Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ειμαι ευγενους καταγωγηςΕχω την απορια γιατι βαζεις τελιτσες στις "κακες λεξεις"
ειμαι ευγενους καταγωγηςΕχω την απορια γιατι βαζεις τελιτσες στις "κακες λεξεις"
νομικος ειναι αντικαβλε ρε αλεξ
νασουνα κανας σιδερας ας πουμε..
ταχυτητα ,,Μπραβο ταχυτητα? Ωραιοτατα. Μην ξαναπείτε λοιπον για "βραδυπορια". Μολις βγηκε το ονομα αμεσως κινηθηκαν όλα.
Γιαααααααααααααα να δουμε λοιπον τι θα πει....ταχυτητα ,,
σαλιγκαριου σε βραχο,,,
Και ψηλος και νομικος. Ψηνεσαι?
Από την μια κ μοναδική κουβέντα γύρω από νομικά ζητήματα στο θέμα του γκέι γάμου συνάγω οτι μάλλον καμιά νομική της πούτσας θα βγαλες
Σωστα, επρεπε να βγαλω νομικη του κώλου.Από την μια κ μοναδική κουβέντα γύρω από νομικά ζητήματα στο θέμα του γκέι γάμου συνάγω οτι μάλλον καμιά νομική της πούτσας θα βγαλες
Σωστα, επρεπε να βγαλω νομικη του κώλου.
ποιο μιθτο ρε πειναλεε πασοκοβλαξ?
ελβετια δεν δουλευω?λες να μουκανε ο λουλου παπαδημος μειωση?
τραβα ριξε κανα γλυψιμο στον μπεννυ σημερα η στον γαπ αυριο κ τα ξαναλεμε
ετσι εχεις μαθει να λειτουργεις σε δικαολογω αλλα μην μας την μπαινεις κιολας,εισαι ελαχιστος..
εδωω μπαινει θεμα φιλοςΣωστα, επρεπε να βγαλω νομικη του κώλου.
ευχαριστω φιλοι μου για τα θερμα σας λογια
του πουτσου η του κωλου?
Kάτσε τύπε, το θεμα αποκτα ενδιαφερον. Ενας ακομη ελεγκτής των νομικων μου γνωσεων γεννηθηκε στο μπου.εδωω μπαινει θεμα φιλος
ποια νομικη ειναι ανωτερη?
του πουτσου η του κωλου?
Αυτά πώς τα γνωρίζεις ω φωτοδότα?Για τον πούτσο είστε...Εδώ τρίζουν καρέκλες,κόκκαλα και το λουρί της μάνας και εσείς σπάτε τα παπάρια μας...Αν θέλετε να βριστείτε κάντε το σε κάποιο άλλο νήμα...Επι του προκειμένου,τώρα,μην σας κάνει εντύπωση αυτό το σκετσάκι των τελευταίων ημερών.Ο Χαϊκάλης δεν είναι ο μόνος που προσεγγίστηκε απο τα διάφορα συμφέροντα για την επικείμενη ψηφοφορία.Γίνεται της πουτάνας,στην κυριολεξία,γιατί αν δεν βγεί πρόεδρος και οδηγηθούμε εκ των πραγμάτων σε εκλογές,η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα φτάσουν σε μονοψήφια νούμερα και θα κυριαρχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.Όχι δηλαδή ότι θα αλλάξουν και πολλά,αλλά θα καθυστερήσουν τα χρονοδιαγράμματα των "δανειστών" και "εταίρων" μας για το τελικό ξεπούλημα.
Ο χασοδικης μια χαρα θα περασει και επι Συριζα. Για πολλους από εσας δεν είμαι σιγουρος...Μην τυχόν και δεν ψηφίσετε μπένυ και πιτσαboy μάγκες και κάνει κάνα χαρακίρι ο χασοδίκης και ο johny... Κρίμα είναι.
Αφήστε τα παιδιά να ζήσουν το american dream αλα ελληνικά.
Eτσι ακριβως. Για αυτο πανε να το κανουν δελφιναριο το θεμα..οπως με τον μπαλτακο. Εβριζε τον Σαμαρα και ελεγε για την Χ.Α και δεν κουνηθηκε φυλλο. Τωρα ομως ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Οσο και να προσπαθουν τυποι σαν τον αλεξ να το γελοιοποιησουν το θεμα το μονο που καταφερνουν ειναι να ξεφτυλιζουν τον ευατο τους!Για τον πούτσο είστε...Εδώ τρίζουν καρέκλες,κόκκαλα και το λουρί της μάνας και εσείς σπάτε τα παπάρια μας...Αν θέλετε να βριστείτε κάντε το σε κάποιο άλλο νήμα...Επι του προκειμένου,τώρα,μην σας κάνει εντύπωση αυτό το σκετσάκι των τελευταίων ημερών.Ο Χαϊκάλης δεν είναι ο μόνος που προσεγγίστηκε απο τα διάφορα συμφέροντα για την επικείμενη ψηφοφορία.Γίνεται της πουτάνας,στην κυριολεξία,γιατί αν δεν βγεί πρόεδρος και οδηγηθούμε εκ των πραγμάτων σε εκλογές,η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα φτάσουν σε μονοψήφια νούμερα και θα κυριαρχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.Όχι δηλαδή ότι θα αλλάξουν και πολλά,αλλά θα καθυστερήσουν τα χρονοδιαγράμματα των "δανειστών" και "εταίρων" μας για το τελικό ξεπούλημα.
,η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα φτάσουν σε μονοψήφια νούμερα και θα κυριαρχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