Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 112 (πρώην Πατησίων 286 )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proedros46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
Δευτέρα και ώρα 14:00
Λάουρα, Ζωή, Στέλλα, Ναταλία
Ελήφθη;
Φιλε να τολμησω να ρωτησω γιατι η ναταλια με αλλο χρωμα τονισμενη?
Να υποθεσω πως ειναι κατι το ξεχωριστο δηλαδη πολυ καλη περιπτωση?
ρωταω για να την εχω στα υποψιν  για επισκεψη συντομα τωρα που πηρα ολοκληρο μτο μηνιατικο και κατι
χρωστουμενα. Ευχαριστω

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.973
Πόντοι
19.505
Φιλε να τολμησω να ρωτησω γιατι η ναταλια με αλλο χρωμα τονισμενη?
Να υποθεσω πως ειναι κατι το ξεχωριστο δηλαδη πολυ καλη περιπτωση?
ρωταω για να την εχω στα υποψιν  για επισκεψη συντομα τωρα που πηρα ολοκληρο μτο μηνιατικο και κατι
χρωστουμενα. Ευχαριστω

την ψάχνει ο sebi86  αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω και ναι είναι πολύ καλή περίπτωση αν σου αρέσουν τα πετίτ αδύνατα πιπινάκια.  

Επισκέπτης
σε ευχαριστω η αδυναμια μου τα petit
θα σπευσεω συντομα  βασιζομαι στην γνωμη σου. 

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα αναγνωριστικό από το ίδρυμα. Παρούσες οι Ναταλία, Ζωή, Αλεξία και Στέλλα. Περίμενα περισσότερα από τη Ναταλία λόγω εμπιστοσύνης που έχω στο hooligan (σε διαβάζω και τα γούστα μας συμπίπτουν συχνά) όσον αφορά στην εμφάνιση . Δεν ψήθηκα και αποχώρησα. Γενικά δεν είναι μπαζάδικο, ο χώρος πολύ πίσω δηλαδή στα δεδομένα της περιοχής.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πέρασμα αναγνωριστικό από το ίδρυμα. Παρούσες οι Ναταλία, Ζωή, Αλεξία και Στέλλα. Περίμενα περισσότερα από τη Ναταλία λόγω εμπιστοσύνης που έχω στο hooligan (σε διαβάζω και τα γούστα μας συμπίπτουν συχνά) όσον αφορά στην εμφάνιση . Δεν ψήθηκα και αποχώρησα. Γενικά δεν είναι μπαζάδικο, ο χώρος πολύ πίσω δηλαδή στα δεδομένα της περιοχής.

Δεν έχω πάει σε αυτό το μαγαζί. Η μόνη Ναταλία που θυμάμαι να έχω γράψει είναι η παλιά της Συγγρού 45, Σολωμού 54 κλπ. με το στόμα ρουφήχτρα.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα προ ημερών, μεσημεράκι, να δω τι παίζει στο εν λόγω μαγαζί.
Δύο διαθέσιμες κοπέλες: Ναταλία και μια άλλη αδιάφορη που δεν συγκράτησα όνομα (ούτε εμφάνιση).
Επέλεξα Ναταλία μιας και είχα ακούσει καλά λόγια και μ'αρέσουν τα πιπίνια.
Η Ναταλία λοιπόν 22 χρονών, εκ Μολδαβίας (σύμφωνα με την ίδια), γλυκό προσωπάκι, ωραίο αδύνατο σώμα και βυζί σχεδόν ... ανύπαρκτο.
Αβγά μάτια ένα πράγμα, αλλά με ρόγα που βγάζει μάτι. Δεν με χάλασε καθόλου, τουναντίον.
Ευχάριστη και χαμογελαστή, κάνει αδιάφορο-μέτριο μασαζάκι, πολύ καλή πίπα (με λάστιχο - σχεδόν μου τον εξαφάνισε), και τον παίρνει πολύ καλά.
Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μασάζ, αλλά και στη λίγο χαζοχαρούμενη συμπεριφορά.
Μάλλον μ'έπεισε και για δεύτερη δοκιμή. :-)

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Σημερινο περασμα απο εδω. Στην πορτα η χοντρη και διαθεσιμη μια, νομιζω Στελλα. Αλλη μια στο δωματιο. Η Στελλα μιλφ αδιάφορο αλλα οχι απορηπτεο. Θα την επαιρνα αλλα στη συζητηση του προγραμματος ζητησα ακα πιπα και μου είπε 60 το προγραμμα και 10 με 20 γιούρα για ακα πιπα. Μεταβολη και αναχωρηση. Πολυ καλλιτερες το εχουν στη βασικη τιμη ακομη και στα 50 γιουρα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
το κουδούνι λέει velvet και είναι πρώτο όροφο με μια χοντή υπηρεσία ;;;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σημερινο περασμα απο εδω. Στην πορτα η χοντρη και διαθεσιμη μια, νομιζω Στελλα. Αλλη μια στο δωματιο. Η Στελλα μιλφ αδιάφορο αλλα οχι απορηπτεο. Θα την επαιρνα αλλα στη συζητηση του προγραμματος ζητησα ακα πιπα και μου είπε 60 το προγραμμα και 10 με 20 γιούρα για ακα πιπα. Μεταβολη και αναχωρηση. Πολυ καλλιτερες το εχουν στη βασικη τιμη ακομη και στα 50 γιουρα.

Θα της τον εδινες ακαποτο και ηθελε και επιπλεον ???

Αλλες θα εριχναν και την τιμη !!!  :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , μετά από πολύ καιρό  στο συγκεκριμένο , δούλευαν μόλις 3 κοπέλες , Χαρά μελαχρινή παχουλή με 3άρια βυζιά , Στέλλα  ξανθό μίλφ κοντή με πιασηματάκια και 2.5άρι βυζί και η Ζωίτσα καστανή πολύ λεπτή με μικρό βυζί , εδώ το πρόγραμμα είναι 60 ευρώ 45 λεπτά μασάζ και σεξ .

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , μετά από πολύ καιρό  στο συγκεκριμένο , δούλευαν μόλις 3 κοπέλες , Χαρά μελαχρινή παχουλή με 3άρια βυζιά , Στέλλα  ξανθό μίλφ κοντή με πιασηματάκια και 2.5άρι βυζί και η Ζωίτσα καστανή πολύ λεπτή με μικρό βυζί , εδώ το πρόγραμμα είναι 60 ευρώ 45 λεπτά μασάζ και σεξ .

μπήκες smirni ??

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Δεν νομίζω να πέρασε γιατί έχει αναφορά για Πατησίων 131(Χριστίνα και Ελένη?)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
είναι αρκετά ενδιαφέρουσα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.315
Πόντοι
5.595
Αμα ειχε κ λιγο βυζακι...θα ηταν ακομα καλυτερη...!!! :cheesy:

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1

Καλή η αναφορα αλλά δεν ρωτησες για πιπα ακα. Χτες η Στελλα μου ζήταγε 10-20 εξτρα ευρώ γιαυτό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
δεν πέρασα για να ρωτήσω...

Stories