Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
δρακοπουλου λεγετε το στενο η καπως ετσι..
Παλιότερα η Πάτρα είχε μπουρδελα παράλληλα κ καθετα από την ρήγα Φεραίου,
στην Τσαμαδού χαμηλά ήταν τρία,τωρα τό ένα το έκαναν φροντιστήριο χαχα.
Ακομα είχε στην Ασκληπιού το στενάκι, στη μπουμπούλίνας....
Εκει που λέει ο φίλος στην γερόκοστοπουλου δεν το προλαβα ήταν παλιότερα....
Καποια Μάρω Ελεεινηδα πιθανών Πατρινη, έπαιζε μπάλα σε πολλά από αυτά
Να'στε καλά ρε παιδιά, τι θυμήθηκα τώρα...
πιτσιρικάς τότε με τον κόμπο στο στομάχι κ την επιθυμία για το άγνωστο.....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
Παλιότερα η Πάτρα είχε μπουρδελα παράλληλα κ καθετα από την ρήγα Φεραίου,
στην Τσαμαδού χαμηλά ήταν τρία,τωρα τό ένα το έκαναν φροντιστήριο χαχα.
Ακομα είχε στην Ασκληπιού το στενάκι, στη μπουμπούλίνας....
Εκει που λέει ο φίλος στην γερόκοστοπουλου δεν το προλαβα ήταν παλιότερα....
Καποια Μάρω Ελεεινηδα πιθανών Πατρινη, έπαιζε μπάλα σε πολλά από αυτά
Να'στε καλά ρε παιδιά, τι θυμήθηκα τώρα...
πιτσιρικάς τότε με τον κόμπο στο στομάχι κ την επιθυμία για το άγνωστο.....
Ναι Τσαμαδού και Ρ.Φερραίου ήταν μια μιλφάρα η Αϊρίν και στην Γεροκωστοπουλου ήταν ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ πριν την Αγ. Ανδρέου στον 1ο όροφο

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
529
Πόντοι
81
Μια Ελπίδα κουνελάκι από το kanesex, τι γνωρίζετε γι'αυτή; Αξίζει;

prkdi

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
184
Πόντοι
1
Ναι Τσαμαδού και Ρ.Φερραίου ήταν μια μιλφάρα η Αϊρίν και στην Γεροκωστοπουλου ήταν ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ πριν την Αγ. Ανδρέου στον 1ο όροφο
Άλλη Πάτρα τότε σε ότι αφορά τα σπίτια! Η πρώτη μου φορά ήταν το 1990 με μια Πωλίνα στην Τσαμαδού!

Ninja00

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
327
Πόντοι
20
Καλησπερα Τύποι. Εντελώς καινούριος σε αυτήν τη φάση.Μήπως ξέρετε που παίζουν πιάτσες αυτόν τον καιρο; Δεν θελω πολλα πολλα, μια πιπα και βλεπουμε.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Αυτη τη Νικολ που ειναι τωρα στο Κ την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις ή εστω να μας την περιγραψει καποιος που την εχει δει απο κοντα?

minaras85

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλη την παρεα… δυο ερωτήσεις. Πρώτον αν ισχύει ότι η βικαρα σταμάτησε, και αν τη βρισκουμε κάπου. Αν όχι, πείτε ρε συναγωνιστές μια κοπελα να πιάσει τόπο το 30αρι

dotspot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλη την παρεα… δυο ερωτήσεις. Πρώτον αν ισχύει ότι η βικαρα σταμάτησε, και αν τη βρισκουμε κάπου. Αν όχι, πείτε ρε συναγωνιστές μια κοπελα να πιάσει τόπο το 30αρι
Καλημέρα. Από όσα ξέρω εγώ, η Βίκυ σταμάτησε.

