Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 722K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Άγνωστος Χ αυτό το μαγαζί. Μόνο μια φωτό μπαίνει. Θα περίμενε κανείς καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση αφού υπάρχει εκπρόσωπος και ποστάρει εδώ αλλά...δεν.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
Άγνωστος Χ αυτό το μαγαζί. Μόνο μια φωτό μπαίνει. Θα περίμενε κανείς καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση αφού υπάρχει εκπρόσωπος και ποστάρει εδώ αλλά...δεν.
Κανονικά κάνουμε διαφήμιση σε άλλο σάιτ, περιμένω να μου στείλει η κοπέλα φωτογραφίες, αλλά αν θέλετε βάζω ότι να ναι

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
IMG-20230717-WA0000.jpg
ΣΑΧΤΟΥΡΗ 1 ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Έκανα μια βόλτα, πήγα στο 120 να δω Πάολα (ήταν και η Μαρίνα η γνωστή νταρντανοβουλγάρα). Η Πάολα λοιπόν νεαρή, χαμογελαστή, νοστιμο σωματάκι αλλά δε μου το έβγαλε να περάσω.

Μετά πήγα Οθωνος Αμαλίας, Στουντιο Κ όπου η κοπέλα όπως φαίνεται και στις φωτό στο fb - δεν κάνει ελ. στοματικό και προγράμματα (30 απλό, 40 πιο χαλαρό, 50 με μασάζ), στο Σαχτούρη μια καλοσυνάτη κυρία στην υποδοχή, προγράμματα σαν του Κ αλλά εδώ είχε ελ. στοματικό (στα 50) όμως η κοπέλα αν και ευχάριστη παρουσία δεν μου έκανε κλικ.

Τελικά πέρασα με τη Σόνια στο Μονικας παραδίπλα και το μετάνοιωσα (τα οπίσθια με παρέσυραν). Η κοπέλα βαριόταν, το μόνο θετικό πάνω της είναι η πίσω όψη, πρόσωπο μέτριο προς το αδιάφορο και στήθος ανύπαρκτο. Διεκπεραιωτική στο σέρβις και απλά κατάφερα να τελειώσω.

Υγεία και καλά να περνάμε το καλοκαίρι μας.

ikarus1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
386
Πόντοι
301
Σημερινή επίσκεψη στο Studio Patra (Σαχτούρη). Ήταν η Μαργαρίτα. Η κοπέλα είναι περίπου 1,60 λεπτή μ μικρά στήθος και πολύ συμπαθητικό πρόσωπο και το πιο σημαντικό πολύ καλή στο δωμάτιο. Ελπίζω να επισκέπτεται την Πάτρα συχνά. Από τότε που έφυγε η Βίκυ δεν πέρασα τόσο καλά.

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
529
Πόντοι
81
Απογευματινή επίσκεψη στο studio patra. Η Μαργαρίτα είναι μια κοπέλα με μοντελε σώμα. Αν και δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου σωματοτυπου εντούτοις πέρασα. Στο κρεβάτι έχει πολύ καλή συμμετοχή και ελπίζω να ξαναέρθει.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Απογευματινή επίσκεψη στο studio patra. Η Μαργαρίτα είναι μια κοπέλα με μοντελε σώμα. Αν και δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου σωματοτυπου εντούτοις πέρασα. Στο κρεβάτι έχει πολύ καλή συμμετοχή και ελπίζω να ξαναέρθει.
Γιατί φεύγει;
Έλεγα Σάββατο να την επισκεφτώ..

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
Σημερινή επίσκεψη στο Studio Patra (Σαχτούρη). Ήταν η Μαργαρίτα. Η κοπέλα είναι περίπου 1,60 λεπτή μ μικρά στήθος και πολύ συμπαθητικό πρόσωπο και το πιο σημαντικό πολύ καλή στο δωμάτιο. Ελπίζω να επισκέπτεται την Πάτρα συχνά. Από τότε που έφυγε η Βίκυ δεν πέρασα τόσο καλά.

