Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Ωραίος! Άξιος!Πηρα λοιπον την αποφαση να παω να δω μονος μου τι παιζει με την ΑΝΝΑ στο Κ.
Μπαινω λοιπον στο μαγαζι
Πρωτο φαουλ, η τσα2 να μου υποδειξει σε ποια καρεκλα θα κατσω να περιμενω την κοπελα.
Δευτερο φαουλ, η κοπελα ηρθε στο σαλονι, σκεπασμενη με μια ρομπα μεχρι τα γονατα και αυτη κουμπωμενη.
Τριτο φαουλ, Ηρθε και εφυγε τοσο γρηγορα, χωρις υπερβολη, σαν να της ειπε η τσα2 ελα γυρνα τον διακοπτη απο τα φωτα, παιδια, χωρις υπερβολη δεν εκατσε ουτε 2 δευτερολεπτα, ηρθε πηρε στροφη κι εφυγε. Μου λεει η τσα2 θα περασεις? Της την ειπα δεν αντεξα, να περασω που?' Σαν σιφουνας ηρθε κι εφυγε δεν προλαβα να την δω καν την κοπελα. εεε μου λεει οτι ειναι να δεις θα το δεις μεσα. Δε γινεται ετσι της λεω, θα περασω χωρις να δω αν μου αρεσει ή οχι? Τι με περασες? Τελος παντων, την ξαναφωναξε την κοπελα, κανοντας Τεταρτο φαουλ, λεγοντας της ταυτοχρονα κατι στα Ρωσικα μαλλον, πολυ πιθανον να με εβρισε κιολας ...
Πεμπτο φαουλ απο πλευρας της κοπελας τι θες να δεις μου λεει? οτι ειναι να δεις θα το δεις μεσα. Οχι της λεω αν δε μου κανεις κλικ δεν μπαινω, ηρθες με μια ρομπα κουμπωμενη, η οποια φτανει μεχρι τα γονατα, με σαγιοναρες και θες να καυλωσω ετσι και να ερθω μαζι σου? Εεε μου λεει η τσα2 ειναι ολη μερα με τακουνια κουραστηκε. Δεκτό αλλα κι εγω δε μπαινω τσαμπα.
εκτο και τελευταιο φαουλ η ταριφα ανεβηκε στα 40 ευρω το απλο απο 30 που ηταν τελευταια φορα που πηγα. Δυστυχως ριχνω μαυρο κι εγω και πολυ πιθανον ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΞΑΝΑ το μαγαζακι.
* η κοπελα μαυρομαλλα, ωραιο προσωπακι αλλα μεχρι εκει. Η ρομπα επαναλαμβανω κουμπωμενη απο τον λαιμο μεχρι τα γονατα. Δε ξερω τι kinder εκπληξη μπορει να εκριβε, αλλα δεν ηθελα να το ρισκαρω... Αν καποιος δοκιαμσε και νομιζει πως αξιζει ας μας πει...
Έκανες καλη ξήγα.
Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.. αλλά όπως κ να έχει 40 ευρώ ειναι πολλά για απλό γαμησι.
40 ευρώ παίρνει μεροκάματο ο μέσος εργαζόμενος δουλεύοντας όλη μέρα κ φτύνει αίμα κ ψυχη για να τό τσιμπήσει κ όχι να τα δώσει για 10 λεπτά normal sex.
Να ήταν 25 OK.
Είχα ρωτήσει μια τσατσά κ είπα Αθήνα το full έχει 20 κ μου απάντησε η χυμένη άλλες τιμές Πάτρα κ άλλες Αθήνα.