john32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Like
- 101
- Πόντοι
- 0
Με συγχωρείς αλλά την γκρίνια αλλά μέλη την έχουν ξεκινήσει παντός όχι εγώ δεν απαξιω κανένα μέλος αν σας αρέσει η κλαψομουνιαση δεν φταίω εγώ που έχει γίνει κουραστικό το νιμα.οταν αναφέρεστε σε επιλογές Ρομά τότε μιλάμε για επίπεδο όσο για το Μεταξουργείο πολλά μέλη το επιδιώκουν και σε χειρότερες συνθήκες , μου κάνεις μπουλινκ γιατί έχω δώδεκα μηνύματα ; μήπως απαγορεύεται να γραψω; το στορι δυστυχώς το είδα ποιο πισω καί γι'αυτό δεν έχω καμία διάθεση να λογομαχισω με κανέναν αλλά διαβάζοντας τα ίδια καί τά ίδια από συγκεκριμένα μέλη όπου εκεί δεν βλέπω να γίνεται καμία σύσταση καί απλά κάνουμε λαϊκ να είμαστε ποίο δίκαιοι και ποιο σοβαροίΕγώ.. με 12 μηνύματα που έχεις...
Α ..δεν βλέπω διάθεση για ενημέρωση,που θα μπορούσες αλλά δεν το κάνεις από ότι λες.
Β . ξεκινάς γκρίνια και απαξίωση σε αλλά μέλι που γκρινιάζουν... συνεχίζεις να κάνεις το νιμα κουραστικό.
Γ., γεινωμικη βόμβα δεν είναι μόνο η γύφτοι για τούς μπουρδελιαριδες..η μισές που έρχονται έχουν δουλέψει σε συνθήκες Μεταξουργείου... οπότε άστο.
Δ .,θα παρακαλούσα να μιλάμε για ενημέρωση και να μην λόγο φέρουμε εδώ... υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα.. ευχαριστώ.