Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 112 (πρώην Πατησίων 286 )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proedros46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.975
Πόντοι
19.505
Πέρασμα από τη μασαζερί προ ολίγων ημερών. Κοπέλες Βίκη και Ζωή πρώην Φερών 19, άλλες δύο που δεν συγκράτησα όνομα και η Ναταλί. Τι μωρό ήταν αυτό; Μου έπεσαν τα σαγόνια όταν έσκασε με κοντό σορτσάκι και φούξια κορμάκι, τακούνια και βαμμένο άσπρο νυχάκι. Κοσμοσυρροή έπαιζε γενικά, πόρτες άνοιγαν, γαμιάδες μπαινόβγαιναν στο μπάνιο, επίδοξοι πελάτες περίμεναν στο σαλονάκι. Ήμουν τυχερός και πέρασα αμέσως μιας και κανείς δεν είχε επιλέξει τη Ναταλί. 22 χρονών λέει από Μολδαβία, μιλάει ελληνικά με βαρειά προφορά. Πετίτ σωματότυπος, βυζάκι μικρό με ρόγα κάγκελο, με άφηνε να το γλείφω και να το δαγκώνω για ώρα, μακρυά σγουρά μαλλιά, τύπος ξεκωλιάρικης μπαργουμάνας σε κοσμικό νησί που λές ότι ποτέ στη ζωή σου δεν θα γαμήσεις τέτοιο μωρό. Το μουνάκι ξυρισμένο, δέρμα απαλό, ομιλητική, πρόσχαρη, με αίσθηση του χιούμορ. Το μασαζ της ήταν πολύ καλό αν και η ίδια ένιωθε ανασφαλής, μου είπε ότι είναι λίγες μέρες στη δουλειά. Στα της μάχης δεν θέλω να πω τίποτα. Μόνο ότι η κοπέλα είναι vfm. Πέρασα άψογα και θα ξαναπάω.

Α! αν έμενε στη διπλανή μου πόρτα, θα ήμουν οικονομικά και σωματικά κατεστραμμένος.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Εγω παντως που περασα την περασμενη βδομαδα δεν ψηθηκα...
Ειδα Λαουρα, Ναταλια, Ζωη που τις θυμαμαι γιατι ηταν οι καλυτερες, μαζι με αλλη μια
που ειδα να βγαινει απο το μπανιο, απεναντι απο το δωματιο που με ειχαν βαλει.
Οι υπολοιπες 3 ουτε καν...
Τωρα θα μου πειτε "γιατι βρε μαλακα δεν πηγες με μια απο τις αλλες 3 τις καλες??"
Γιατι απλα ηταν μετριες, καλες σε σχεση με τα αλλα 3 μπαζακια...
Η Ναταλια που στην εμφανιση πηρε απο συναγωνιστες 8αρι και 10αρι εχει το ενα
μπροστινο "φατσα-καρτα" δοντι σπασμενο... DECADANCE!!
Απεχει πολυ απο Αχ & Βεν η Σκ10 που με 60 και 80 αντιστοιχα καλοπερνας
με πραγματικα ωραια κοριτσια!
Αν ηταν κανα 30αρι μπορει και να το δινα... μπορει!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
λες να ειναι σπασμενο? :think:
εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο και δεν γρατζουναγε κατα τον πεοθηλασμο :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
Η Ναταλια που στην εμφανιση πηρε απο συναγωνιστες 8αρι και 10αρι εχει το ενα
μπροστινο "φατσα-καρτα" δοντι σπασμενο... DECADANCE!!

το δόντι συναγωνιστή έλειπε ολόκληρο ή το μισο? εχει σημασια.... :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
Για την ιδια μιλαμε, αδυνατη, πεταχτο κωλαρακι, μακρυ, καστανο, σπαστο μαλλι,
συμπαθητικη φατσουλα.

παντως αυτο το μασατζιδικο κανει κατι πολυ πρωτοποριακο για τα δεδομενα της ευρυτερης περιοχης Πατησιων κ Κυψελης (σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια της περιοχης δηλ)....εχει σχετικά  μικρες σε ηλικια μασατζουδες!!!!

OP
OP
P

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
παντως αυτο το μασατζιδικο κανει κατι πολυ πρωτοποριακο για τα δεδομενα της ευρυτερης περιοχης Πατησιων κ Κυψελης (σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια της περιοχης δηλ)....εχει σχετικά  μικρες σε ηλικια μασατζουδες!!!!

zero.....εκτος απο την Ζωη.....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
παντως αυτο το μασατζιδικο κανει κατι πολυ πρωτοποριακο για τα δεδομενα της ευρυτερης περιοχης Πατησιων κ Κυψελης (σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια της περιοχης δηλ)....εχει σχετικά  μικρες σε ηλικια μασατζουδες!!!!
Δεν θα διαφωνισω, δεν το 'χω με την περιοχη, ειμαι εξω απ'τα νερα μου, απλα με βαση
τις κριτικες και τα 8 και 10 περιμενα κατι καλυτερο.
Οσο για τη Ζωη, μπορω να σου πω οτι μ'αρεσε πιο πολυ απο τις Ναταλια και Λαουρα
και με τιποτα δεν ειναι πανω απο 25-26.
Ειχε και ενα πολυ ωραιο μιλφακι με ισιο μαλλι, που εβγαινε οταν εφευγα απο το μπανιο, απεναντι απο το δωματιο
που με ειχαν, τυλιγμενη με μια πετσετα αλλα δεν μπορεσα να μαθω λεπτομερειες γιατι ειχαν σκασει
2-3 συναγωνιστες και οπως ηταν φυσικο ασχοληθηκαν με το να μη χασουν αυτους και οχι εμενα που εφευγα.

