You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 112 (πρώην Πατησίων 286 )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα proedros46
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 273
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
ciko mares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2013
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
πέρασμα απο το εν λογω μαγαζι για την λαουρα η οποία μου είπαν οτι εχει καμιά εικοσαριά μέρες να φανεί. ξέρει κανείς αν σταμάτησε ή άλλαξε μαγαζί? ευχαριστώ προκαταβολικά.
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
λοιπον ... το μαγαζι ειναι , να μη πω τι ειναι !! αναφορικα και γρηγορα λεω τα εξης ...
περασα απο εκει χθες , ειχα ξαναπερασει μεσα στο 6μηνο αλλες 2 η 3 φορες , δεν θυμαμε !
παντα ανοιγει τη πορτα μια αγελαστη χοντρη με κοντο μαλι !!
η κλασικη ερωτηση - εχεις ξαναερθει ? ναι τις λεω αλλα παει καιρος ...
περνανε τα κοριτσια , ειχαν αλλαξει σχεδον ολες απο την τελευταια φορα που ειχα περασει γιατι ηταν ολα μπαζα τοτε ~!
βασικα πηγα για τη Ναταλια που εχω διαβασει διαφορα απο εδω μεσα !!
αφου την ειδα και μου αρεσε δεν εκατσα να ασχοληθω με τις αλλες , ειπα να περασω με αυτη ... ( οχι οτι ειναι κανα super duper μωρο αλλα μπροστα σε κατι αλλα , οκ , καλη ειναι ! ( βασικα εχει και λιγο το στυλακι , ειμαι γκομεναρα και κατι τετοιες μου τη ψιλοδινουν , αλλα , η συγκεκριμενη καπου το μαζευει ) ( μικρη παρατηρηση στο πολυ λιγο που εκατσα γιατι.................. ερχετε στο δωματιο μου λεει και αυτη , εχεις ξαναερθει ? τις λεω ναι ποιο παλια αλλα δεν σε ειχα δει ... μου λεει ειμαι 6 μηνες εδω , τοτε που ειχα ερθει δεν ησουν παντος εδω και ηταν πριν το 6μηνο ...
τελος παντον εβλεπα μια διστακτηκοτητα γενικος !
μπαινω στο μπανιο το οποιο βρωμαγε υπονομιλας και φωταγωγιλας , κανω ενα ντουζακι και παω στο δωματιο ...
αφου περιμενα κανα 5λεπτο μεσα μονος ακου τακουνιες που πανε στο μπανιο ... εκανε την αναγκη τη η κοπελα , και μετα μου ερχετε στο δωματιο .... εχω ξενερωσει ελαφρως απο το μπανιο και την καθυστερηση γενικοτερα ... παει και για κατουρημα η αλλη και μου ερχετε και μου λεει ... να σου ξεκαθαρησω κατι ? εδω κανουμε μονο μασαζ ....
της λεω τι εννοεις μονο μασαζ και γιατι το τονιζεις .... μου απαντα.... ετσι το λεω για να μη περιμενεις τιποτα αλλο ...
οκ .... χοχοχοχο ... με εστειλε η γκομενα ... τις λεω , και γιατι μου το τονιζεις .. αφου για μασαζ ηρθα ...τι αλλο να περιμενω ? ( το επαιξα και εγω τρελα μετα ) .
εεεε μου λεει δεν ξερω .....
τι εεε βρε τις λεω ... πλακα μου κανεις ? ..
ξενερωσα τελειως γιατι σε καποια φαση πηγα να τη χοντρινω τη δουλεια και εγω ... ηθελα να τις πω πες μου τι σχολη εχεις τελειωσει και εχω προβλημα στον αυχενα και πως θα το χειρηστεις αυτο κλπ κλπ ////
τελικο συπμερασμα ....
το μαγαζι ειναι φθηνιαρικο τελειως - δεν εχει καθολου ευχαριστω χωρο ... ετσι λιγο να αισθανθεις οτι μπαινεις σε εναν ιδιετερο χωρο ρε αδερφε .... το μπανιο απαραδεκτο ετσι οπως βρωμαγε , η καρια που ανοιξε τη πορτα μοιαζει με θεια που παιθανε ο αντρας τηε προσφατα !! για τα κοριτσια δεν θα πω τιποτα γιατι δεν εχω αποψη ...
περασα απο εκει χθες , ειχα ξαναπερασει μεσα στο 6μηνο αλλες 2 η 3 φορες , δεν θυμαμε !
παντα ανοιγει τη πορτα μια αγελαστη χοντρη με κοντο μαλι !!
η κλασικη ερωτηση - εχεις ξαναερθει ? ναι τις λεω αλλα παει καιρος ...
περνανε τα κοριτσια , ειχαν αλλαξει σχεδον ολες απο την τελευταια φορα που ειχα περασει γιατι ηταν ολα μπαζα τοτε ~!
