Επισκέπτης
παρτε κλαψιαρες μουνιτσες μου..δωρο απο τον πλεζουρα..[size=15pt]καυλι[/size]νυχτα να εχετε & προσοχη μην ξεβαψει το ριμελ..
και παλι λες παπαριες & εκτιθεσαι..ποτε εγραψα για τις πουστιες σας ρε κακομοιρε???εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα παλι???αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7..πριν φυγεις πες μας τι θα γινει τελικα???θα παρει ο τζιγκερ την καε & ο παυλαρας την παε???το κωλοδαχτυλο που θα εχει δωρο αυριο η πρασινη θα το παρεις ξανα η σου φτανει αυτο που πηρες μετα την 4αρα που σου εριξα στο τηγανι???
pleasure,doritis,elvis prisley και 1976 με διαφορά τα πιο χαμηλού επιπέδου άτομα εδώ μέσα....τσουκαλάδες σκέτοι,με ίνδαλμα τον Γαβαθιώτη....γλώσσα,στυλ,ύφος υπονόμου...τίποτα κάνγκουροι με άσπρη κάλτσα από ταινία ψάλτη της δεκαετίας του 80...ανεπάγγελτοι μάλλον και όλη μέρα ίντερνετ και δώστου και ...χειροπρακτική!!!
+1000000000000pleasure,doritis,elvis prisley και 1976 με διαφορά τα πιο χαμηλού επιπέδου άτομα εδώ μέσα....τσουκαλάδες σκέτοι,με ίνδαλμα τον Γαβαθιώτη....γλώσσα,στυλ,ύφος υπονόμου...τίποτα κάνγκουροι με άσπρη κάλτσα από ταινία ψάλτη της δεκαετίας του 80...ανεπάγγελτοι μάλλον και όλη μέρα ίντερνετ και δώστου και ...χειροπρακτική!!!
pleasure,doritis,elvis prisley και 1976 με διαφορά τα πιο χαμηλού επιπέδου άτομα εδώ μέσα....τσουκαλάδες σκέτοι,με ίνδαλμα τον Γαβαθιώτη....γλώσσα,στυλ,ύφος υπονόμου...τίποτα κάνγκουροι με άσπρη κάλτσα από ταινία ψάλτη της δεκαετίας του 80...ανεπάγγελτοι μάλλον και όλη μέρα ίντερνετ και δώστου και ...χειροπρακτική!!!
Σου το θυμήθηκα εγώ .....Μια φορα θα περασει μπροστα ο ΠΑΟ.Στο τελος.Να μου το θυμηθεις vasos!
ενδεχομενως να ειμαστε ολα τα παραπανω & ισως πολλα περισσοτερα..στρακια δεν ειμαστε σιγουρα & δεν προκειται να γινουμε ποτε..επισης δεν γαμαμε στρακια..τραβα λοιπον ξανα στο λαγουμι σου & ψαξε να βρεις αλλου την χαρα του σουφρετου σου......ετσι μαλλον ειναι...ωρες ατελειωτες καθονται μπροστα στο pc και βριζουν πανηγυριζοντας που εχουν 10.000 post ο καθενας....αυτοι ειναι ειτε
α) σαρανταρηδες κλωνοι του Τσουκαλα , αεργοι με OQ κρετινου που δεν σεβονται το site και τα μελη του
ειτε
β) πιτσιρικαδες , μαλακισμενα που κωλοβαρανε ολη μερα...
Σε καθε περιπτωση η χολη που φαινεται οτι εχουν προδιδει αγαμιες πολλων ετων...
Ομως δεν πρεπει να αδικουμε καποιους και να τα ισοπεδωνουμε ολα εξομοιωνοντας γαβρους που εχουν επιπεδο και χιουμορ με τα παραπανω υποκειμενα...
το οτι συμφωνησες με το μπουγατσακι σε κατατασσει αυτοματα εκει που πρεπει....ετσι μαλλον ειναι...ωρες ατελειωτες καθονται μπροστα στο pc και βριζουν πανηγυριζοντας που εχουν 10.000 post ο καθενας....αυτοι ειναι ειτε
α) σαρανταρηδες κλωνοι του Τσουκαλα , αεργοι με OQ κρετινου που δεν σεβονται το site και τα μελη του
ειτε
β) πιτσιρικαδες , μαλακισμενα που κωλοβαρανε ολη μερα...
Σε καθε περιπτωση η χολη που φαινεται οτι εχουν προδιδει αγαμιες πολλων ετων...
Ομως δεν πρεπει να αδικουμε καποιους και να τα ισοπεδωνουμε ολα εξομοιωνοντας γαβρους που εχουν επιπεδο και χιουμορ με τα παραπανω υποκειμενα...
θέλω να μπω κι εγω στην λίστα γιατι έχω ...... windows Vistapleasure,doritis,elvis prisley και 1976 με διαφορά τα πιο χαμηλού επιπέδου άτομα εδώ μέσα....τσουκαλάδες σκέτοι,με ίνδαλμα τον Γαβαθιώτη....γλώσσα,στυλ,ύφος υπονόμου...τίποτα κάνγκουροι με άσπρη κάλτσα από ταινία ψάλτη της δεκαετίας του 80...ανεπάγγελτοι μάλλον και όλη μέρα ίντερνετ και δώστου και ...χειροπρακτική!!!