gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μαλακοπιτς
Τι ειπες ρε αλητη, τσογλανι, αλητη;
Ελα 3 τη νυχτα στην Πεντελη να ξηγηθουμε.
μαλακοπιτς
μουνοδουλος κ γαμιαριτς δεν γίνεται. .διαλεξε
δεν εχεις χρόνο πιο νωρίς?Τι ειπες ρε αλητη, τσογλανι, αλητη;
δεν εχεις χρόνο πιο νωρίς?
Αυτό που λέω είναι πως η κοινωνία συνεχώς προοδεύει κ προοδευτικοί άνθρωποι είναι η εγγύηση για αυτό.Αλλά έχω επίγνωση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα.Ένα κολοχανίο με θρησκοληψία της πούτσας κ γω δεν βλέπω τον λόγο γιατί να αποκλείει ο Τσίπρας την πιθανότητα να τσιμπήσει ψήφους από τέτοια γίδια .Η ουσία είναι να πάρει την εξουσία κ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα είναι η φιλοσοφία στη πολιτική.
exete "κλασει μεντες" φικτατε παπαγαλε? ;)τα τηλεφωνα του αποστολοπουλου γιατι δεν ανοιγουν?οποιος ειδε σημερινα δελτια ειδησεων δε πρεπει να του εμεινε αντερο απο το γελιο με χαικαλη και καμμενο. ο πρωην συνεργατης του αποστολοπουλου, κυριακος τομπρας, ειπε οτι προκειται για συνωμοσια ηλιθιων. ο ενας κατεγραφε τον αλλον. ο χαικαλης ειπε οτι ο εισαγγελεας του ειπε να μην πει το ονομα και καπακι βγαινει ο εισαγγελεας και λεει ρωτηθηκε επιμονα και δεν αποκαλυπτε το ονομα και ελεγε οτι θα το πει οταν ερθει η ωρα. γελιο και με λαζοπουλο που εκανε το μονταζ και μαλλον θα παει κι αυτος κατηγορουμενος.
μην λες ΠΑΛΙ μαλ..ιες,,δεν βαρεθηκες :o :o :oκανα δυό τέτοιες παπαριές ακόμη και ο Σαμαράς τους μάζεψε τους 180....
μου θυμίζει το σκηνικό με τον Πάγκαλο και τον Αβραμόπουλος για την δημαρχία της Αθήνας.... κάθε φορά που πέταγε μια παπαριά για τον Αβραμόπουλο ο χοντρός (κάτι σαν "χαμηλόβαθμος υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών" ή "ο κύριος Τίποτα") έπαιρνε ο Αβραμό 1.5-2% παραπάνω....
exete "κλασει μεντες" φικτατε παπαγαλε? ;)τα τηλεφωνα του αποστολοπουλου γιατι δεν ανοιγουν?
ο τομπρας κανει μια γελοια προσπαθεια να σωσει την φαση ,ελα μωρε χαζος ειναι?
εγω που τον ακουσα να μιλα δεν μου φανηκε χαζος,εκατο προφυλαξεις λαμβανε ;)
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Τ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕς?
ρε ουρτ ρε γλιτσες,,,,
ειμαι ΠΑΣΟΚ ρε,πολεμαω εκ των εσω ;)γιατι σε πρασινισανε παπαγαλε;
μην λες ΠΑΛΙ μαλ..ιες,,δεν βαρεθηκες :o :o :o
ουτε οι πιαστρακηδες δεν θα ψηφισουν,,τρεμει ο λαδωμενος κωλος τους πλεον,, ;)