alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ο Καμπουράκης το ειπε σημερα, μαλακιες.αν ειπα..δεν το πιστευω το ακουσα
Ο Καμπουράκης το ειπε σημερα, μαλακιες.αν ειπα..δεν το πιστευω το ακουσα
Λοιπον σημειωσε μια προβλεψη από μενα, εστω και λιγο προωρη.τριτο κομμα θα βγει κ θα χασεις το στοιχημα,,εκτος αν ψηφισουν προεδρο κ ξεφτυλιστουνε..
ξεχασες τις ριζες αλεξ
λογαριθμους κανατε στην νομικη??Λοιπον σημειωσε μια προβλεψη από μενα, εστω και λιγο προωρη.
Η ΝΔ θα βγει πρωτη, αν το συνολο ΧΑ+ΑΝΕΛ+ΛΑΟΣ είναι κατω από 10%.
Οσο περισσοτερο από 10% παρουν αυτοι οι τρεις, τοση θα είναι η διαφορα με πρωτια του Συριζα.
Αντιθέτως οσο χαμηλοτερο από 10% είναι το συνολο, τοση θα είναι η διαφορα με πρωτια της ΝΔ.
Και επισης υπολογιζω μαζι ΝΔ+ΧΑ+ΑΝΕΛ+ΛΑΟΣ στο 40%.
Ναι, και την τελεία του Γκλέτσου. Ριζες, τελειες, γεφυρες, αηδιες.ξεχασες τις ριζες αλεξ
μπαλτακος τυπε??ξεχασες τις ριζες αλεξ
Σημειωσε το εσυ και θα τα πουμε. Κοντα είναι οι εκλογες.λογαριθμους κανατε στην νομικη??
28-36 συριζα 20-22 νδ 8 χα 5 κκε 5 ποταμι 4 ανελ λεω εγω ;)Σημειωσε το εσυ και θα τα πουμε. Κοντα είναι οι εκλογες.
28-36 συριζα 20-22 νδ 8 χα 5 κκε 5 ποταμι 4 ανελ λεω εγω ;)
to πασοκ αν κανει ο γαπ κομμα εκτος
γαπ μπορει 2-5% imop
Ναι, και την τελεία του Γκλέτσου. Ριζες, τελειες, γεφυρες, αηδιες.
Το 28-36 δεν είναι προβλεψη ρε φίλε. Οσο για το 20-22 ΝΔ το αφηνω ασχολιαστο. Και κοιτα να σου βγαινει 100% όταν κανεις προβλεψη για όλα τα κομματα.28-36 συριζα 20-22 νδ 8 χα 5 κκε 5 ποταμι 4 ανελ λεω εγω ;)
γαπ μπορει 2-5% imop
Να δεις που θα πανε ολοι οι γιουφτοι με την πολωση.μαθανε ότι γαμιόσαστε στη ΝΔ, πλακώσανε κι οι γιούφτοι !...
καπου κει τα βλεπω κ γω τυπε,ελπιζω ποταμι κ ανελ να μην βγουν καθολου...28-36 συριζα 20-22 νδ 8 χα 5 κκε 5 ποταμι 4 ανελ λεω εγω ;)
γαπ μπορει 2-5% imop
στην πασοκαρα θα πανεΝα δεις που θα πανε ολοι οι γιουφτοι με την πολωση.
μην χτυπησει διψηφιο να λες κωσταΝα το δούμε και αυτό !
Το ΕΠΑΜ που έχεις στην υπογραφή, καλό είναι φίλε?μαθανε ότι γαμιόσαστε στη ΝΔ, πλακώσανε κι οι γιούφτοι !...
στο 100 απο τωρα δεν μπορω να σου πψ,ειναι ασταθμητα πολλα πραγματα ακομαΤο 28-36 δεν είναι προβλεψη ρε φίλε. Οσο για το 20-22 ΝΔ το αφηνω ασχολιαστο. Και κοιτα να σου βγαινει 100% όταν κανεις προβλεψη για όλα τα κομματα.