βασικα πηγα για τη Ναταλια που εχω διαβασει διαφορα απο εδω μεσα !!
αφου την ειδα και μου αρεσε δεν εκατσα να ασχοληθω με τις αλλες , ειπα να περασω με αυτη ... ( οχι οτι ειναι κανα super duper μωρο αλλα μπροστα σε κατι αλλα , οκ , καλη ειναι ! ( βασικα εχει και λιγο το στυλακι , ειμαι γκομεναρα και κατι τετοιες μου τη ψιλοδινουν , αλλα , η συγκεκριμενη καπου το μαζευει ) ( μικρη παρατηρηση στο πολυ λιγο που εκατσα γιατι.................. ερχετε στο δωματιο μου λεει και αυτη , εχεις ξαναερθει ? τις λεω ναι ποιο παλια αλλα δεν σε ειχα δει ... μου λεει ειμαι 6 μηνες εδω , τοτε που ειχα ερθει δεν ησουν παντος εδω και ηταν πριν το 6μηνο ...
τελος παντον εβλεπα μια διστακτηκοτητα γενικος !
μπαινω στο μπανιο το οποιο βρωμαγε υπονομιλας και φωταγωγιλας , κανω ενα ντουζακι και παω στο δωματιο ...
αφου περιμενα κανα 5λεπτο μεσα μονος ακου τακουνιες που πανε στο μπανιο ... εκανε την αναγκη τη η κοπελα , και μετα μου ερχετε στο δωματιο .... εχω ξενερωσει ελαφρως απο το μπανιο και την καθυστερηση γενικοτερα ... παει και για κατουρημα η αλλη και μου ερχετε και μου λεει ... να σου ξεκαθαρησω κατι ? εδω κανουμε μονο μασαζ ....
της λεω τι εννοεις μονο μασαζ και γιατι το τονιζεις .... μου απαντα.... ετσι το λεω για να μη περιμενεις τιποτα αλλο ...
οκ .... χοχοχοχο ... με εστειλε η γκομενα ... τις λεω , και γιατι μου το τονιζεις .. αφου για μασαζ ηρθα ...τι αλλο να περιμενω ? ( το επαιξα και εγω τρελα μετα ) .
εεεε μου λεει δεν ξερω .....
τι εεε βρε τις λεω ... πλακα μου κανεις ? ..
ξενερωσα τελειως γιατι σε καποια φαση πηγα να τη χοντρινω τη δουλεια και εγω ... ηθελα να τις πω πες μου τι σχολη εχεις τελειωσει και εχω προβλημα στον αυχενα και πως θα το χειρηστεις αυτο κλπ κλπ ////
τελικο συπμερασμα ....
το μαγαζι ειναι φθηνιαρικο τελειως - δεν εχει καθολου ευχαριστω χωρο ... ετσι λιγο να αισθανθεις οτι μπαινεις σε εναν ιδιετερο χωρο ρε αδερφε .... το μπανιο απαραδεκτο ετσι οπως βρωμαγε , η καρια που ανοιξε τη πορτα μοιαζει με θεια που παιθανε ο αντρας τηε προσφατα !! για τα κοριτσια δεν θα πω τιποτα γιατι δεν εχω αποψη ...
Πήγα τις προάλλες. Παρρέλασαν 5-6 κορασίδες. Πήρα την Ναταλία. Καλό κορίτσι αλλά όπως έχει επανηλλημένα ειπωθεί για να σπάσει τον πάγο μιλάει συνεχώς και χαζογελάει. Από μασσάζ μέτριο. Για να σε φτάξει σου βάζει τυχαία και λίγο χέρι. Αυτό ήταν όλα τα λεφτά. Από πίπα μέτρια τα πράγματα. Στην κυρίως πράξη συμμετέχει λίγο ψεύτικα αλλά ικανοποιητικά. Αρχισα κάποια βρωμόλογα που τα συνέχισε αμέσως με επιτυχία. Θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια ακόμη να πλησιάσει την κορυφή.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.910
- Πόντοι
- 41.813
αυτη η ναταλι πρεπει να 'ναι πολυ καλη για να εξακολουθειτε να πηγαινετε με αυτη τη ξυνη στην υποδοχη.
Δεν την εχω δει, μια φορα που πηγα ηταν "απασχολημενη" :S
την καλυτερη περιγραφη για αυτην την εκανε ενα ποστ πανω απο σενα ο daredevil12345
εγω μια φορα πηγα ολη κι ολη εκει, την ειδα, αρχισε τα δικα της -τα ιδια οπως λεει κι ο φιλος πιο πριν- ζηταγε διαφορα +10 +10 για αυτονοητα πραγματα σε αλλα μαγαζια και φυσικα την εγραψα κι αυτη στ αρχιδια μου κι εφυγα.
