apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Aσε 660+φορο πολυτελειας μονο για το αμαξι....περιμενω και τον ΕΝΦΙΑ. Ουτε ξερω ποτε ληγειδεν εμειναν ψιλα ουτε για μασαζ τυπε
ένα πληκτρολογιο μας εμεινε :S
Aσε 660+φορο πολυτελειας μονο για το αμαξι....περιμενω και τον ΕΝΦΙΑ. Ουτε ξερω ποτε ληγειδεν εμειναν ψιλα ουτε για μασαζ τυπε
ένα πληκτρολογιο μας εμεινε :S
Διαλεξε ΤΩΡΑ μια δημοσκοπιση και σου δινω +1%bonus για ΝΔ απο οσο θα λεει και βαζω στοιχημα οτι θελεις.Στοιχηματακι?
Μπαλα εξεδρα για το 15% ε? χχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχχααχΔιαλεξε ΤΩΡΑ μια δημοσκοπιση και σου δινω +1%bonus για ΝΔ απο οσο θα λεει και βαζω στοιχημα οτι θελεις.
2.000 κυβικα τύπε??? Ζεις ένα δραμα κι εσυ βλεπω. Πείνα καταραμενη.Aσε 660+φορο πολυτελειας μονο για το αμαξι....περιμενω και τον ΕΝΦΙΑ. Ουτε ξερω ποτε ληγει
Στοιχημα δεν θελεις? Εγω το βαζω. Εσυ?Μπαλα εξεδρα για το 15% ε? χχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχχααχ
Δεν εβαλες. Τωρα τα γυρνας. Όταν ερθει λοιπον η ωρα θα βαλουμε καποιο.Στοιχημα δεν θελεις? Εγω το βαζω. Εσυ?
Διαλεξε ΤΩΡΑ μια δημοσκοπιση και σου δινω +1%bonus για ΝΔ απο οσο θα λεει και βαζω στοιχημα οτι θελεις.
2,3 7 ετων. Ναι δραμα ειναι γιατι δεν ηξερα οταν το αγοραζα μετα απο 7 χρονια θα πληρωνα 1050 ευρω για το αμαξι. Αυτη ειναι η αξιοπιστια σας.2.000 κυβικα τύπε??? Ζεις ένα δραμα κι εσυ βλεπω. Πείνα καταραμενη.
Τι είναι τα 1.050 τύπε? Τέλη και ασφαλεια?2,3 7 ετων. Ναι δραμα ειναι γιατι δεν ηξερα οταν το αγοραζα μετα απο 7 χρονια θα πληρωνα 1050 ευρω για το αμαξι. Αυτη ειναι η αξιοπιστια σας.
καλα να παθεις δεν σου χρειαζοταν εξαρχης τετοιο αμαξι.....αφου ολη μερα στο μπου καθεσαι2,3 7 ετων. Ναι δραμα ειναι γιατι δεν ηξερα οταν το αγοραζα μετα απο 7 χρονια θα πληρωνα 1050 ευρω για το αμαξι. Αυτη ειναι η αξιοπιστια σας.
Τωρα βαλε. Διαλεξε δημοσκοπιση οποια εσυ θελεις. Σου δινω 1% πανω απο οσο θα λεει. Αντε να σε δω ποσα κακαλα εχεις.Λοιπον?Δεν εβαλες. Τωρα τα γυρνας. Όταν ερθει λοιπον η ωρα θα βαλουμε καποιο.
Aσε 660+φορο πολυτελειας μονο για το αμαξι....περιμενω και τον ΕΝΦΙΑ. Ουτε ξερω ποτε ληγει
660 τελος και 390 φορος πολυτελειας. Βεβαια το ιδιο πληρωνει και ενα αμαξι του 2014Τι είναι τα 1.050 τύπε? Τέλη και ασφαλεια?
Τι σε νοιαζει τύπε, δεν θα βγει ο Συριζα και θα τον καταργησει?όταν ληξει ο φετεινος αμεσως αρχιζει ο επομενος του '15 τυπε
Το πηρα για να γαμαω ρε παπαρα στα βουνα. Να κανω αποσβεση απο τα hotel. Τωρα ειναι αχρηστο βεβαιακαλα να παθεις δεν σου χρειαζοταν εξαρχης τετοιο αμαξι.....αφου ολη μερα στο μπου καθεσαι
Τωρα βαλε. Διαλεξε δημοσκοπιση οποια εσυ θελεις. Σου δινω 1% πανω απο οσο θα λεει. Αντε να σε δω ποσα κακαλα εχεις.Λοιπον?
Μην ξεφευγεις..!Παει το στοιχημα?Τι σε νοιαζει τύπε, δεν θα βγει ο Συριζα και θα τον καταργησει?
στο αγοραζω εγω αμα θες για 10 χηνεςΤο πηρα για να γαμαω ρε παπαρα στα βουνα. Να κανω αποσβεση απο τα hotel. Τωρα ειναι αχρηστο βεβαια
Κανονικα τα τελη κυκλοφοριας πρεπει να καταργηθουν και να αυξηθεί ανάλογα η βενζινη. Οποιος κυκλοφορει πολύ να πληρωνει αναλογα τέλη.660 τελος και 390 φορος πολυτελειας. Βεβαια το ιδιο πληρωνει και ενα αμαξι του 2014
Μπαααα εχω αναμνησεις εκει μεσα....στο αγοραζω εγω αμα θες για 10 χηνες
Πας καλα? 2,3 που δεν τα παιρνει κανενας ουτε ένα τριχιλιαρο?στο αγοραζω εγω αμα θες για 10 χηνες