Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 112 (πρώην Πατησίων 286 )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proedros46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.229
Πόντοι
506
ρε παιδια εγω πηγα πριν δυο μερες στο πατησιων 286 και μου ειπαν οτι δεν κανουν υπηρεσιες με σεξ και τετοια,ξερει κανεις τι παιζεται?

α, μπα...είναι όλες τους παρθένες...

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον πρεπει να εχει γινει ντου στο μαγαζι και προσεχουν παρα πολυ.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
ρε παιδια εγω πηγα πριν δυο μερες στο πατησιων 286 και μου ειπαν οτι δεν κανουν υπηρεσιες με σεξ και τετοια,ξερει κανεις τι παιζεται?

Μπα, τίποτα το περίεργο δεν παίζει. Μπριζόλα του κερατά είναι το κατάστημα..

Μπάι δε γουέι, αυτή η Βίκη καβλίτσα όντως, αλλά πολύ εύθραυστη ρε παιδί μου..

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
προ ημερων περασα και πηρα καποια καινουργια...Αγαπη μου ειπε οτι την λενε και δουλευει και μεσογειων-δεν ρωτησα σε ποιο...δεν το εχει γενικα και προσπαθει αλλα το προσποιητο,κανει μπαμ..ξανθο βαμμενο με μπολικη καστανη ριζα-ελληνιδα,γυρω στα 30?..ντυμενη φαινεται μπαλκονατη ,αλλα γδυτη ειναι μολις 1-1,5 :S,κολος καλος,αλλα δεν τον δινει..απο μασαζ μετριο...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
1,5 το βυζί και 1,5 το σουτιέν το σύνολο 3. Αμ πως.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
προ ημερων περασα και πηρα καποια καινουργια...Αγαπη μου ειπε οτι την λενε και δουλευει και μεσογειων-δεν ρωτησα σε ποιο...δεν το εχει γενικα και προσπαθει αλλα το προσποιητο,κανει μπαμ..ξανθο βαμμενο με μπολικη καστανη ριζα-ελληνιδα,γυρω στα 30?..ντυμενη φαινεται μπαλκονατη ,αλλα γδυτη ειναι μολις 1-1,5 :S,κολος καλος,αλλα δεν τον δινει..απο μασαζ μετριο...
επρεπε να την χουφτωσεις στο σαλοναρισμα.. ;) :tits2:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
προσωπικα εχω ριξει μαυρο σε αυτό το κολομαγαζο και δεν ξαναπαταω εκει και τα μοντελα της victoria secret να φερει  :S :s&m_1:

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
και εγώ είχα μία παρόμοια εμπειρία με την Αγάπη...καλό σύνολο για τα γούστα μου,αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι μέτριο(πρώτη φορά βέβαια,δεν ξέρω άν αξίζει να κάνω 2η προσπάθεια)...Ας έχουν μία Καλή Χρονιά,όπως και όλοι οι φίκοι του συστήματος!!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
και εγώ είχα μία παρόμοια εμπειρία με την Αγάπη...καλό σύνολο για τα γούστα μου,αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι μέτριο(πρώτη φορά βέβαια,δεν ξέρω άν αξίζει να κάνω 2η προσπάθεια)...Ας έχουν μία Καλή Χρονιά,όπως και όλοι οι φίκοι του συστήματος!!

ΦΙΛΟΙ ήθελα να γράψω...άς όψονται τα γυαλιά που μάλλον θέλουν αναβάθμιση...

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Επισκεψη χθες στο μαγαζι. Παρουσες 3 κοπελες, η Γαβριελλα, η Λολα και μια αλλη. Εψαχνα τη Ναταλια να δοκιμάσω αλλά δεν βρισκεται πλεον στα καταστημα και η Βικη μου ειπε οτι δουλευε. Ετσι περασα με Λολα η οποια είναι πολυ ωραια περιπτωση. Σχετικά ψηλή γκομενα (1,70), καστανα μαλλια, φανταστικο σωμα και μετριο προσωπο. Στα του αγωνα προσπαθει να σε τελειωσει με πιπα (πολυ καλη παρεμπιπτοντως) αν μπορει να αποφυγει το κτυπημα. Η θεα του κωλου της ομως στο πισωκολλητο είναι ολα τα λεφτα. Συνολικος χρονος περιπου 30' και 60€.

Αν γνωριζει κανενας συναθλητης που μπορουμε να βρουμε τη Ναταλια παρακαλω να ενημερωσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
Επισκεψη χθες στο μαγαζι. Παρουσες 3 κοπελες, η Γαβριελλα, η Λολα και μια αλλη. Εψαχνα τη Ναταλια να δοκιμάσω αλλά δεν βρισκεται πλεον στα καταστημα και η Βικη μου ειπε οτι δουλευε. Ετσι περασα με Λολα η οποια είναι πολυ ωραια περιπτωση. Σχετικά ψηλή γκομενα (1,70), καστανα μαλλια, φανταστικο σωμα και μετριο προσωπο. Στα του αγωνα προσπαθει να σε τελειωσει με πιπα (πολυ καλη παρεμπιπτοντως) αν μπορει να αποφυγει το κτυπημα. Η θεα του κωλου της ομως στο πισωκολλητο είναι ολα τα λεφτα. Συνολικος χρονος περιπου 30' και 60€.

Αν γνωριζει κανενας συναθλητης που μπορουμε να βρουμε τη Ναταλια παρακαλω να ενημερωσει.
αυτή η Λόλα που λές έχει τατουάζ στο μπράτσο?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
όλοι το ίδιο σκεφτήκαμε μόλις διαβάσαμε Λόλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom