democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
οχι,αλλα τωρα με τον Χαικαλη κλπ αρχισε να μου φανεται και ο συριζα πολυ λιγος..Και γι αυτό ψηφίζεις Χρυση Αυγη για να τον βγαλεις πρωτο. Συγχαρητηρια.
οχι,αλλα τωρα με τον Χαικαλη κλπ αρχισε να μου φανεται και ο συριζα πολυ λιγος..Και γι αυτό ψηφίζεις Χρυση Αυγη για να τον βγαλεις πρωτο. Συγχαρητηρια.
Τι όχι?οχι,αλλα τωρα με τον Χαικαλη κλπ αρχισε να μου φανεται και ο συριζα πολυ λιγος..
νούμερα μεγαλύτερα από του πασοκονουδου? χλωμοοοοοοοοοοό!
ο μπουκουρας η ο αλλος?Χρυσαυγιτης είναι.
τι σουργελο ειναι αυτο??ουτε η βουλτεψη ετσι...
το οχι παει στα χρυσαυγουλα και την δεξια.Μακρυα απο μενα..Τι όχι?
ποταμισιος φιλε δημοκρατη? ;)το οχι παει στα χρυσαυγουλα και την δεξια.Μακρυα απο μενα..
Πότε αλλαξες?το οχι παει στα χρυσαυγουλα και την δεξια.Μακρυα απο μενα..
Τωρα αν βαλω μερικα ποσταρισματα του υπερ της ΧΑ, που ειρωνευεται το συνταγματικο τοξο ονομάζοντας το "συνταγματικο τοξότη", θα είμαι κακός?ποταμισιος φιλε δημοκρατη? ;)
το να διαπιστωνεις την φτωχεια του συριζα δεν σημαινει οτι εισαι και καλα πολιτικοςποταμισιος φιλε δημοκρατη? ;)
Είναι καποια που πιθανον με την ψηφο σου μπορει να είναι και υπουργος σε ένα μηνα.τι σουργελο ειναι αυτο??ουτε η βουλτεψη ετσι...
Είναι καποια που πιθανον με την ψηφο σου μπορει να είναι και υπουργος σε ένα μηνα.
καποιο λαθος κανεις.Τωρα αν βαλω μερικα ποσταρισματα του υπερ της ΧΑ, που ειρωνευεται το συνταγματικο τοξο ονομάζοντας το "συνταγματικο τοξότη", θα είμαι κακός?
εχω χιουμορ..αντεξα κ γιακουματο,,αντεχω κι αυτη,,ποια ειναι?Είναι καποια που πιθανον με την ψηφο σου μπορει να είναι και υπουργος σε ένα μηνα.
μην παρεξηγιεσαι ρε τυπε..τι υποστηριζεις ρωταω,,ο αλεξ ειπε ΧΑτο να διαπιστωνεις την φτωχεια του συριζα δεν σημαινει οτι εισαι και καλα πολιτικος
αντιπαλος του συριζα.COOL
Α λάθος κάνω. Αντι να σιωπησεις, αυθαδιάζεις κιολας. Ε πάρε.καποιο λαθος κανεις.
η ΧΑ αμετακινητη στην 3η θεση με αυξητικες τασεις.
Αλλαξαν γρηγορα και στυλ εγιναν ηρεμοι που ανησυχουν δηθεν για την εκτροπη απο την ομαλοτητα κλπ
Οι συνταγματικοι τοξοτες βουβοι και αμηχανοι
δεν υποστηριζω τιποτα.μην παρεξηγιεσαι ρε τυπε..τι υποστηριζεις ρωταω,,ο αλεξ ειπε ΧΑ
Αν συνεχισει να μας περναει για χρυσόψαρα, θα του βαλω και τα ποσταρισματα που βριζει τους συνδικαλες και επικροτει το κλεισιμο της ΕΡΤ.μην παρεξηγιεσαι ρε τυπε..τι υποστηριζεις ρωταω,,ο αλεξ ειπε ΧΑ
Δικαολογημενα,,πριν ομως?τι θεωρουσες καλυτερο?δεν υποστηριζω τιποτα.
απογοητευση.