Kostasp82

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια! Επειδη δεν εχω εμπειρια απο Πάτρα, τελικα αυτη την εποχη υπαρχει καποιο "σπιτι" που αξιζει?? Ευχαριστω

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πέρασα σήμερα από αγ.στεφανου λουξ, αυτό που είναι μόνο του.
Είχε επιστροφή της Ναταλίας.
Από Ουκρανία λευκή επιδερμίδα με στυτο στήθος που ανταποκρίνεται στα χάδια καί κάποια τατουάζ.
Ευχάριστη πίπα καί αν την πάς με αστεία καί χαμόγελο αφήνετε και περνάς καλά.Στα τέσσερα αντέχει και στήνεται καλά.
Με αυτά πού παίζουν Πάτρα για εμένα προτείνεται.

atsalakotos1

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
118
Πόντοι
1
Καλήμερα στην Πάτρα κάποια με δικο της χώρο για εμάς τους περαστικού υπάρχει?

akis123456

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2021
Like
200
Πόντοι
20
Στο στουντιοκ έχει μια Νάντια αξιζει

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Γτ το λες από την φοτο φαίνεται τουμπανο
ποολες φορες τις περισσοτερες δηλαδη, οι φωτο που ανεβαζουν ειναι διαφορετικες απο την πραγματικοτητα. Εγω εχω παει με την Ναντια, εαν ειναι η ιδια. διαβασε κριτικη μου και θα καταλαβεις....Βεβαια γουστα ειναι ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή την Άννα στο Κ.
Την έχει δει κανείς; τι λέει;

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Πηρα λοιπον την αποφαση να παω να δω μονος μου τι παιζει με την ΑΝΝΑ στο Κ.
Μπαινω λοιπον στο μαγαζι
Πρωτο φαουλ, η τσα2 να μου υποδειξει σε ποια καρεκλα θα κατσω να περιμενω την κοπελα.
Δευτερο φαουλ, η κοπελα ηρθε στο σαλονι, σκεπασμενη με μια ρομπα μεχρι τα γονατα και αυτη κουμπωμενη.
Τριτο φαουλ, Ηρθε και εφυγε τοσο γρηγορα, χωρις υπερβολη, σαν να της ειπε η τσα2 ελα γυρνα τον διακοπτη απο τα φωτα, παιδια, χωρις υπερβολη δεν εκατσε ουτε 2 δευτερολεπτα, ηρθε πηρε στροφη κι εφυγε. Μου λεει η τσα2 θα περασεις? Της την ειπα δεν αντεξα, να περασω που?' Σαν σιφουνας ηρθε κι εφυγε δεν προλαβα να την δω καν την κοπελα. εεε μου λεει οτι ειναι να δεις θα το δεις μεσα. Δε γινεται ετσι της λεω, θα περασω χωρις να δω αν μου αρεσει ή οχι? Τι με περασες? Τελος παντων, την ξαναφωναξε την κοπελα, κανοντας Τεταρτο φαουλ, λεγοντας της ταυτοχρονα κατι στα Ρωσικα μαλλον, πολυ πιθανον να με εβρισε κιολας ...
Πεμπτο φαουλ απο πλευρας της κοπελας τι θες να δεις μου λεει? οτι ειναι να δεις θα το δεις μεσα. Οχι της λεω αν δε μου κανεις κλικ δεν μπαινω, ηρθες με μια ρομπα κουμπωμενη, η οποια φτανει μεχρι τα γονατα, με σαγιοναρες και θες να καυλωσω ετσι και να ερθω μαζι σου? Εεε μου λεει η τσα2 ειναι ολη μερα με τακουνια κουραστηκε. Δεκτό αλλα κι εγω δε μπαινω τσαμπα.
εκτο και τελευταιο φαουλ η ταριφα ανεβηκε στα 40 ευρω το απλο απο 30 που ηταν τελευταια φορα που πηγα. Δυστυχως ριχνω μαυρο κι εγω και πολυ πιθανον ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΞΑΝΑ το μαγαζακι.
* η κοπελα μαυρομαλλα, ωραιο προσωπακι αλλα μεχρι εκει. Η ρομπα επαναλαμβανω κουμπωμενη απο τον λαιμο μεχρι τα γονατα. Δε ξερω τι kinder εκπληξη μπορει να εκριβε, αλλα δεν ηθελα να το ρισκαρω... Αν καποιος δοκιαμσε και νομιζει πως αξιζει ας μας πει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom