Νέα

Πάσχα 2015,υπάρχει κρίση; Tι θα φάτε,θα πάτε Αράχοβα - Μύκονο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.236
Πόντοι
41.129
Φίλε έχω φούρνο..Κάθε μέρα δίνω περίπου 40 φραντζόλες τσάμπα σε ανθρώπους που ξέρω πόσο τραγικά ζουν..Άνθρωποι που πριν δεκαετία είχαν μια αξιοπρέπεια και ζούσαν καλύτερα..Οικογένεια όπου ο άντρας έχασε τη δουλειά και δεν ξαναβρήκε,με παιδί που αγκομαχά να βρει δουλειά ότι να ναι και δεν βρίσκει και γυναίκα που επειδή πάτησε τα 50 δεν την προσλαμβάνει κανένα εργοστάσιο ή εταιρία..Οι συγκεκριμένοι έρχονται αφού έμαθα ότι λιμοκτονούσαν με κομμένο ρεύμα και τους είπα να μην ντρέπονται και έστω για ψωμί μου περισσεύει και είναι πολλοί έτσι..Άλλες 5 οικογένειες με τραγικά προβλήματα λόγω κρίσης και μνημονίου..

Τι αρνιά λέμε λοιπόν και τι πασχαλινά ταξιδάκια..

μπορεις να κανεις κατι και για εμενα ? ολικης με προζυμι τρωω εγω  :hi:

OP
OP
B

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λεω να παραγγείλω ακομα ενα κατσικακι,δεν θα φτασει μαλλον.... :hi: :orchestra:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Να είσαι καλά και σε θέση να αγοράζεις μια κοινή φραντζόλα κάθε μέρα και ας μην είναι ολικής με προζύμι..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω λεω να παω να στησω καραουλι στη βαρβακειο μηπως ερθουν και φετοσ  εκεινες οι κυριες με τα τζιπ και αρχιζουν και μοιραζουν αρνια κατσικια συκωταριες
κατι θα αρπαξει και εμενα το χερακι μου..
Λες να πάνε κ φέτος οι τύπισσες;

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
γενικα κοκκινο κρεας τρωω πολυ σπανια (βασικα τρεφομαι με κοτοπουλο και ψαρι+ρυζι+οσπρια)
μεγαλη τεταρτη εως παρασκευη ομως κανω μια εξαιρεση και ψηνω πανσετακια    :rockon:
κυριακη του πασχα θα φτιαξω μια παεγια με θαλασσινα  :dancing:

Επισκέπτης
Φίλε έχω φούρνο..Κάθε μέρα δίνω περίπου 40 φραντζόλες τσάμπα σε ανθρώπους που ξέρω πόσο τραγικά ζουν..Άνθρωποι που πριν δεκαετία είχαν μια αξιοπρέπεια και ζούσαν καλύτερα..Οικογένεια όπου ο άντρας έχασε τη δουλειά και δεν ξαναβρήκε,με παιδί που αγκομαχά να βρει δουλειά ότι να ναι και δεν βρίσκει και γυναίκα που επειδή πάτησε τα 50 δεν την προσλαμβάνει κανένα εργοστάσιο ή εταιρία..Οι συγκεκριμένοι έρχονται αφού έμαθα ότι λιμοκτονούσαν με κομμένο ρεύμα και τους είπα να μην ντρέπονται και έστω για ψωμί μου περισσεύει και είναι πολλοί έτσι..Άλλες 5 οικογένειες με τραγικά προβλήματα λόγω κρίσης και μνημονίου..

Τι αρνιά λέμε λοιπόν και τι πασχαλινά ταξιδάκια..

μπραβο ρε φιλε σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια αν εχεις φουρνο σε περιοχες νοτιων προαστιων στειλε π.μ να τον προωθησουμε για να τον προτιμανε πελατες και να αυξηθει η πελατεια σου

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
μπραβο ρε φιλε σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια αν εχεις φουρνο σε περιοχες νοτιων προαστιων στειλε π.μ να τον προωθησουμε για να τον προτιμανε πελατες και να αυξηθει η πελατεια σου

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ!Λέω για την πράξη μου μόνο και μόνο για τη δυστυχία του κόσμου και δεν θέλω να τσιμπήσω έξτρα πελατεία..Όχι είμαι Κ.Πατήσια.Ψήνω παραδοσιακά σε φούρνο με ξύλα, χωριάτικο αυθεντικό με αλεύρια από Βοιωτία άριστης ποιότητας και το ψωμί μου έχει 50 λεπτά μόνο!Περιττό να πω ότι η φραντζόλα μου ζυγίζει κάπου 650-700 γραμμάρια!Κανονική φραντζόλα και όχι αφρός όπως είναι το ψωμί πολλών φούρνων..Ψήνω τυρόπιτες στριφτές χωριάτικες και σπανακόπιτες που τις πουλάω 1,20 ευρώ μόνο!Ήθελα να κάνω επέκταση και με γλυκά αλλά δεν βγαίνω οικονομικά για τέτοιο ανοιγμα.Φιλοδοξούσα να κάνω κάτι αντίστοιχο με το χωριάτικο που κάνουν cheesecake,tiramisu,προφιτερόλ και άλλα..

