να τα προσεχεις αυτα,ειδικα αν ειναι σε εφημεριδες δεν ειναι τιποτα αξιολογο.βασικα δεν νομιζω πως το ερωτημα αξιζει να γινει θεμα ολοκληρο.θα μπορουσε ο φιλος να ρωτησει σε αναλογα θρεντδεν πηγα να δω,μου το συστησε ενας φιλος αλλα δεν ειχα λεφτα εκεινη την στιγμη και αμα πηγαινα και επεφτα σε τιποτα μουναρες πως θα εφευγα μετα?αν και για θεσσαλονικη τιποτα μπαζα θα ειναι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζα με δυο call girl απο θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
σιγουρα,γιατι για θεσσαλονικη τζαμπα σηζητηση κανουμε.να τα προσεχεις αυτα,ειδικα αν ειναι σε εφημεριδες δεν ειναι τιποτα αξιολογο.βασικα δεν νομιζω πως το ερωτημα αξιζει να γινει θεμα ολοκληρο.θα μπορουσε ο φιλος να ρωτησει σε αναλογα θρεντ
απο εφημεριδα ηταν.
KASTORIANOSS
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είχα και εγώ τηλ και το είχα επισκεφτεί αλλα έχει 4 χρονια τώρα και δεν υπάρχει αυτό το κινητό..Ήταν δυο αδερφές ελληνίδες εύοσμο σε σπίτι κανονικά σε πολυκατοικία..
Έλα ρε παιδιά που δεν έχει τίποτα Θεσσαλονίκη Τόσο χαλια κατάσταση?
Περιμένω τηλ
Περιμένω τηλ
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
tτο τηλ το εχω ειναι στον αγγελιοφορο. Αλλα απο οτι εχω διαβασει απο αλλους αυτες ειναι πολυυυυυυυυυυυυ μεγαλες, κ αμφιβολου φυλου. Μπορει να κανω λαθος δεν ξερω! Νομιζω στο thread με τον αγγελιοφορο ειναι. Ξερω στη θεαγενειο ειναι ενας που εχει 2 μουναρες, λογικα θα τις δινει κ τις 2. παντως οταν ειχα παει με τη μια 100 φυγαν οποτε δεν νομιζω να αξιζει! καλυτερα να βρουμε τπτ φοιτητριες τυφλα για
αμα εισαι μπατσος παρατα μας.αμα δεν εισαι κ σε ενδιαφερει να βρεις,διαβασε τα θρεντ σχετικα με τα cg που εχουμε στην πολη μας κ θα καταλαβεις γιατι ποτε δεν προκειται να παρεις τηλ εδω μεσα.κ σας παρακαλω,μην ανοιγει ο καθενας ενα θεμα κ λεει την μαλακια του γιατι θα ανοιξω τωρα κιολας θεμα με τιτλο,τι θα φαω σημερα το μεσημερι.....Είχα και εγώ τηλ και το είχα επισκεφτεί αλλα έχει 4 χρονια τώρα και δεν υπάρχει αυτό το κινητό..Ήταν δυο αδερφές ελληνίδες εύοσμο σε σπίτι κανονικά σε πολυκατοικία..
Περιμένω τηλ
Καλέστε Ευα κ Αφροδίτη
αυτες ειναι αθηνα φιλε μου !!! και ολιγον τι τσουχτερες!! νομιζω οτι υπαρχει τετοιο θρεντ ηδη μηπως πρεπει να συνχονευτη ?
αμα εισαι μπατσος παρατα μας.αμα δεν εισαι κ σε ενδιαφερει να βρεις,διαβασε τα θρεντ σχετικα με τα cg που εχουμε στην πολη μας κ θα καταλαβεις γιατι ποτε δεν προκειται να παρεις τηλ εδω μεσα.κ σας παρακαλω,μην ανοιγει ο καθενας ενα θεμα κ λεει την μαλακια του γιατι θα ανοιξω τωρα κιολας θεμα με τιτλο,τι θα φαω σημερα το μεσημερι.....
KASTORIANOSS
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν είμαι μπάτσος..Γιατρός είμαι..αμα εισαι μπατσος παρατα μας.αμα δεν εισαι κ σε ενδιαφερει να βρεις,διαβασε τα θρεντ σχετικα με τα cg που εχουμε στην πολη μας κ θα καταλαβεις γιατι ποτε δεν προκειται να παρεις τηλ εδω μεσα.κ σας παρακαλω,μην ανοιγει ο καθενας ενα θεμα κ λεει την μαλακια του γιατι θα ανοιξω τωρα κιολας θεμα με τιτλο,τι θα φαω σημερα το μεσημερι.....
