proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Πο
Ποια πήρες ρε πρόεδρε δεν κατάλαβα
ΛΑΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πο
Ποια πήρες ρε πρόεδρε δεν κατάλαβα
πάντως εμφανισιακά απο τις 3 που έχει μόνο αυτή αξίζει....ΛΑΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Μαριάννα πίπα με ή χωρίς λάστιχο;
Μου είχε βάλει πετσέτα, τι και αν σηκώθηκε το θέμα ήταν πως δουλειά δεν έγινε, δεν της είπα για το site αλλά της ανέφερα γενικά στο ιντερνετ. Γαλατσίου το ήξερα απο εδώ πάλι
μορτη μου με το μπαρδον αν μου επιτρεπεις μια φιλικη συμβουλη απο μια παλιοσειρα σαν εμενα ... ποτε μην λες απο ιντερνετ ... παει προ πολλου η εποχη που μερικες τσουπρες θελανε και καμια καλη κριτικη τωρα ολες το αποφευγουν σαν τον διαβολο με το λιβανι .. γιαυτο να λες ... ετσι μου ειπε καποιος φιλος που ηταν εδω τις προαλλες .. ειναι πιο πιασιαρικο αυτο .. αντε καλη τυχη την επομενη φοραλοιπόν επίσκεψη πρίν λίγο!!!!! Μου ανακοινώθηκε από την τσατσά πρόγραμμα 45 λεπτών με 60 ευρώ αλλά σκατά.... 5 κοπέλες πέρασαν από μπροστά μου.Ζωή, Βίκη,......... δέ θυμάμαι τις άλλες.Διαλέγω ζωή!!! αλλά πρίν πληρώσω τη ρωτάω.
-φούλ πρόγραμμα ε?
-τι εννοείς? (με ψυχρό ύφος)
-Σέξ
-Δέν κάνουμε εδώ τέτοια........(μου λέει)
-Αλλα διαβάζω στο internet που είμαι χρόνια μέλος!!!!!!!
-το internet είναι η εκδίκηση τών ανδρών (απαντάει)
-οκ γειά σου (της λέω)
-Γειά μου λεει.
Σκατά...ο χώρος άθλιος.....Μακριάάάάά
.............
-το internet είναι η εκδίκηση τών ανδρών (απαντάει)
...................
Μπορει η χοντρή που συνήθως ανοίγει πόρτα να ειναι αντιπαθητικη αλλα νομίζω οτι ουτε το μαγαζι ειναι χάλια (ειναι σε μέτριο επίπεδο) ουτε οι κοπέλες έτσι αγενείς. Μάλλον θεμα χημειας. Τι να πω.
μορτη μου με το μπαρδον αν μου επιτρεπεις μια φιλικη συμβουλη απο μια παλιοσειρα σαν εμενα ... ποτε μην λες απο ιντερνετ ... παει προ πολλου η εποχη που μερικες τσουπρες θελανε και καμια καλη κριτικη τωρα ολες το αποφευγουν σαν τον διαβολο με το λιβανι .. γιαυτο να λες ... ετσι μου ειπε καποιος φιλος που ηταν εδω τις προαλλες .. ειναι πιο πιασιαρικο αυτο .. αντε καλη τυχη την επομενη φορα
Γιατι, ειναι ντροπαλες οι παρθενες ? Καθε μια απο τις κοπελες θελει καλες κριτικες για να αυξανει η πελατεια.
Σοφή κουβέντα , αυτός που γράφει σημερα διθυραμβικες κριτικες μια μέρα θα γραφει ποσο μπάζο ειναι η κοπελα . Νταξ δεν ειναι πάντα εκδικηση απλα οταν φυγει η κ@βλ@ και εχεις βαρεθει και λίγο κλαις τα λεφτά που πέταξες .
Οι κοπέλες που κυνηγανε τις καλες κριτικες και καιγονται και χανουν τους πελάτες που έκαναν αφου μαζευεται πολύ δουλεια και τελικά οι πρωην θαυμαστές γινονται εχθροι
Η κυρια στην πόρτα δεν ειναι αντιπαθητικη , απλα ειναι λίγο "κηδεια". Το σαλόνι σε προδιαθέτει για το τι θα γινει στο δωμάτιο. Το ενα δωματιο που εχω δει ηταν μετριο αλλα οκ , το μονο μειον ηταν το μπανιο .
παρόλο που ειμαι μαζεμένος ως ανθρωπος δεν δυσκολευτηκα να φτασω στον στόχο μου . Το μονο κουφο που μου συνέβη ηταν οτι την ωρα που γδυνόμουν η κοπελα ηταν διπλα μου και μιλάγαμε οποτε αναγκαστηκα να τα βγαλω ολα μπροστα στην θεραπευτρια (το θεμα βέβαια ειναι να δει ο πελάτης την θεραπευτρια χωρις ρούχα και οχι το ανάποδο :-).
Τεσπά εγω σε αυτο το μαγαζι εχω περασει καλά . Δεν ξαναπήγα γιατι προτιμησα να πάω σε αλλα πολυδιαφημισμένα ιδρύματα και να κλαίγομαι (δεν υπαρχει emoticon αυτόμουτζώματος ).
Ειναι η δευτερη φορα που περνω την Βικη.
Δεν ξερω απο που ειναι και απο που εχει περασει .....αλλα μαγκες τα τιμα τα ευρω που περνει!!!
Παντος για οσους γουσταρουν αδυνατες με μικρο βυζακι ειναι μια πολλη καλη επιλογη!!!!