Νέα

Παρτούζα με δυο call girl απο θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν πηγα να δω,μου το συστησε ενας φιλος αλλα δεν ειχα λεφτα εκεινη την στιγμη και αμα πηγαινα και επεφτα σε τιποτα μουναρες πως θα εφευγα μετα?αν και για θεσσαλονικη τιποτα μπαζα θα ειναι.
να τα προσεχεις αυτα,ειδικα αν ειναι σε εφημεριδες δεν ειναι τιποτα αξιολογο.βασικα δεν νομιζω πως το ερωτημα αξιζει να γινει θεμα ολοκληρο.θα μπορουσε ο φιλος να ρωτησει σε αναλογα θρεντ

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να τα προσεχεις αυτα,ειδικα αν ειναι σε εφημεριδες δεν ειναι τιποτα αξιολογο.βασικα δεν νομιζω πως το ερωτημα αξιζει να γινει θεμα ολοκληρο.θα μπορουσε ο φιλος να ρωτησει σε αναλογα θρεντ
σιγουρα,γιατι για θεσσαλονικη τζαμπα σηζητηση κανουμε.
απο εφημεριδα ηταν.

KASTORIANOSS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είχα και εγώ τηλ και το είχα επισκεφτεί αλλα έχει 4 χρονια τώρα και δεν υπάρχει αυτό το κινητό..Ήταν δυο αδερφές ελληνίδες εύοσμο σε σπίτι κανονικά σε πολυκατοικία..
Έλα ρε παιδιά που δεν έχει τίποτα Θεσσαλονίκη :headbang: Τόσο χαλια κατάσταση?

Περιμένω τηλ :think:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Καλέστε Ευα κ Αφροδίτη  :grin:

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
tτο τηλ το εχω ειναι στον αγγελιοφορο. Αλλα απο οτι εχω διαβασει απο αλλους αυτες ειναι πολυυυυυυυυυυυυ μεγαλες, κ αμφιβολου φυλου. Μπορει να κανω λαθος δεν ξερω! Νομιζω στο thread με τον αγγελιοφορο ειναι. Ξερω στη θεαγενειο ειναι ενας που εχει 2 μουναρες, λογικα θα τις δινει κ τις 2. παντως οταν ειχα παει με τη μια 100 φυγαν οποτε δεν  νομιζω να αξιζει! καλυτερα να βρουμε τπτ φοιτητριες τυφλα  για  :knockinb: :knockinb:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είχα και εγώ τηλ και το είχα επισκεφτεί αλλα έχει 4 χρονια τώρα και δεν υπάρχει αυτό το κινητό..Ήταν δυο αδερφές ελληνίδες εύοσμο σε σπίτι κανονικά σε πολυκατοικία..
Έλα ρε παιδιά που δεν έχει τίποτα Θεσσαλονίκη :headbang: Τόσο χαλια κατάσταση?

Περιμένω τηλ :think:
αμα εισαι μπατσος παρατα μας.αμα δεν εισαι κ σε ενδιαφερει να βρεις,διαβασε τα θρεντ σχετικα με τα cg που εχουμε στην πολη μας κ θα καταλαβεις γιατι ποτε δεν προκειται να παρεις τηλ εδω μεσα.κ σας παρακαλω,μην ανοιγει ο καθενας ενα θεμα κ λεει την μαλακια του γιατι θα ανοιξω τωρα κιολας θεμα με τιτλο,τι θα φαω σημερα το μεσημερι.....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα εισαι μπατσος παρατα μας.αμα δεν εισαι κ σε ενδιαφερει να βρεις,διαβασε τα θρεντ σχετικα με τα cg που εχουμε στην πολη μας κ θα καταλαβεις γιατι ποτε δεν προκειται να παρεις τηλ εδω μεσα.κ σας παρακαλω,μην ανοιγει ο καθενας ενα θεμα κ λεει την μαλακια του γιατι θα ανοιξω τωρα κιολας θεμα με τιτλο,τι θα φαω σημερα το μεσημερι.....
:2funny:

KASTORIANOSS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι μπάτσος..Γιατρός είμαι..
Δεν με ενδιαφέρει το κόστος πάντως αρκεί να περάσω καλά για ένα βραδυ που θα έρθω Θεσσαλονίκη