Δεν με ενδιαφέρει το κόστος πάντως αρκεί να περάσω καλά για ένα βραδυ που θα έρθω Θεσσαλονίκη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 104
- Like
- 12.810
- Πόντοι
- 25.165
Δεν είμαι μπάτσος..Γιατρός είμαι..
Δεν με ενδιαφέρει το κόστος πάντως αρκεί να περάσω καλά για ένα βραδυ που θα έρθω Θεσσαλονίκη
Εγω προσωπικα σε πιστεψα
Δυο γυναικες για τριο ειχε μοναστηριου 24κατι παλιοτερα.Μιλαμε για πριν 3-4χρονια,μια πιτσιρικα πολυ καλη γυρω στα 23 απο ρουμανια αν θυμαμαι καλα, παντως σιγουρα ξενη, και ενα μιλφ ξανθο ελληνιδα. Ηταν σε οροφο σε πολυκατοικια.50 ευρω η μια 100 οι δυο.πηρα μονο την ρουμανα αλλα εμφανιασιακα τουλαχιστον αξιζε τον κοπο να δοκιμασει κανεις το τριο. Απο πραξη δεν ξερω.Αργοτερα που πηγα ψημενος για τριο ειχαν φυγει και μετακομισει σε αλλη περιοχη, δεν ξερω που.Εχεις μηπως κανεις κατι νεοτερο απο αυτες η κατι αναλογο στη θεσσνικη που να αξιζει λιγο λιγο?σε στουντιο μηπως παιζει τετοιο σκηνικο?
φιλε στην πολη μας δεν μπορουν μερικοι να βρουν εστω κ μια,εσυ θες να βρεις 2 μαζι?
viva Athens
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Που θα βρούμε τέτοιο σκηνικό για θεσσαλονίκη?
Μας ενδιαφέρει να είναι στο παιχνίδι δυο γυναίκες.
Έχουμε και προσωπικά μηνύματα για τηλ και ότι δήποτε άλλο
What's up doc? Σου προτεινω καλυτερα να κατεβεις Αθηνα με την πρωτη ευκαιρεια οπου θα βγαλεις ανετα τετοια γουστα.
Περα απο cg,ct κλπ εχει σε μια καθετη στη Φυλης ενα ρδελο που ειναι standby 3 μωρα.Απο 20ευρω η καθεμια. Οποτε με ενα 60αρι ζεις παραδεισενιες πορνοστιγμες
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
φιλε στην πολη μας δεν μπορουν μερικοι να βρουν εστω κ μια,εσυ θες να βρεις 2 μαζι?
Aυτό ξαναπέστο...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
ποιο ρδελο λες στη φυλης που εχει 3μωρακια?πως και δεν το εχουμε ανακαλυψει..
Δε ξερω ακριβως την οδο γκαυλετζο.Ειναι ενα γωνιακο που ανεβαινεις μερικα επικινδυνα πορνοσκαλια (εξωτερικα).Η οδος ειναι καθετη στη Φυλης και εχει αυτο το ρδελο που ειναι ακριβως στη γωνια με Φυλης και αλλο ενα που ειναι ακριβως διπλα στο υπογειο.
Οι λαγνες παρτουζοπορνες βρισκονται σ'αυτο με τα σκαλια.Βεβαια εχω να πατησω καιρο εκει αλλα για τους επιδοξους Κολομβους της πολλαπλης ηδονης αξιζει μια ερευνα ;)
Blast θα μπορούσες να μας δώσεις ένα πιο συγκεκριμένο 'σημάδι' αναγνώρισης του χώρου...;
Δε ξερω ακριβως την οδο γκαυλετζο.Ειναι ενα γωνιακο που ανεβαινεις μερικα επικινδυνα πορνοσκαλια (εξωτερικα).Η οδος ειναι καθετη στη Φυλης και εχει αυτο το ρδελο που ειναι ακριβως στη γωνια με Φυλης και αλλο ενα που ειναι ακριβως διπλα στο υπογειο.
Οι λαγνες παρτουζοπορνες βρισκονται σ'αυτο με τα σκαλια.Βεβαια εχω να πατησω καιρο εκει αλλα για τους επιδοξους Κολομβους της πολλαπλης ηδονης αξιζει μια ερευνα ;)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Μετα απο λιγο ψαξιμο στον πορνοχαρτη της Φυλης βρεθηκε το κωλοχανειο της παρτουζας.
Επιθεση!!!
Εdit:Στις κριτικες γραφει πως δουλευουν 2 γκομενες.Παλιοτερα που ειχα παει με πιτσι,ιπποτη και γκανγκστα ειχαμε πετυχει και 3 μωρα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ.
Επιθεση!!!
Εdit:Στις κριτικες γραφει πως δουλευουν 2 γκομενες.Παλιοτερα που ειχα παει με πιτσι,ιπποτη και γκανγκστα ειχαμε πετυχει και 3 μωρα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 46