Επισκέπτης

εσενα επρεπε λογικα να σε βρισει ολο το σαιτ για να καταλαβεις ποσο καραγκιοζης εισαι αλλα ευτυχως τα δειχνουν η πραξεις σου που τρολαρεις εναν συναθρωπο που βοηθαει συναθρωπους σου που δεν εχουν να φανε

αλλα ουτε θα χαλαστω ουτε θα ασχοληθω με το επιπεδο σου μην νομιζεις ομως οτι εισαι μακρια

Συνημμένα

• sis.JPG
    sis.JPG
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 10
  • sis.JPG
    sis.JPG
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 11

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Πασχα οπως παντα εδω.ειναι το χωριο μου.ευτυχως θα φυγουν οι σκατοιβλαχοι για τα χωρια τους κ θα αδειασουν οι δρομοι κ θα κανουμε καμμια ειδικη της προκοπης οταν οι αλλοι θα τρεχουν στα μπουζουκομαγαζα.θα παιξει κανα κοψιδι με μετρο την Κυριακη κ απο Δευτερα ξαναμπαινω στην πρεζα μου παιρνωντας καποια καλα κιλα μεχρι το καλοκαιρι...Τ.D.D.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.236
Πόντοι
41.129
εσενα επρεπε λογικα να σε βρισει ολο το σαιτ για να καταλαβεις ποσο καραγκιοζης εισαι αλλα ευτυχως τα δειχνουν η πραξεις σου που τρολαρεις εναν συναθρωπο που βοηθαει συναθρωπους σου που δεν εχουν να φανε

αλλα ουτε θα χαλαστω ουτε θα ασχοληθω με το επιπεδο σου μην νομιζεις ομως οτι εισαι μακρια

:badair:  :badair:  :orchestra:

Επισκέπτης
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ!Λέω για την πράξη μου μόνο και μόνο για τη δυστυχία του κόσμου και δεν θέλω να τσιμπήσω έξτρα πελατεία..Όχι είμαι Κ.Πατήσια.Ψήνω παραδοσιακά σε φούρνο με ξύλα, χωριάτικο αυθεντικό με αλεύρια από Βοιωτία άριστης ποιότητας και το ψωμί μου έχει 50 λεπτά μόνο!Περιττό να πω ότι η φραντζόλα μου ζυγίζει κάπου 650-700 γραμμάρια!Κανονική φραντζόλα και όχι αφρός όπως είναι το ψωμί πολλών φούρνων..Ψήνω τυρόπιτες στριφτές χωριάτικες και σπανακόπιτες που τις πουλάω 1,20 ευρώ μόνο!Ήθελα να κάνω επέκταση και με γλυκά αλλά δεν βγαίνω οικονομικά για τέτοιο ανοιγμα.Φιλοδοξούσα να κάνω κάτι αντίστοιχο με το χωριάτικο που κάνουν cheesecake,tiramisu,προφιτερόλ και άλλα..

μπραβο ρε φιλε γενικα κατω πατησια περναω αραια και που αν θες στειλε πμ που περιπου ειναι ο φουρνος σου συνεχισε το εργο σου και σου ευχομαι τα καλητερα απο καρδιας γιατι αν εισαι οπως ποσταρεις το αξιζεις καλες δουλειες και φιλικη συμβουλη ασε τις επεκτασεις για αργοτερα

OP
OP
B

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

μην βριζεις το μητσο ρε μαν....ειναι καλο παιδι  :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :hi: :hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
θα συνδιάσω φέτος Πάσχα και σεξοτουρισμό εντός συνόρων, με σαφάρι στις υποσαχάριες χώρες που φιλοξενούνται στην Κεντρική Ελλάδα.

OP
OP
B

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.xblog.gr/wp-content/uploads/2012/04/isouvla-iphone-app-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.xblog.gr/wp-content/uploads/2012/04/isouvla-iphone-app-2.jpg[/img[/URL]]

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Κλασικά αρνί σούβλα :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γενικα κοκκινο κρεας τρωω πολυ σπανια (βασικα τρεφομαι με κοτοπουλο και ψαρι+ρυζι+οσπρια)
μεγαλη τεταρτη εως παρασκευη ομως κανω μια εξαιρεση και ψηνω πανσετακια    :rockon:
κυριακη του πασχα θα φτιαξω μια παεγια με θαλασσινα  :dancing:
τυπε μ αυτην την διατροφη που κανεις θα πας στην κολαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom