ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εσυ γιατι δεν τον τραμπουκιζεις και βαζεις εμενα?
Οριστε να το χαιρεσαι το βλασταρι σου Μπολντοτυποι και τα @@ κουνιουνται Η λεγκολας πιο αντρας απο το καμαρι σου ειναι ρεεεεε
Δεν ψηφιζα τοτε.
Η μόνη διαφορά μεταξύ κομμάτων είναι το χρώμα και η ονομασία.Κατα τα άλλα είναι ίδιοι σε όλα μα σε όλα.Και ναι είμαι ΝΔ εκγενετής αν και έχω συγκενή στο πασοκ.Ο μόνος λόγος που ψήφισα ΝΔ ήταν γιατί πίστευα ότι του άξιζε μια ακόμα ευκαιρία.Την έχασε τουλάχιστον απο μένα.Οπότε ας μιλάμε εκτός συμφερόντον και κόμματον.Και αν θέλετε την γνώμη μου δεν πρέπει να μιλάει κανείς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Μόνο τα άλλα κόμματα που δεν τα έχουμε δει.Πάντος εγω προσωπικά τον Γ.Μανώλη τον παραδέχτηκα και τον θαυμάζω,αν το κάνει για δημοσιότητα η για ψήφους και δεν τα πιστεύει αυτά που λέει τότε τουλάχιστον απο μένα κέρδισε τον θαυμασμό μου.
Ο ΓΑΠ θα το κανει το κομμα...εδω θα ειμαστε
Ρε προβοκατορα πηγες το 2007 να βρεις ποστ μου? Ποσο μαλακας εισαι? Πρωτη φορα ειχα δικαιωμα ψηφου το 2003 ποσο μαλακας μπορει να εισαι αληθεια. Το 2004 και το 2007 τον κωστακη ψηφισα γιατι σε σχεση με τους αλλους που περασαν εκανε κατι καλο μεσα στα πολλα σκατα που εκανε. Τον αγωγο μπουργκας αλεξανδρουπολη και την συμφωνια με τον πουτιν για 500 λεοπαρντ+500 μελλοντικα με πληρωμη σε γεωργικα προιοντα μαλακα.ασε ρε μεγαλε που δεν ψηφιζες τοτε;
νεος χαπακιας μας βρηκε
ασε ρε μεγαλε που δεν ψηφιζες τοτε;
νεος χαπακιας μας βρηκε
βρε βρε βρε ψωμι που βρηκε ο τσονυςςςςςςς. τυπε αποκ εγινες ολιγον εσωρουχο.
Το εχω ξαναπει και ποιο προσφαταΡε προβοκατορα πηγες το 2007 να βρεις ποστ μου? Ποσο μαλακας εισαι? Πρωτη φορα ειχα δικαιωμα ψηφου το 2003 ποσο μαλακας μπορει να εισαι αληθεια. Το 2004 και το 2007 τον κωστακη ψηφισα γιατι σε σχεση με τους αλλους που περασαν εκανε κατι καλο μεσα στα πολλα σκατα που εκανε. Τον αγωγο μπουργκας αλεξανδρουπολη και την συμφωνια με τον πουτιν για 500 λεοπαρντ+500 μελλοντικα με πληρωμη σε γεωργικα προιοντα μαλακα.
Ρε προβοκατορα πηγες το 2007 να βρεις ποστ μου? Ποσο μαλακας εισαι? Πρωτη φορα ειχα δικαιωμα ψηφου το 2003 ποσο μαλακας μπορει να εισαι αληθεια
Ρε προβοκατορα πηγες το 2007 να βρεις ποστ μου? Ποσο μαλακας εισαι? Πρωτη φορα ειχα δικαιωμα ψηφου το 2003 ποσο μαλακας μπορει να εισαι αληθεια. Το 2004 και το 2007 τον κωστακη ψηφισα γιατι σε σχεση με τους αλλους που περασαν εκανε κατι καλο μεσα στα πολλα σκατα που εκανε. Τον αγωγο μπουργκας αλεξανδρουπολη και την συμφωνια με τον πουτιν για 500 λεοπαρντ+500 μελλοντικα με πληρωμη σε γεωργικα προιοντα μαλακα.
Τα λεοπαρντ απο που ηταν? Δεν θυμαμαι πως σκατα τα ελεγαν. Μαλλον για τα λεοπαρντ τον εριξαν? Δεν θυμαμαι ρε τυπε...!Ο Ακης και ο Γιαννος τα ηξεραν καλυτερα...Τυπε λεοπαρντ απο τον πουτιν? Σιγα μη πηρε και σουχοι απο τον μπους
Ειπα εγω οτι ειμαι συριζαιος ρε ζωο?και ψηφιζες και νδ
τωρα μας το παιζεις οψιμος τσυριζαιος
τι λιμπιστηκες ;
τις ...ναρες του τσυριζα;
Το εχω ξαναπει και ποιο προσφατα
Τα λεοπαρντ απο που ηταν? Δεν θυμαμαι πως σκατα τα ελεγαν.
Για αυτο και τον ψηφισα 2 φορες τυπε. Ο μονος που κοιταξε το πραγματικο εθνικο συμφερον.σωστο αυτο ηταν καλη κινηση του μπουχεσα. γιαυτη την κινηση βεβαια τον κανανε και κατουρηθηκε πανω του αργοτερα
Του το λεω αλλα κανει πως δεν ακουειΑυτό καλύτερα να το πεις στον Αλέκο που θεωρεί τσιφλίκι του όποιον ψήφισε ΝΔ.
Τεσπα για τα ρωσσικα αρματα που ετοιμαζε να παρει ηθελα να πω και τον εριξαν..και θα πληρωνε σε αγροτικα προιοντα αντι για ευρω...!BMP 3 τυπε. Τα λεοπαρντ ειναι γερμανικα αρματα μαχης ( οπου για τα LEO 2 HEL μεχρι προσφατα δεν ειχαμε πυρομαχικα )
Σωστα. "Ψηφίζεις συριζα αλλά δεν εισαι συριζα". Η γνωστη βλακεια που ακούγεται εδώ και καιρο από πολλους.Ειπα εγω οτι ειμαι συριζαιος ρε ζωο?
Ενω ο κωνστας ειναι τελειος. Ρε ουστθεατρινος μητροπουλος στο χατζηβλακα
Ρε προβοκατορα πηγες το 2007 να βρεις ποστ μου? Ποσο μαλακας εισαι? Πρωτη φορα ειχα δικαιωμα ψηφου το 2003 ποσο μαλακας μπορει να εισαι αληθεια. Το 2004 και το 2007 τον κωστακη ψηφισα γιατι σε σχεση με τους αλλους που περασαν εκανε κατι καλο μεσα στα πολλα σκατα που εκανε. Τον αγωγο μπουργκας αλεξανδρουπολη και την συμφωνια με τον πουτιν για 500 λεοπαρντ+500 μελλοντικα με πληρωμη σε γεωργικα προιοντα μαλακα.