Γιατί φεύγει;
Έλεγα Σάββατο να την επισκεφτώ..
Την τρίτη θα είναι τελευταία μέρα η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
529
Πόντοι
81
Μπορώ να προτείνω κοπέλα για να έρθει στο studio patra;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Από απόψε όλα τα μπουρδέλα της Πάτρας κάνουν χρυσές δουλειές. Τώρα που η περιμετρική θα είναι κλειστή για μήνες, όλοι οι διερχόμενοι θα μπαίνουν στην Πάτρα και θα κάνουν στάση για να γαμάνε .

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Επίσκεψη στην Μαργαρίτα..
Το κορίτσι στο σαλόνι δεν σου δείχνει τί θα συμβεί στο δωμάτιο..
Μαζεύει τό μαλλί κότσο και ξεκινάει πίπα για σεμινάριο είναι μέσα στην γλύκα και είναι πολύ καύλα... ότι στάση και να κάναμε το κορίτσι το έχει..
Κρίμα που άργησα να την πάρω χαμπάρι...
Αν πάει Αθήνα όπως μου είπε... ξεχάσετε την..... εκεί δεν θα προλαβαίνει τα δωμάτια αν την πάρουν χαμπάρι.
Μακάρι να ξανά έρθει..

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
IMG_20220118_221006.jpg

Επίσκεψη στην Μαργαρίτα..
Το κορίτσι στο σαλόνι δεν σου δείχνει τί θα συμβεί στο δωμάτιο..
Μαζεύει τό μαλλί κότσο και ξεκινάει πίπα για σεμινάριο είναι μέσα στην γλύκα και είναι πολύ καύλα... ότι στάση και να κάναμε το κορίτσι το έχει..
Κρίμα που άργησα να την πάρω χαμπάρι...
Αν πάει Αθήνα όπως μου είπε... ξεχάσετε την..... εκεί δεν θα προλαβαίνει τα δωμάτια αν την πάρουν χαμπάρι.
Μακάρι να ξανά έρθει..
Φυσικά και θα ξανάρθει)))

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Τσαρκα σημερα απο το Σαχτουρη 1 μιας και περιμεναμε με ανυπομονησια την αντζελα.
Πρωτος πελατης για σημερα, και πρωτος για την ιδια στην Πατρα. Οτι βλεπετε στις φωτο, αυτο θα δειτε κι απο κοντα, κι ακομα πιο καλα, γιατι οι φωτο την αδικουν. η αντζελα προκειται για μια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ που τα εχει ολα πλουσια, φοβερη επιδερμιδα, καθαρη γυναικα, με φοβερο στητο στηθος, αλλα και γενικοτερο ωραιο κορμι,. Περασα στο απλο προγραμμα, μπηκε στο δωματιο, συζητησαμε πολυ επιφανειακα, για τα γεγονοτα στη χωρα της και περασαμε στο ψητο. Οτι και να πω ειναι λιγο., Αν δεν δοκιμασετε δε μπορειτε να καταλαβετε. με μια κουβεντα μοναχα, θα πω πως ειναι απο τις λιγες φορες που περασα ομορφα και θα ηθελα να το επαναλαβω. Το ιδιο ομορφα θυμαμαι ειχα περασει και το μακρινο 2014 οπου την Πατρα ειχε επισκεφθει η Γαληνη και βεβαια την επισκεφθηκα κι εγω αρκετες φορες μεχρι να φυγει.. Γενικα, η Αντζελα ειναι μια γυναικαρα καθαρη και περιποιητικη, την οποια βεβαια, θα πρεπει κι εμεις να την επισκφθουμε με την καταλληλη προετοιμασια. Να ειμαστε καθαροι, ευγενικοι, κτλ. Με ανθρωπο βρισκομαστε οχι με κανα αψυχο πλασμα να πηγαινουμε οπως κι οπως. Καλα να περνατε.

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
η αντζελα ειναι τοπ!και απο εμφανιση κ απο συμπεριφορα κ απο υπηρεσιες!!!!!!μακαρι να ερχοταν και στα χανια συχνοτερα,τυχεροι οι πατρινοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom