Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Κι εγώ ερώτηση έκανα. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το σπίτι;Αλλαξε ιδιοκτησία?
Που θα ενημερωνομαστε για τις κοπέλες?
Κι εγώ ερώτηση έκανα. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το σπίτι;Αλλαξε ιδιοκτησία?
Το μαγαζί αλλάζει χέρια από αύριο, να χαρούμε να σας δούμε στο χώρο μας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε γούστο και προτιμήσεις, και βέβαια κάθε σχολείο και κριτική καλοδεχούμενη.Αλλαξε ιδιοκτησία?
Τις κοπέλες που θα έρχονται εδώ θα τις βάζετε;Το μαγαζί αλλάζει χέρια από αύριο, να χαρούμε να σας δούμε στο χώρο μας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε γούστο και προτιμήσεις, και βέβαια κάθε σχολείο και κριτική καλοδεχούμενη.
Καλή αρχή εύχομαι. Θα υπάρξει κάποιος λογαριασμός στο fb ή η ενημέρωση θα γίνεται αποκλειστικά από εδώ; Και μιας και αναφέρατε ότι το μαγαζί θα έχει ποικιλία, περιμένουμε φωτογραφίες ευκρινείς και δυνατές.Το μαγαζί αλλάζει χέρια από αύριο, να χαρούμε να σας δούμε στο χώρο μας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε γούστο και προτιμήσεις, και βέβαια κάθε σχολείο και κριτική καλοδεχούμενη.
Εδώ και στο Greece ladiesΤις κοπέλες που θα έρχονται εδώ θα τις βάζετε;
Ευχαριστώ πολύ για της ευχες.τα κορίτσια θα βλέπετε εδώ και Greece ladies. Fb όχι.Καλή αρχή εύχομαι. Θα υπάρξει κάποιος λογαριασμός στο fb ή η ενημέρωση θα γίνεται αποκλειστικά από εδώ; Και μιας και αναφέρατε ότι το μαγαζί θα έχει ποικιλία, περιμένουμε φωτογραφίες ευκρινείς και δυνατές.
Καλή αρχή εύχομαι. Μακάρι να αναβαθμιστεί τι συγκεκριμένο στούντιο. Το θεωρώ το ωραιότερο από αυτά που είναι στο λιμάνιΕδώ και στο Greece ladies
Μου κάνει εντύπωση πάντως!!! Γιατί ρε παιδιά απελπιστική;;; Από άποψη ποικιλίας;;;; Τέτοια πουτανομάνα που είναι η Πάτρα!!! Κρίμα!!!Μάγκες , πρέπει να ξέρετε ότι για να γίνει κάτι πρέπει να το ζητάμε
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΜΉΝΥΜΑ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΠΑΤΡΑ. ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΎΝ. ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΓΙΑΤΊ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ
Η μέτρια στη λουξ που έπινε καφέ ήταν η Μαργαρίτα, πολύ πιο καλή από τη Σόνια που ήταν στο λιμάνι και η οποία είναι η μεγαλύτερη αποτυχία στης Μόνικας και που για κάποιο λόγο είναι ακόμα εκεί αντί να έχει πάρει πόδι από χρόνια πρινΚαλημέρα..
Πρώτη στάση στο λουξ..μια μέτρια με τατουάζ στο χέρι και γυαλιά έπινε καφέ...δεν την είδα όρθια...
Μετά στα πολλά, δεν ξέρω νούμερα..στο πρώτο αριστερά η γνωστή μελαχρινή ισιομαλα με τα μεγάλα βυζιά..
Στο τέρμα αριστερά το μόνο του.. μια καινούργια με όνομα Πάολα.
Πιτσιρίκα με στυτα βυζιά και κωλαρακι καλό.πεντε μέρες δουλεύει.
Μελαχρινή με χαμόγελο στο σαλόνι... πέρασα και ενώ ξεκίνησε μέτρια η φάση μετά πήγε καλά...
Ίσως ποίο μετά γράψω ποίο αναλυτικά...
Με έτρωγε όμως να δω την καινούργια στο λιμάνι.. στούντιο Κ .
Μπαίνω στο Μόνικα λιμάνι πρώτα και έχει νταρντανα με αξιοζήλευτο πεταχτό κωλο..
Στο Κ είναι αυτή πού βλέπετε στην φωτογραφία.Ρενατα.
Κοντή όμορφη μουναρα...θα πέρναγα αν δεν είχα αδειάσει στη Πάολα.
Αν δοκίμασε κάποιος ας γράψει.
Από την Κυριακή 8.07 Σαχτούρη 1 η ΝΊΚΗ
Αυτή η νταρντανα στο Monica που λες, έχει μεγάλα βυζια;Καλημέρα..
Πρώτη στάση στο λουξ..μια μέτρια με τατουάζ στο χέρι και γυαλιά έπινε καφέ...δεν την είδα όρθια...
Μετά στα πολλά, δεν ξέρω νούμερα..στο πρώτο αριστερά η γνωστή μελαχρινή ισιομαλα με τα μεγάλα βυζιά..
Στο τέρμα αριστερά το μόνο του.. μια καινούργια με όνομα Πάολα.
Πιτσιρίκα με στυτα βυζιά και κωλαρακι καλό.πεντε μέρες δουλεύει.
Μελαχρινή με χαμόγελο στο σαλόνι... πέρασα και ενώ ξεκίνησε μέτρια η φάση μετά πήγε καλά...
Ίσως ποίο μετά γράψω ποίο αναλυτικά...
Με έτρωγε όμως να δω την καινούργια στο λιμάνι.. στούντιο Κ .
Μπαίνω στο Μόνικα λιμάνι πρώτα και έχει νταρντανα με αξιοζήλευτο πεταχτό κωλο..
Στο Κ είναι αυτή πού βλέπετε στην φωτογραφία.Ρενατα.
Κοντή όμορφη μουναρα...θα πέρναγα αν δεν είχα αδειάσει στη Πάολα.
Αν δοκίμασε κάποιος ας γράψει.
Η φωτογραφία αν είναι αυτή είναι πρίν χρόνια...Αυτή η νταρντανα στο Monica που λες, έχει μεγάλα βυζια;
Σε αυτή την φωτογραφία είναι η Νίκη από την Ουκρανία 23 χρόνων, εργάζεται στο Σαχτούρη 1 και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μια εβδομάδα πριν!!!!Αυτή η νταρντανα στο Monica που λες, έχει μεγάλα βυζια;
Έγινε μπέρδεμαΣε αυτή την φωτογραφία είναι η Νίκη από την Ουκρανία 23 χρόνων, εργάζεται στο Σαχτούρη 1 και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μια εβδομάδα πριν!!!!
Φωτο δε παιζει?Από αύριο Σαχτούρη 1 η ΜΑΡΓΟ (πρώτη φορά στην Πάτρα)