AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξερει κανεις αν λεει τιποτα μια Αλικη που ειναι τωρα εκει συμφωνα με τις "κυριες" ?
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ! ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΩ ΛΑΘΟΣ ΩΡΕΣ ??? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ !!! ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ ΤΟ ΝΤΑΝΧΙΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΣΥ .ΣΤΟ ΝΤΑΝΧΙΛ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ 10-12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΤΟΝΕΣ ? ΤΣΕΧΕΣ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
Το Λουνα το στριπτιζαδικο θα εννοεις, Ναι μαλλον εκλεισε ,3 φορες που περασα τον περασμενο μηνα ηταν κλειστοΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ! ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΩ ΛΑΘΟΣ ΩΡΕΣ ??? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ !!! ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ ΤΟ ΝΤΑΝΧΙΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
Φιλε που ακριβως βρισκεται το ΝΤΑΝΧΙΛ΄στα Ζαρουχλεικα;ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΣΥ .ΣΤΟ ΝΤΑΝΧΙΛ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ 10-12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΤΟΝΕΣ ? ΤΣΕΧΕΣ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
Φιλε που ακριβως βρισκεται το ΝΤΑΝΧΙΛ΄στα Ζαρουχλεικα;
Nαι αλλα που ακριβως στα Ζαρουχλεικα;!!΄ναι ζαρουχλεικα.πηγενε
δεν συγκραταω οδους ρε φυλε.....οταν πας ζαρουχλεικα ρωτα κανεναν που μενει εκει και θα σου πει.......εγω δεν θυμαμαι οδο σορυNαι αλλα που ακριβως στα Ζαρουχλεικα;!!΄
Σε ποια οδο;
μπες σε ενα ταξι και πες στον ταξιτζη πηγενε με να γαμησω και αυτος θα σε παει.....Ρε σεις,
καλώς σας βρήκα καταρχάς! Ως νέος συνάδελφος, έχω και εγώ τις απορίες μου!!
Μπορεί κανείς να με ενημερώσει για το που βρίσκονται Μπουρδέλα στη Πάτρα(και γενικά τετοιού είδους υπηρεσίες ;))???
Πρέπει να υπάρχει ποικιλία ώστε κανείς να μπορεί να τα συναλάζει!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ο δικός σας
Αρχάριος