηθηκα κι αυτο που εγραψες χθες οτι εχουμε ελλειμα 50 δισεκατομμυρια το χρονο και λιγωθηκε το συκωτακι μου.
να σαι καλα. δε σε ξερω φιλε
αλλα 2 μερες τωρα εχω ΚΛΑΣΕΙ
σωραιοςασε ρε παπαγαλε
μην ποιεις τη νησσα
50δις ειναι οχι τον χρονο,,αλλου αυτα,,ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ
25-30 ΔΙς ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ
κι αλλα 20 στην καλυτερη τα ταμειακα ελλειματα,υστερηση εσοδων που λενε ναουμ,,,
τι δεν ειναι αληθεια πουλακι?
καλα,,κελαιδα στην ανιτα πανιασωραιος
να ξερεις παντως οτι ο αποστολοπουλος και ο χαικαλης ειναι ο ηλιθιος και ο πανιλιθιος
αυτο που εκαναν ο ενας να μπλοφαρει τον αλλον και να αλληλοκαταγραφονται παιρνει οσκαρ μαλακιας
πιο ενδιαφερον θα ειχε να ανοιγαν τα κινητα τους κυριολεκτικα
δηλαδη να τα ξεβιδωσουν να δουν τι εχει μεσα
παρα το ανοιγμα που εννοεις εσυ
ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙς ΨΩΜΟΛΥΣΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙς ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑ Ν ΠΑΡΕΙς 700ΑΡΙ ΣΟΥ,κι ασε τα γετ ε λαιφ,αμερικλανακι βλακομετρεξΡε τυπε 3,5 μηνες εχεις στο σαιτ και 3.800 ποστς! Ολη τη μερα γραφεις εδω μεσα, αλλη δουλεια δεν εχεις?
Και καλα που δεν εχεις και μαλλον σε ζει ο πατερας σου, αλλα πριν γραφτεις εδω τι διαολο έκανες, πως περνουσες την ωρα σου δηλαδη?
Get a life ρε χαμενε!!
[move] [/move]ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙς ΨΩΜΟΛΥΣΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙς ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑ Ν ΠΑΡΕΙς 700ΑΡΙ ΣΟΥ,κι ασε τα γετ ε λαιφ,αμερικλανακι βλακομετρεξ
εχω σκασει ναι,,[move] [/move]
νευριασε ο μπουμπης
οσοι κ να γινουν δεν εχουν τι να πουν εκτος απο ατακιτσες πανιαοι κλωνοι και τα πουλια - υποστηρικτες της σαμαρικης ανάπτυξης αυξάνονται και πληθύνονται
ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙς ΨΩΜΟΛΥΣΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙς ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑ Ν ΠΑΡΕΙς 700ΑΡΙ ΣΟΥ,κι ασε τα γετ ε λαιφ,αμερικλανακι βλακομετρεξ
υγ πριν μουκανε παρεα η γκομενα σου ,αλλα τωρα βλεπεις παντρευτηκατε πλεον..
ειναι περιοδος επωασης για τα πουλια τυπεοι κλωνοι και τα πουλια - υποστηρικτες της σαμαρικης ανάπτυξης αυξάνονται και πληθύνονται