αν μαθω οτι συμμορφωθηκαν ισως τους κανω την τιμη να τους δωσω τα ευρω μου.
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
την καλυτερη περιγραφη για αυτην την εκανε ενα ποστ πανω απο σενα ο daredevil12345
εγω μια φορα πηγα ολη κι ολη εκει, την ειδα, αρχισε τα δικα της -τα ιδια οπως λεει κι ο φιλος πιο πριν- ζηταγε διαφορα +10 +10 για αυτονοητα πραγματα σε αλλα μαγαζια και φυσικα την εγραψα κι αυτη στ αρχιδια μου κι εφυγα.
αν μαθω οτι συμμορφωθηκαν ισως τους κανω την τιμη να τους δωσω τα ευρω μου.
Ολως περιεργως πηγα παλι πριν 4 μερες και δεν σημειωθηκε τιποτε απο τα πραναφερθεντα περιεργα.Ανοιξε η ευγενης ευτραφης κυρια,και περασαν Βικυ,Ναταλια,Στελλα και αλλες δυο νομιζω,οχι αξιες λογου.Ξαναπηρα την Βικυ με το απιστευτο κωλαρακι.Μασαζ εντελως μετριο εως και ανυπαρκτο.Το μουνακι ητο λιαν στενο παλι,αδουλευτο θα ελεγα.Αυτη πρεπει να ειναι γυφτοπροελευσης,αλλα ειναι αρκουντως ευγενης.Πιπα οχι κατι το σημαντικο.Μαλλον τελειωσα με το συγκεκριμενο μαγαζι.Δεν θελω να γαμησω αλλο εκει.Χρειαζομαι κατι πιο ανεβασμενο οσον αφορα το περιτυλιγμα.Η Βικυ ειναι φοβερο κορμι λεπτο χωρις λιπη,αλλα θα με εφτιαχνε περισσοτερο αν υπηρχε πιο σεξυ στο ντυσιμο.Αυτο βεβαια στα μασαζ μαλλον δεν βρισκεται.Στο Πατριαρχου Ιωακειμ παλια ισως,αλλα δεν νομιζω πλεον.60 εβραιοι η τιμη παντα,μαλλον νορμαλ για απλο ξεμπουκωμα.
Επισκέπτης
Ξαναπηρα την Βικυ με το απιστευτο κωλαρακι.Το μουνακι ητο λιαν στενο παλι,αδουλευτο θα ελεγα.Η Βικυ ειναι φοβερο κορμι λεπτο χωρις λιπη.
Συμφωνώ και επαυξάνω με όλα τα παραπάνω.
Η Βίκυ , πολύ καλή περίπτωση.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
Ισχυριζεται οτι ειναι ρουμανα
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
περασμα πριν απο 1 βδομαδα
ροστερ το ιδιο αλλα εγω.....παντα ΒΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!
το μονο καινουργιο που ειδα ειναι οτι βαλανε ντους σε ολα τα δωματια!!!!!!!(οποτε οι δουλειες καλα πανε)
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ροστερ το ιδιο αλλα εγω.....παντα ΒΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!
το μονο καινουργιο που ειδα ειναι οτι βαλανε ντους σε ολα τα δωματια!!!!!!!(οποτε οι δουλειες καλα πανε)
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
το μονο καινουργιο που ειδα ειναι οτι βαλανε ντους σε ολα τα δωματια!!!!!!!
σωστη κίνηση , το μπανιο ηταν χαλια (την μοναδικη φορά που πηγα) . Αναρωτιεμαι πως τραβηξε ο υδραυλικος τους σωλήνες τόσα μετρα .(εδιτ το μπανιο και η κουζινα ειναι πολυ μακρια από το ενα δωμάτιο ... πρεπει να εγινε μεγαλή δουλεια)
Μια Μαριαννα....Μαρινα ειναι ακόμα εκεί ;;;
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
σωστη κίνηση , το μπανιο ηταν χαλια (την μοναδικη φορά που πηγα) . Αναρωτιεμαι πως τραβηξε ο υδραυλικος τους σωλήνες τόσα μετρα .(εδιτ το μπανιο και η κουζινα ειναι πολυ μακρια από το ενα δωμάτιο ... πρεπει να εγινε μεγαλή δουλεια)
Μια Μαριαννα....Μαρινα ειναι ακόμα εκεί ;;;
οχι ρε συναγωνιστη.....δεν οκουσα τετοιο ονομα γιατι την ρωταω ποιες κοπελες ειναι μηπως και ειναι καμια καινουρια....αλλα μαλλον οχι.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.973
- Πόντοι
- 19.505
Πήγα στο Πατησίων 286 με σκοπό να σπρώξω ένα μέρος του χριστουγεννιάτικου δώρου στο πιπίνι τη Βίκη που έχει αφήσει και μακρύ μαλλί και έχει ομορφύνει πολύ. Η Βίκη άνοιξε την πόρτα αλλά δεν ήταν διαθέσιμη διότι έμπαινε σε πελάτη. Μου παρουσίασε δύο εντελώς καινούργιες κοπέλες, την Αγάπη και τη Γαβριέλλα. Απ 'οτι έμαθα ήταν αναπληρωματικές, λόγω αδειών στο συγκεκριμένο μαγαζί, από κάποιο μασατζίδικο στη Μεσογείων. Επέλεξα με το στόμα ανοιχτό τη Γαβριέλλα. Ψηλό μελαχρινό με υπέροχο πρόσωπο και γλυκύτατο χαμόγελο. Βουλγάρα/Τουρκάλα μισό μισό, μαλλί μακρύ σγουρό. Μίνο φόρεμα μπλε ελεκτρίκ και καλσόν με οπές. Από την αρχή και προς τιμήν της μου επεσήμανε ότι δεν κάνει τίποτα ακάποτα. Δεν είμαι κασκαντέρ-φαν των συγκεκριμένω προγραμμάτων ούτως ή άλλως.