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Πηγα την περασμενη εβδομαδα.Υποδοχη καλη απο μια παχουλη κυρια.Τα τσουρδια ερχονται στο δωματιο και τα βλεπεις.Θα προσπαθησω να θυμηθω.Καποια Στελλα,πολυ καλο σωμα και προστυχο βλεμμα,η Ναταλια επισης πολυ καλο σωμα καποια Χαρα νομιζω πολυ μετρια και μια Βικυ που πηρα λογω μοντελοειδους σωματος απο Ρουμανια ειπε,αλλα αρκετα γυφτε΄.Εκπληκτικο κορμι μικρο βυζακι απιστευτο κωλαρακι παιδικο.Εξαιρετης ποιοτητας επισης αιδοιο.Τρυφερο και στενο.60 εβραιοχαζαροι,για περιπου μιση ωρα.Μασαζ πολυ μετριο.Αυτα.

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στο  μαγαζι για  αλλη μια φορα διαλεξα την  Ναταλια.

Με το κοριτσακι «πιπινοτσαχπινακι « για μενα  εχω περασει 4 φορες.Η κοπελιτσα ειναι πολυ καλη
Χωρις υπερβολη. Ειναι  η μαλλον κανει το μαγκακι  ισως λογω ηλικιας την κοβω για 19 , τεσπα,
Στο μασαζ ειναι αρκετα καλη σε χαλαρωνει  στην αρχηκαι προς το τελος γινεται πολυ αισθησιακο το μασαζ , σε φτιαχνει σε σημειο που να τελειωσεις. Μειονεκτημα το μικρο στηθος αλλα αντισταθμιζεται με την μεγαλη ρωγα, ειναι δεκτικη σε ολα  σεξ σε πολλες στασεις , βγαζει καβλιαρικα βογγητα  ψευτικα η οχι ειναι αλλο θεμα  αλλα σε φτιαχνει με αυτα ..Ακα και γλωσσοφιλα δεν ξερω γιατι τα αποφευγω παντα
Γενικα ειναι πολυ σεξυ και πολυ  ‘’μουτρακι ’’ για μενα ειναι ενα στανταρακι που ποτε δεν θα κλαψω τα λεφτα μου.

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Χθεσινη επισκεψη,τελευταια προς το παρον λογω οικονομικων.Υπηρχαν μονο Χαρα και Ζωη.Η πρωτη
αρκουντως χαλια.Ψιλομπετατζης.Η δευτερη κοντη μεν αλλα καλο σφικτο κορμι..
Βυζι στυλ ματι αυγο στο τηγανι,ητοι μικρο και καπως κρεμαστο .Κωλαρακι αψογο θα ελεγα.Φατσα προστυχη αλλα οχι κατο ιδιαιτερο.
Μασαζ καλο,συμμετοχη καλη χωρις μη,στενο αιδοιο και αυτη οπως και η Βικυ.Τα λεμε
εν καιρω...

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεις αν η ναταλια εφυγε? περασα σημερα και μου ειπαν οτι δεν ηταν εκει  χωρις να μου πουν τιποτα αλλο

OP
OP
P

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
παιδια ξερει κανεις αν η ναταλια εφυγε? περασα σημερα και μου ειπαν οτι δεν ηταν εκει  χωρις να μου πουν τιποτα αλλο

μην ξεχνατε οτι ειμαστε και σε περιοδο μεταγραφων!!!!!!!!!!!!!!

κοσμος παει και ερχετε....μεχρι και ο νινης παει στον βαοκ

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μην ξεχνατε οτι ειμαστε και σε περιοδο μεταγραφων!!!!!!!!!!!!!!

κοσμος παει και ερχετε....μεχρι και ο νινης παει στον βαοκ

για αυτο ρωτησα και εγω για να ακολουθησω την μεταγραφομενη εκει που πηγε γιατι τωρα δεν ειναι να κανουμε πειραματα και να χαλαμε 
τα ευρουλακια μας με πειραματα.
Αν καποιος συναγωνηστης ξερει ας μας πει  αν και στα μεσα της  ερχομενης εβδομαδας θα κανω παλι ενα περασμα απο εδω

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.975
Πόντοι
19.505
Δευτέρα και ώρα 14:00
Λάουρα, Ζωή, Στέλλα, Ναταλία