jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αμα δεν κάνει ακα η τανα τι μένει?Οποία ευαισθησία, τρυφερότης, ποίησις...
η ευαισθησία... κρίμα το κορμί... και ειναι φιδίσιο...
αμα δεν κάνει ακα η τανα τι μένει?Οποία ευαισθησία, τρυφερότης, ποίησις...
Τι ώρα την βρήκατε εκεί και την καταγαμήσατε;
την ώρα που ενώνονται οι ψυχές...
και μενα τα ίδια μου είπε.πέρασμα σήμερα από το μαγαζί , ανέβηκα στον πρώτο όροφο μου άνοιξε αυτή η ξανθιά κοντή αντιπαθητική και ερειστική σερίφησα , με μισάνοιχτη την πόρτα μου λέει να έρθω σε λίγο
γιατί γινόταν χαμός ....την ρωτάω σε πόση ώρα και μου λέει σε κάνα δεκάλεπτο , αν είναι για δέκα λεπτό ας περιμένω της κάνω , όχι όχι απαντάει γιατί θα έχει
συνωστισμό...ποιες κοπέλες δουλέυουν την ρωτώ , η Νικολέτα? ναι η Νικολέτα δουλεύει , ποιες άλλες ξαναρωτώ για να μην ξαναέρχομαι , ποία ψάχνεις με ρωτάει , κάποια
συγκεκριμένα? όχι καμιά συγκεκριμένα της λέω , εεε τότε δεν της ξέρεις...έφυγα , κατέβηκα κάτω και λόγω της μπόρας , μιας που ήμουν και πεζός , κάθισα στα σκαλάκια
της εισόδου και σερφάρισα στο ίντερνετ απο το κινητό μου , έκατσα σχεδόν 35 λεπτά , και δεν κατέβηκε κανείς απο πάνω............
Τελικά η Νικολέτα, το πίνει το νέκταρ ή όχι ???
μωρε ας φερει καμια βυζαρου,και ας μετακομισει και σε υπογειο....μάλλον όχι. επίσης να αναφέρω ότι το μαγαζί μεταφέρεται σε άλλη διεύθυνση σε καμμια βδομάδα, σε μεγαλύτερο χώρο και πιο πολυτελή. πάντα στην ίδια περιοχή όμως.
μάλλον όχι. επίσης να αναφέρω ότι το μαγαζί μεταφέρεται σε άλλη διεύθυνση σε καμμια βδομάδα, σε μεγαλύτερο χώρο και πιο πολυτελή. πάντα στην ίδια περιοχή όμως.
τόσο καλό είναι αυτή η νικολέτα ??
μεγαλε ειναι πολωνεζα και πιτσιρικα αυτο τα λεει ολα, αμα σε ψιλογουσταρει κιολας ειναι απεχτη οπως ολες οι πολωνεζες
πλακα στη πλακα η νικολετα ανεβασε μαλλον τις εισπραξεις και τωρα μετακομιζουν σε μεγαλυτερο χωρο που θα παει θα μαθει να πινει και το νεκταρ
Α ρε νικολετα ... αντε να παω να δω