Το μασαζ της ήταν επαγγελματικού επιπέδου. Πραγματικά ξεπιάστηκα και αναζωογονήθηκα. Ήταν ομηλητική όσο χρειαζόταν.Στη συνέχεια ξεκίνησε κάποια ωραία ερωτικά χαδάκια και μετά γύρισα και όρθιος την γάμησα στο μασαζοκρέββατο έχοντας τις ατελείωτες ποδάρες της ψηλά. Εξαιρετική κοπέλα, ευγενική και γλυκιά. Και μεγάλη τύχη που την πέτυχα στο Πατησίων γιατί όπως μου είπε στο Μεσογείων είναι πιο ακριβά τα προγράμματα.
Το μασαζ της ήταν επαγγελματικού επιπέδου. Πραγματικά ξεπιάστηκα και αναζωογονήθηκα. Ήταν ομηλητική όσο χρειαζόταν.Στη συνέχεια ξεκίνησε κάποια ωραία ερωτικά χαδάκια και μετά γύρισα και όρθιος την γάμησα στο μασαζοκρέββατο έχοντας τις ατελείωτες ποδάρες της ψηλά. Εξαιρετική κοπέλα, ευγενική και γλυκιά. Και μεγάλη τύχη που την πέτυχα στο Πατησίων γιατί όπως μου είπε στο Μεσογείων είναι πιο ακριβά τα προγράμματα.
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πήγα στο Πατησίων 286 με σκοπό να σπρώξω ένα μέρος του χριστουγεννιάτικου δώρου στο πιπίνι τη Βίκη που έχει αφήσει και μακρύ μαλλί και έχει ομορφύνει πολύ. Η Βίκη άνοιξε την πόρτα αλλά δεν ήταν διαθέσιμη διότι έμπαινε σε πελάτη. Μου παρουσίασε δύο εντελώς καινούργιες κοπέλες, την Αγάπη και τη Γαβριέλλα. Απ 'οτι έμαθα ήταν αναπληρωματικές, λόγω αδειών στο συγκεκριμένο μαγαζί, από κάποιο μασατζίδικο στη Μεσογείων. Επέλεξα με το στόμα ανοιχτό τη Γαβριέλλα. Ψηλό μελαχρινό με υπέροχο πρόσωπο και γλυκύτατο χαμόγελο. Βουλγάρα/Τουρκάλα μισό μισό, μαλλί μακρύ σγουρό. Μίνο φόρεμα μπλε ελεκτρίκ και καλσόν με οπές. Από την αρχή και προς τιμήν της μου επεσήμανε ότι δεν κάνει τίποτα ακάποτα. Δεν είμαι κασκαντέρ-φαν των συγκεκριμένω προγραμμάτων ούτως ή άλλως.
καλησπέρα συμπολεμιστή. Μεσογείων 208;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.973
- Πόντοι
- 19.505
δεν μου είπε αλλά δεν νομίζω να υπάρχει και άλλο στη Μεσογείων
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
δεν μου είπε αλλά δεν νομίζω να υπάρχει και άλλο στη Μεσογείων
Το Μεσογειων 208 ειναι για απέλπισμενους . ο froid πήγε και βρηκε την κλασσικη Λολά
περασμα με λολα
....
Μήπως εχει κανενα στην αρχη της Μεσογειων κοντα στον Πύργο ;;;;
bekasbekas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια εγω πηγα πριν δυο μερες στο πατησιων 286 και μου ειπαν οτι δεν κανουν υπηρεσιες με σεξ και τετοια,ξερει κανεις τι παιζεται?