Νέα

Πάσχα 2015,υπάρχει κρίση; Tι θα φάτε,θα πάτε Αράχοβα - Μύκονο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ετσι οπως πανε τα πραγματα φετος μπιφτεκακι μπυριτσα αντε και καμια πατατα ολα στο φουρνο με αγγουροντοματα φυσικα στο σπιτι μας καθως δεν υπαρχει πλεον σαλιο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
17192_347795685420026_624903031585706398_n.jpg

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925

%25CE%25A3%25CE%25BC%25CE%25AD%25CF%2581%25CE%25BD%25CE%25B1.jpg

[/quote]     Ο Κ. Καραμανλής κοιτάζοντας το σουβλιστό αρνάκι?

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Πασχα στην Ελλαδα  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

λογια του gl

εδω τυπε δεν πηγαμε πουθενα.....γυρω επικρατει η γνωστη παρακμη της δηθεν θρησκευτικης κατανυξης που μας πιανει και το ριχνουν ολοι στα τσιπουρα,τα καλαμαρακια και τους χορτοκεφτεδες μεγαλη παρασκευη και μεγα σαββατο αντι να προσευχηθουν και να νηστεψουν

σημερα θα παν κουστουματοι σαν τον κοστα27 15 λεπτα να ακουσουν το χριστος ανεστη και μετα αφου επιδειξουν ολα τα ξεκωλα το φορεμα τους,τα βυζια και τους κωλους τους θα φυγουν τρεχοντας για μαγειριτσα και μετα για μπουζουκοκαταστασεις

κατα τις 7 το πρωι με 8 λιωμενοι ολοι απο τα ασκοπα ξυδια της νυχτας θα τρων σουβλακια και σαντουιτς στα φαστφουνταδικα και θα λενε λογια του κρασιου χασκογελωντας ηλιθια

κατα τις 2 θα ξυπνησουν και θα φανε παλι σαν τα ζωα τα αρνοκατσικα και τα κοκορετσια που θα χει ψησει ο μπαμπας,θα πιουν νταμιτζανες κρασια και τσιπουρα και θα πανε για καφε με τους φιλους....καποιοι απο το πολυ φαι θα πανε και στα νοσοκομεια να ξερνοβολανε και κει τα σκατα που τρωνε τρεις μερες τωρα και να απορουν τι τους πειραξε

σηψη και ελληνικη παρακμη μιας γιορτης χωρις κανενα πλεον νοημα

:2funny: :2funny: :2funny:

καλά τα λες

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εγώ θα φάω αρνί αλλά σκέφοτμαι πόσοι άνθρωποι δεν θα φάνε..Πέρσυ φίλος έψησαν κοτόπουλο Πασχαλιάτικα αφού δεν έβγαιναν οικονομικά..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Επισκέπτης
Μη γελάς φίλε γιατί ξέρεις πόσοι συνταξιούχοι και άνεργοι μέχρι και φακές θα φάνε;;Πάνε καλές εποχές με 3-4 σούβλες με αρνιά,κοκορέτσια..

ετσι φιλε μπραβο πες τα γιατι μερικοι δεν εχουν βιωσει εδω τη φτωχεια και την ανεργια

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
ετσι φιλε μπραβο πες τα γιατι μερικοι δεν εχουν βιωσει εδω τη φτωχεια και την ανεργια

Φίλε έχω φούρνο..Κάθε μέρα δίνω περίπου 40 φραντζόλες τσάμπα σε ανθρώπους που ξέρω πόσο τραγικά ζουν..Άνθρωποι που πριν δεκαετία είχαν μια αξιοπρέπεια και ζούσαν καλύτερα..Οικογένεια όπου ο άντρας έχασε τη δουλειά και δεν ξαναβρήκε,με παιδί που αγκομαχά να βρει δουλειά ότι να ναι και δεν βρίσκει και γυναίκα που επειδή πάτησε τα 50 δεν την προσλαμβάνει κανένα εργοστάσιο ή εταιρία..Οι συγκεκριμένοι έρχονται αφού έμαθα ότι λιμοκτονούσαν με κομμένο ρεύμα και τους είπα να μην ντρέπονται και έστω για ψωμί μου περισσεύει και είναι πολλοί έτσι..Άλλες 5 οικογένειες με τραγικά προβλήματα λόγω κρίσης και μνημονίου..

Τι αρνιά λέμε λοιπόν και τι πασχαλινά ταξιδάκια..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.318
Πόντοι
41.129
εγω λεω να παω να στησω καραουλι στη βαρβακειο μηπως ερθουν και φετοσ  εκεινες οι κυριες με τα τζιπ και αρχιζουν και μοιραζουν αρνια κατσικια συκωταριες
κατι θα αρπαξει και εμενα το χερακι μου..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φίλε έχω φούρνο..Κάθε μέρα δίνω περίπου 40 φραντζόλες τσάμπα σε ανθρώπους που ξέρω πόσο τραγικά ζουν..Άνθρωποι που πριν δεκαετία είχαν μια αξιοπρέπεια και ζούσαν καλύτερα..Οικογένεια όπου ο άντρας έχασε τη δουλειά και δεν ξαναβρήκε,με παιδί που αγκομαχά να βρει δουλειά ότι να ναι και δεν βρίσκει και γυναίκα που επειδή πάτησε τα 50 δεν την προσλαμβάνει κανένα εργοστάσιο ή εταιρία..Οι συγκεκριμένοι έρχονται αφού έμαθα ότι λιμοκτονούσαν με κομμένο ρεύμα και τους είπα να μην ντρέπονται και έστω για ψωμί μου περισσεύει και είναι πολλοί έτσι..Άλλες 5 οικογένειες με τραγικά προβλήματα λόγω κρίσης και μνημονίου..

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
και μετα σου λενε τα μουνοπανα οτι δεν φταει το μνημονιο γαμω το Χριστο τους  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496

μπραβο ρε τυπε :rockon: :rockon:
βλεπεις το μεχρι τωρα μνημονιο αφορουσε αυτα τα ανθρωπακια
λες και αυτα δημιουργησαν το χρεος
γαλαζοπρασινα μουνοπανα :tickedoff: :tickedoff:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μπραβο ρε τυπε :rockon: :rockon:
βλεπεις το μεχρι τωρα μνημονιο αφορουσε αυτα τα ανθρωπακια
λες και αυτα δημιουργησαν το χρεος
γαλαζοπρασινα μουνοπανα :tickedoff: :tickedoff:

γαμω τα μπουτια  που τους ξεπεταγαν τους αναπηρους  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  :2on1: :2on1: :2on1:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ψωφατε για μελοδραμα... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories