Νέα

Παρτιζάν - Παναθηναικός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα warrel1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ποιο παστελι απο τα 4 που σου εριξα στο τηγανι σε πονεσε ποιο πολυ ρε λαγε???πορεια ποτε θα κανετε???τελικα θα παρει ο τζιγκερ την καε & ο παυλος(θεος των κοντορεβυθουληδων)την παε???ο βγενοπουλος θα κραταει φαναρι???ο εκι θα μεινει???ο φυσσας που ειναι???η καραγκουνα ποτε θα πεσει σφαδαζωντας απο το ηλεκτροσοκ???

επειδή γράφατε ότι δεν θέλετε πρωτάθλημα στα χαρτιά, αν το πάρετε θα το πανηγυρίσεις ή θα το πετάξεις στα μούτρα του Κόκαλη?

Επισκέπτης
Δεν έχεις βαρεθεί να είσαι τόσο γραφικός μήνες τώρα και να επαλαμβάνεσαι? Κοίτα λίγο πίσω σου......... ;)
Y.Γ. Κάνε κάτι χρήσιμο......όπως αυτοδιαγραφή του λογαριασμού σου, αλλά θα χάσει και νόημα η ζωή σου πλέον όπότε κάτσε να μας διασκεδάζεις.
τραγουδαααααααααααααααααα..εδω θα μεινω να σας κανω να βγαζετε αφρους τουρκαλοκοτουλες μου..

Επισκέπτης
Δεν έχεις βαρεθεί να είσαι τόσο γραφικός μήνες τώρα και να επαλαμβάνεσαι? Κοίτα λίγο πίσω σου......... ;)
Y.Γ. Κάνε κάτι χρήσιμο......όπως αυτοδιαγραφή του λογαριασμού σου, αλλά θα χάσει και νόημα η ζωή σου πλέον όπότε κάτσε να μας διασκεδάζεις.
όχι ρε φίλε μην μας φύγει το άτομο ο προηγούμενος που μας έκανε και γελάγαμε πέθανε ο Μανέλης ένας μας έμεινε να τον χάσουμε και αυτόν?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
τραγουδαααααααααααααααααα..εδω θα μεινω να σας κανω να βγαζετε αφρους τουρκαλοκοτουλες μου..

Σιγά μην αφρίζουμε με την πάρτη σου βρε τραγικέ!!!! Στο ψιλό σε παίρνουμε επειδή τσιμπάς!!! ;)

Επισκέπτης
Σιγά μην αφρίζουμε με την πάρτη σου βρε τραγικέ!!!! Στο ψιλό σε παίρνουμε επειδή τσιμπάς!!! ;)
κο-κο-κο..πεστε κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..και τραβατε να κλαψετε στο δωματιακι που σας εχει κλεισει ο μακης γιατι πολυ μας πρηξατε τα παπαρια τουρκακια..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε..θα πανυγηρισω ρε καημενε..οπως πανυγηρισα & ολα τα υπολοιπα πετσινα που εχω παρει..τραγουδα τωρα..

έτσι μπράβο. αυτός είσαι. τη μια λες ότι δεν το θες και την άλλη το πανηγυρίζεις. η ΑΥΤΟϊκανοποίηση στο μέγιστο βαθμό της. σιγά να μην κλάψω για τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ σας. εσείς έπρεπε να κλαιτε που τις κάνετε. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ

Επισκέπτης
έτσι μπράβο. αυτός είσαι. τη μια λες ότι δεν το θες και την άλλη το πανηγυρίζεις. η ΑΥΤΟϊκανοποίηση στο μέγιστο βαθμό της. σιγά να μην κλάψω για τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ σας. εσείς έπρεπε να κλαιτε που τις κάνετε. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
κακομοιρε αν βρεις ενα ποστ που να γραφω οτι δεν το θελω πουστικα εισαι & ο πρωτος..το τι γραφουν οι υπολοιποι γαυροι ποσως με ενδιαφερει..εγω καυλωνω να τα περνω οσο ποιο πουστικα γινεται για να σας ακουω-διαβαζω να κλαιτε σαν μουνιτσες μια ζωη..γκεγκε???

Επισκέπτης
μουγκα στην στρουγκα κοτουλες μου???αντε γεια λοιπον & τραβατε να κλαψετε σε κανενα αλλο site γιατι αυτο ειναι για αντρες..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κακομοιρε αν βρεις ενα ποστ που να γραφω οτι δεν το θελω πουστικα εισαι & ο πρωτος..το τι γραφουν οι υπολοιποι γαυροι ποσως με ενδιαφερει..εγω καυλωνω να τα περνω οσο ποιο πουστικα γινεται για να σας ακουω-διαβαζω να κλαιτε σαν μουνιτσες μια ζωη..γκεγκε???

καλόμοιρε, η κακομοιριά σου είναι που νομίζεις ότι κλαίμε γι' αυτά. αυτά που λέω κάποιοι τα έγραψαν. αν είσαι ή δεν είσαι από αυτούς στα @@ μου. αν από τη μια γράφεις για πουστιές του ΠΑΟ και τις κατακρίνεις κι από την άλλη χαίρεσαι για τις πουστιές του ΟΣΦΠ, συγχαρητήρια, είσαι ένας ολοκληρωμένος ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Επισκέπτης
καλόμοιρε, η κακομοιριά σου είναι που νομίζεις ότι κλαίμε γι' αυτά. αυτά που λέω κάποιοι τα έγραψαν. αν είσαι ή δεν είσαι από αυτούς στα @@ μου. αν από τη μια γράφεις για πουστιές του ΠΑΟ και τις κατακρίνεις κι από την άλλη χαίρεσαι για τις πουστιές του ΟΣΦΠ, συγχαρητήρια, είσαι ένας ολοκληρωμένος ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
και παλι λες παπαριες & εκτιθεσαι..ποτε εγραψα για τις πουστιες σας ρε κακομοιρε???εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα παλι???αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7..πριν φυγεις πες μας τι θα γινει τελικα???θα παρει ο τζιγκερ την καε & ο παυλαρας την παε???το κωλοδαχτυλο που θα εχει δωρο αυριο η πρασινη θα το παρεις ξανα η σου φτανει αυτο που πηρες μετα την 4αρα που σου εριξα στο τηγανι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom