alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Το 1989.Για κάτι μήνες το 1994 η Αυριανή κυκλοφορούσε με διαφορετική γυμνή φωτογραφία της Λιάνη... Δυστυχώς χάθηκαν αυτά τα ιστορικά πρωτοσέλιδα![]()
Το 1989.Για κάτι μήνες το 1994 η Αυριανή κυκλοφορούσε με διαφορετική γυμνή φωτογραφία της Λιάνη... Δυστυχώς χάθηκαν αυτά τα ιστορικά πρωτοσέλιδα![]()
Γιατι αραγε?![]()
Υποτίθεται ότι στην 3η συνάντηση θα έπαιρνε τα λεφτά και θα ήταν παρών και αστυνομικοί ώστε να συλλάβουν τον Γ.Α. Αλλά η τρίτη συνάντηση δεν έγινε.
Άσχετο, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να πάρεις αποτυπώματα από λεφτά (υποθέτω διότι έχουν ούτως ή άλλως πολλά αποτυπώματα επάνω τους)
Ο Χαϊκάλης βέβαια, εδωσε ΣΗΜΕΡΑ το ονομα του "μεσαζοντα", ακριβως για να εχει παρελθει το αυτοφωρο και να ΜΗΝ μπορει να προχωρησει η διαδικασια.
Οσοι γνωρίζουμε τις διαδικασιες, καταλαβαίνουμε. Οι υπολοιποι απλα εχετε τον πανικο επειδή πιαστηκατε με τη γιδα στην πλατη.
Η σκηνοθεσια Λαζοπουλου ηταν οικτρή.
Σημερα η ΝΔ απεκτησε σοβαρες ελπιδες για την πρωτια στις εκλογες.
Γιατι πλεον εχει παρελθει το αυτοφωρο.Ο Χαϊκάλης πήγε στην Αστυνομία αλλά αρνήθηκε τις δύο πρώτες φορές που κατέθεσε να αναφέρει το όνομα του μεσάζοντα.
Το έκανε μόνον την τρίτη φορά.
Γιατί άραγε;
Υ.Γ. Αποτυπώματα θα υπήρχαν στον σάκο / σακούλες / εφημερίδες που θα ήταν τυλιγμένα. Χύμα τα έφερνε ο άλλος;
Γιατι, θα μπουν ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ στη βουλη?σε όλα συμφωνώ εκτός απ το τελευταίο. πάμε για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό. Το θέμα είναι με ποιον θα σχηματίσει κυβέρνηση γιατί για αυτοδυναμία δεν το βλέπω. Σίγουράκι η ΔΗΜΑΡ και για τους μερακλήδες οι ΑΝΕΛ.
Από ότι θυμάμαι ήταν αρχηγός ενός μικρού κόμματος στη βουλή στον οποίο ο Βασιλιάς έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης όταν παραιτήθηκε (ή κάτι τέτοιο) ο Παναγής Τσαλδάρης την Άνοιξη του '36. Στη συνέχεια έκανε και τη δικτατορία του (4η Αυγούστου του 36).
Στην πρώτη ψηφοφορία γιατί δε γούσταραν ; Και δεν απαντάς αν ο κόσμος θα τους κατηγορήσει για χρηματισμό ή όχι.
1989. Πόσων ετων εισαι? Εγω τα εζησα, ξερεις.
Επικρίνει ακόμη και την πρώην σύζυγο, Μαργαρίτα, ότι «δεν του έβραζε ούτε ένα αβγό», για να δικαιολογήσει τον δεσμό του Ανδρέα με τη Δήμητρα Λιάνη. Η τελευταία, ωστόσο, λίγο αφότου το ΠΑΣΟΚ επανήλθε στην εξουσία, το 1993, γίνεται η «πορνο-Μιμή» και ο εκδότης της «Αυριανής» επιδίδεται σε έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον της, δημοσιεύοντας επί μέρες πρωτοσέλιδα με γυμνές φωτογραφίες της από την εποχή που ήταν αεροσυνοδός.
Ειπαμε, δεν το συζητω. 1989. Αν τα ξαναεβαλε το 1994 δεν το θυμαμαι.
έχει συμβεί πολλές φορές κάτι τέτοιο. το θεωρείς εξίσου ύποπτο;
ηταν μικρος τοτε ο τσιπρας. ηταν καγκουρας ακομακαι τέρμα αριστερά ο τσίπρας.
Σαρτζετάκης, 1985.Να αλλάξουν οι βουλευτές την ψήφο τους μεταξύ των ψηφοφοριών ; Ειλικρινά δε θυμάμαι καμία τέτοια περίπτωση. Σε όλες τς εκλογές ΠΔ που έχω στο μυαλό μου οι ψήφοι ήταν λίγο πολύ σταθεροί δηλαδή είτε είχαν τους 180 από την αρχή και εκλεγόταν με την τρίτη είτε δε τις είχαν και γίνονταν εκλογές (και εκλεγόταν μετά με 150). Θυμάσαι κάποια περίπτωση που στις δύο πρώτες ψηφοφορίες (που θέλει 200) είχε πχ 175 και στην τρίτη έγιναν 180 ;
και τέρμα αριστερά ο τσίπρας.
Γιατι αραγε?![]()