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.810
Πόντοι
25.165

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δυο γυναικες για τριο ειχε μοναστηριου 24κατι παλιοτερα.Μιλαμε για πριν 3-4χρονια,μια πιτσιρικα πολυ καλη γυρω στα 23 απο ρουμανια αν θυμαμαι καλα, παντως σιγουρα ξενη, και ενα μιλφ ξανθο ελληνιδα. Ηταν σε οροφο σε πολυκατοικια.50 ευρω η μια 100 οι δυο.πηρα μονο την ρουμανα αλλα εμφανιασιακα τουλαχιστον αξιζε τον κοπο να δοκιμασει κανεις το τριο. Απο πραξη δεν ξερω.Αργοτερα που πηγα ψημενος για τριο ειχαν φυγει και μετακομισει σε αλλη περιοχη, δεν ξερω που.Εχεις μηπως κανεις κατι νεοτερο απο αυτες η κατι αναλογο στη θεσσνικη που να αξιζει λιγο λιγο?σε στουντιο μηπως παιζει τετοιο σκηνικο?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Που θα βρούμε τέτοιο σκηνικό για θεσσαλονίκη?
Μας ενδιαφέρει να είναι στο παιχνίδι δυο γυναίκες.
Έχουμε και προσωπικά μηνύματα για τηλ και ότι δήποτε άλλο

What's up doc? :2funny: Σου προτεινω καλυτερα να κατεβεις Αθηνα με την πρωτη ευκαιρεια οπου θα βγαλεις ανετα τετοια γουστα.
Περα απο cg,ct κλπ εχει σε μια καθετη στη Φυλης ενα ρδελο που ειναι standby 3 μωρα.Απο 20ευρω η καθεμια. :P Οποτε με ενα 60αρι ζεις παραδεισενιες πορνοστιγμες  :2on1:  :pipa2: :pipa3:  :fuck1:

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
ποιο ρδελο λες στη φυλης που εχει 3μωρακια?πως και δεν το εχουμε ανακαλυψει..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
ποιο ρδελο λες στη φυλης που εχει 3μωρακια?πως και δεν το εχουμε ανακαλυψει..

Δε ξερω ακριβως την οδο γκαυλετζο.Ειναι ενα γωνιακο που ανεβαινεις μερικα επικινδυνα πορνοσκαλια (εξωτερικα).Η οδος ειναι καθετη στη Φυλης και εχει αυτο το ρδελο που ειναι ακριβως στη γωνια με Φυλης και αλλο ενα που ειναι ακριβως διπλα στο υπογειο.
Οι λαγνες παρτουζοπορνες βρισκονται σ'αυτο με τα σκαλια.Βεβαια εχω να πατησω καιρο εκει αλλα για τους επιδοξους Κολομβους της πολλαπλης ηδονης αξιζει μια ερευνα ;)

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Blast θα μπορούσες να μας δώσεις ένα πιο συγκεκριμένο 'σημάδι' αναγνώρισης του χώρου...;

Δε ξερω ακριβως την οδο γκαυλετζο.Ειναι ενα γωνιακο που ανεβαινεις μερικα επικινδυνα πορνοσκαλια (εξωτερικα).Η οδος ειναι καθετη στη Φυλης και εχει αυτο το ρδελο που ειναι ακριβως στη γωνια με Φυλης και αλλο ενα που ειναι ακριβως διπλα στο υπογειο.
Οι λαγνες παρτουζοπορνες βρισκονται σ'αυτο με τα σκαλια.Βεβαια εχω να πατησω καιρο εκει αλλα για τους επιδοξους Κολομβους της πολλαπλης ηδονης αξιζει μια ερευνα ;)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μετα απο λιγο ψαξιμο στον πορνοχαρτη της Φυλης βρεθηκε το κωλοχανειο της παρτουζας.
Επιθεση!!!  :rockon:

Εdit:Στις κριτικες γραφει πως δουλευουν 2 γκομενες.Παλιοτερα που ειχα παει με πιτσι,ιπποτη και γκανγκστα ειχαμε πετυχει και 3 μωρα :P
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Μονής Προδρόμου 16Α (& Φυλής)
Athens sex drugs and rock n roll yeah!!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
and dont give a  fuck for anyhing else

Stories