Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 112 (πρώην Πατησίων 286 )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proedros46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Πέρασμα από εδώ. Μια γκιλφ που δεν θυμάμαι όνομα και μια ονόματι Άννα 30 χρονών περίπου αρκετά καλή εμφανισιακά αλλά χωρίς ακα στοματικό οπότε αναχώρησα.

Περασματάκι: παρούσες η γυναικάρα Γαβριέλλα ή Γκάμπυ, σώμα κόλαση, γλυκό χαμογελο, την έχω πάρει παλαιότερα με καλές εντυπώσεις, φορούσε ένα μίνι κολλητό όπου καλοσχηματιζόταν η κωλάρα της. δεν κάνει καθόλου έξτρα αλλά το μασαζ το έχει. Άννα μελαχρινό συμπαθέστατο νεαρό, και μια μιλφ δεν θυμαμαι όνομα, γενικώς αδιάφορη. Η Βίκυ θα επιστρέψει σε καμμια δεκαριά μέρες.

Παρεμπιπτόντως δεν το βλέπω το μαγαζι στη λίστα με τα μασαζ.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δηλαδή η Γκάμπυ μόνο μασάζ ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Πέρασμα από εδώ χθες...
Στην πόρτα μία γυναίκα μεγάλης κάπως ηλικίας.Στο κουδούνι γράφει velvet το έψαχνα μία ώρα που να το καταλάβω... :dunno:
Είναι αρκετά διακριτικό δεν έχει κάμερα κάτω απ'ότι πρόσεξα ούτε πάνω.Βρίσκεται στο πρώτο όροφο και είναι ένα παλαιό διαμέρισμα το οποίο δεν έχει δεχθεί κάποια ανακαίνιση...
Κοπέλες δύο η Βίκυ μία μελαχρινή αδύνατη με λευκή επιδερμίδα ψιλοαδιάφορη κατ'εμε και η Γκαμπριέλλα,μελαμψή επιδερμίδα και εντυπωσιακή καστανόξανθη γυναίκα...Αποχώρησα καθώς δεν είχα και πολύ χρόνο...
Προγράμματα από 60 και πάνω...Σε ερώτησή μου για το τι περιλαμβάνει η κυρία της υποδοχής μου είπε πως θα τα κανονίσω με τη κοπέλα...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Πέρασμα σήμερα, δύο κοπέλες, η Γαβριέλλα ή Γκάμπυ και η μελαχρινή Άννα. Πολύ όμορφες και οι δύο.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτές είναι τρείς...
:rockon: :rockon: :rockon:

πλάκα έτσι...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έτσι νόμιζα... :grin:           Ενώ είχε πει για δύο κοπέλες,έγραψε τρείς... :grin:

Αλλά κοιτώντας καλύτερα δύο είναι... :grin:   Συγκεκριμένα γράφει : "δύο κοπέλες,η Γαβριέλλα ή Γκάμπυ"...Το (ή) είναι διαζευτικό... :grin:

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα ξαναπεράσει πριν 2 εβδομάδες και δεν έλεγε κατι, μόλις έμαθα οτι στο μαγαζί βρίσκεται το πολονεζακι μου απο Πατισιον 131 ειρθα αμέσως. Η κοπελες 4, χωρίς να σκεφτώ πιρα την Νικολεττα μου καυτό πιπινακι με αλλη Πολονεζα..πολυ εξερετικο δυετο :fuck2:φοβερή πιπα τις Νικολεττας :pipa2:και  φουλ γαμισακι, επιτέλους εχει ενδιαφέρον το μαγαζί και δεν πανε χαμενα τα λεφτα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι αλλα την πιπα με καπότα πρέπει να την κόψεις τρελλο-Νικολέτα μου... δε λέει...

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπερδευτηκατε φιλαρακια, παλια μπορει με καποτα αλλα τωρα ειναι το κατι αλλο hot pipaki    :pipa2:    :pipa1:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μετά από  φόλα που έφαγα στην χεύδεν με μια απράδεκτη χοντρέλω :S- Σουγκλάκο-πως δεν την διαλόστειλα- ακολουθεί κριτική-πέρασα από δω για να δω τι παίζει
Οι κοπέλες:
Εύα ξανθιά εντυπωσιακή με γυαλάκια σοφιστικέ 30άρα
Ρωξάννη επίσης πολύ όμορφη , ψηλή, μελαχρινή 20-25 ετών να την πιείς στο ποτήρι
Άννα επίσης εμφανίσιμη και πιο τροφαντή από τις άλλες
Εϊχα αναγkη να δώ κάτι ωραίο μετά το υπερμπάζο ξερατό σώμα στην Χεύδεν
Έφυγα καθότι εχω  και αφραγκιές
Έχει πάρει κανείς ένα από αυτά τα πιπίνια;;;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Πέρασα μιας και πληροφορήθηκα για την προαγωγή της Νικολέτας από Πατησίων 131, η οποία μου είχε μείνει απωθημένο από προηγούμενη τσάρκα στο 131, αλλά δεν την είχα ξαναπετύχει.
Κοπέλες τρείς: Νικολέτα, Ρωξάνη (πρώην Λάουρα από Πατησίων 131) και Γκάμπυ.
Φυσικά επέλεξα την πετίτ Πολωνή Νικολέτα, και εξεπλάγην από τις υπηρεσίες και τη διάθεσή της. Κριτική αργότερα όταν θα μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και θα έχω μια απόσταση από τα γεγονότα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom