apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παει το μνημονιο ρε τυπεμνημονιο απολυτε !!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
παει το μνημονιο ρε τυπεμνημονιο απολυτε !!!!
εδω τυπε δεν πηγαμε πουθενα.....γυρω επικρατει η γνωστη παρακμη της δηθεν θρησκευτικης κατανυξης που μας πιανει και το ριχνουν ολοι στα τσιπουρα,τα καλαμαρακια και τους χορτοκεφτεδες μεγαλη παρασκευη και μεγα σαββατο αντι να προσευχηθουν και να νηστεψουνΧρονια Πολλα και Καλη Ανάσταση σ όλο το Forum!
Πως περνάμε ολοι κτλ.Επαρχια βλεπω ερημιές σχετικά παντως..
εδω τυπε δεν πηγαμε πουθενα.....γυρω επικρατει η γνωστη παρακμη της δηθεν θρησκευτικης κατανυξης που μας πιανει και το ριχνουν ολοι στα τσιπουρα,τα καλαμαρακια και τους χορτοκεφτεδες μεγαλη παρασκευη και μεγα σαββατο αντι να προσευχηθουν και να νηστεψουν
σημερα θα παν κουστουματοι σαν τον κοστα27 15 λεπτα να ακουσουν το χριστος ανεστη και μετα αφου επιδειξουν ολα τα ξεκωλα το φορεμα τους,τα βυζια και τους κωλους τους θα φυγουν τρεχοντας για μαγειριτσα και μετα για μπουζουκοκαταστασεις
κατα τις 7 το πρωι με 8 λιωμενοι ολοι απο τα ασκοπα ξυδια της νυχτας θα τρων σουβλακια και σαντουιτς στα φαστφουνταδικα και θα λενε λογια του κρασιου χασκογελωντας ηλιθια
κατα τις 2 θα ξυπνησουν και θα φανε παλι σαν τα ζωα τα αρνοκατσικα και τα κοκορετσια που θα χει ψησει ο μπαμπας,θα πιουν νταμιτζανες κρασια και τσιπουρα και θα πανε για καφε με τους φιλους....καποιοι απο το πολυ φαι θα πανε και στα νοσοκομεια να ξερνοβολανε και κει τα σκατα που τρωνε τρεις μερες τωρα και να απορουν τι τους πειραξε
σηψη και ελληνικη παρακμη μιας γιορτης χωρις κανενα πλεον νοημα.....
επ που πας;τωρα αρχιζει το καλο ρε μαν....το σαιτ θα σερβιρει παραδοσιακη μαγειριτσα και κοκκινο αυγο για διαδικτυακο τσουγκρισμαΧρόνια Πολλά παιδιά...τα λέμε...![]()
σημερα θα παν κουστουματοι σαν τον κοστα27 15 λεπτα να ακουσουν το χριστος ανεστη και μετα αφου επιδειξουν ολα τα ξεκωλα το φορεμα τους,τα βυζια και τους κωλους τους θα φυγουν τρεχοντας για μαγειριτσα και μετα για μπουζουκοκαταστασεις
εγω απολυτε γιατι εχω πληροφοριες οτι μετα τις εκλογες ερχεται νεο μνημονιο ???παει το μνημονιο ρε τυπε![]()
κατα τις 2 θα ξυπνησουν και θα φανε παλι σαν τα ζωα τα αρνοκατσικα και τα κοκορετσια που θα χει ψησει ο μπαμπας,θα πιουν νταμιτζανες κρασια και τσιπουρα και θα πανε για καφε με τους φιλους....
ειδικά σε αυτό έχω να πω οτι αν δεν πας σε λειτουργία Μεγάλου Σαββάτου στον καθεδρικό του Βερολίνου δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει κατάνυξη. Εννοείται οτι στις 12 δεν υπάρχει το καθολικό τουρλουμπούκι που βλέπω τώρα στην τηλεόραση.
Εννοείται οτι όλοι εκεί, και οι γυναίκες, ξέρουν γιατί πάνε στην εκκλησία.
πολλα δραματα παιζονται κι αυτες και αλλες μερες σε πολλα σπιτια.....γαμησε ταΕγώ έστειλα γυναίκα και παιδιά στου πεθερού μου.
Η οικογένεια της αδελφής μου πήγαν ταξίδι στο εξωτερικό.
Στο πατρικό μου, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει Πάσχα, είναι κάτι σαν μόνιμη μεγάλη Παρασκευή.
Είμαι εκεί αραχτός με τη μάνα μου και βλέπω dvd από παλιές βιντεοκασσέτες ,
από περασμένες εποχές που ζούσαν όλοι
(και τραβάγαμε με κάμερα οικογενειακές στιγμές).
Ακούγεται σαν δράμα μυθιστόρημα , αλλά η ζωή είναι έτσι καμιά φορά.
τυπε τιποτα παλιες καλες στιγμες που ο παππους καθαριζε κομμουνια δεν εχεις?Εγώ έστειλα γυναίκα και παιδιά στου πεθερού μου.
Η οικογένεια της αδελφής μου πήγαν ταξίδι στο εξωτερικό.
Στο πατρικό μου, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει Πάσχα, είναι κάτι σαν μόνιμη μεγάλη Παρασκευή.
Είμαι εκεί αραχτός με τη μάνα μου και βλέπω dvd από παλιές βιντεοκασσέτες ,
από περασμένες εποχές που ζούσαν όλοι
(και τραβάγαμε με κάμερα οικογενειακές στιγμές).
Ακούγεται σαν δράμα μυθιστόρημα , αλλά η ζωή είναι έτσι καμιά φορά.
εσυ εισαι φασιστακι τυπεεγω απολυτε γιατι εχω πληροφοριες οτι μετα τις εκλογες ερχεται νεο μνημονιο ???![]()
![]()
![]()
Κοπελες δεν![]()
πολλα δραματα παιζονται κι αυτες και αλλες μερες σε πολλα σπιτια.....γαμησε τα
τυπε εχει δωθει εντολη απτο καθικι σαμαρα να μην τα λενε αυτα στα δελτια ειδησεωνΤα οικονομικά είναι πίπες μπροστά στα θανατικά.
Τώρα το ότι τα οικονομικά, έχουν προκαλέσει χιλιάδες χαμούς
που δεν καταγράφονται ως τέτοιοι , όπως π.χ. οι αυτοκτονίες, ισχύει.
Π.χ. η άυξηση των θανάτων από καρδιολογικά και καρκίνους, σε
νέες ηλικίες, αποκλειστικά σε επαγγελματίες και ιδιωτικό τομέα.
Γιατί τα κοθόνια του δημοσίου , στα αρχίδια τους.
Είναι μικρός ακόμα.
Τότε δεν παίζαν κάμερες τύπε.τυπε τιποτα παλιες καλες στιγμες που ο παππους καθαριζε κομμουνια δεν εχεις?
τυπε εχει δωθει εντολη απτο καθικι σαμαρα να μην τα λενε αυτα στα δελτια ειδησεων
κριμα τυπε :-Τότε δεν παίζαν κάμερες τύπε.