Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Πήγαινε και πες της ότι πας πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Δε χρειάζεται να της πεις ότι γαμάς πρώτη φορά.
Το αγχος σου, λεγεται "αγχος επιδοσης".Παρθενος 21 εγώ.Μια απόπειρα με κοπέλα ήταν αδύνατον να σηκωθεί με τέτοιο άγχος.Που μπορώ να πάω να είναι καλύτερα κόβω προς το παρόν τσόντες και αυνανισμό γτ τη παίζω αρκετές φορές κ χύνω κ αμεσα.Λογο του έχω κιρσοκήλη θέλω να κάνω εξετάσεις να δω αν επηρεάζεται η τεστοστερόνη έχω αναφερθεί σε αυτό το θέμα και σε άλλα θρεντ απλά θέλω γνώμες κ απο αλλά άτομα τι λέτε ρε μαγκες.Παρθενος που θα ναι καλύτερα να αγχωθω όσο το λιγότερο δυνατό
παιδες καλησπερα,μια ερωτηση, καποιος που εχει παει 4-5 φορες σε μπουρδελο αλλα δεν εχει παει με κανονικη γυναικα εχω ειναι 29 χρονων θεωρηται παρθενος η οχι?
παιδες καλησπερα,μια ερωτηση, καποιος που εχει παει 4-5 φορες σε μπουρδελο αλλα δεν εχει παει με κανονικη γυναικα εχω ειναι 29 χρονων θεωρηται παρθενος η οχι?
Όχι
Μ'αυτή τη λογική,θα'ταν παρθένος κι αυτός που στα 29 έχει πάει μόνο με τη σχέση του
οχι...ειναι σα να λες οτι μια γυναικα ετων 29 εχει γαμηθει με ζιγκολο αλλα ποτε με καποιον που δεν κανει αυτη τη δουλειαπαιδες καλησπερα,μια ερωτηση, καποιος που εχει παει 4-5 φορες σε μπουρδελο αλλα δεν εχει παει με κανονικη γυναικα εχω ειναι 29 χρονων θεωρηται παρθενος η οχι?
Με τη λογική των incels είναι παρθένος.
Με την κοινή λογική όχι.
Με τη δικιά μου, αν φόραγε καπότα είναι, αλλιώς όχι.
Γαμήσι με καπότα δεν είναι γαμήσι.
σωματικα ναι...ηθικα δε νομιζωΜε τη λογική των incels είναι παρθένος.
Με την κοινή λογική όχι.
Η γυναίκα 'απο μπρος παρθένα κι απο πίσω μπαίνουν τρένα' είναι παρθένα για σένα;
Επίσης πριν 20-25 χρόνια όλοι πηδιόντουσαν χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις, η λέξη καπότα δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό τους [/quote]Είμαι μάλλον μεγαλύτερος .... και οι πιο πολλές είχαν γαμηθεί από τα 16-17 .........
μιλάμε για την εποχή με το φόβο του έητζ , που είχε φουλ αγαμία ........
Με τη λογική των incels είναι παρθένος.
Με την κοινή λογική όχι.
Η γυναίκα 'απο μπρος παρθένα κι απο πίσω μπαίνουν τρένα' είναι παρθένα για σένα;
Θεωρουσα γραφικούς τους ιncel αλλα ενα δικιο το χουνε. Ειδικά με το τιντερ και τα dating apps.
Θεωρουσα γραφικούς τους ιncel αλλα ενα δικιο το χουνε. Ειδικά με το τιντερ και τα dating apps.
Oι ίνσελ κάτι ασχημούληδες δεν είναι που λένε μαλακίες?
Incel είναι κίνημα αγαμήτων στην Αμερική κυρίως.
Δηλαδή άντρες που είναι παρθένοι.
Σύμφωνα με τη λογική τους, το σεξ με πουτάνα δε μετράει, οπότε παραμένεις incel.
Έχει πολλών ειδών incels από άγριους φανατικούς μισογύνηδες, μέχρι πιο ήπιους.
Η φιλοσοφία τους είναι το Black pill.
Σε αντίθεση με τους red pilled (έχει και στο site εδώ τέτοιους), που πιστεύουν ότι υπάρχουν τρόποι να υπερβεί κανείς τις γενετικές του αδυναμίες, π.χ. πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή βγάζοντας λεφτά.
Οι blackpilled πιστεύουν ότι όλα είναι θέμα DNA. Από τη στιγμή που έχασες τη λοταρία, είσαι καταδικασμένος.
Οι γυναίκες γαμίονται αβέρτα με λίγους ωραίους, τους Chad, και οι υπόλοιποι beta απλά τρώνε αποφάγια.
Οι incel είναι ένα σκαλί ακόμα πιο κάτω και δεν τρώνε ούτε αυτά.
Εδώ που τα λέμε δεν έχουν άδικο.
Αυτοί που είναι red pilled και πιστεύουν ότι με το status ή τα λεφτά μπορείς να γαμήσεις, στην πραγματικότητα απλά τρώνε τα αποφάγια των ωραίων.
Incel είναι κίνημα αγαμήτων στην Αμερική κυρίως.
Δηλαδή άντρες που είναι παρθένοι.
Σύμφωνα με τη λογική τους, το σεξ με πουτάνα δε μετράει, οπότε παραμένεις incel.
Έχει πολλών ειδών incels από άγριους φανατικούς μισογύνηδες, μέχρι πιο ήπιους.
Η φιλοσοφία τους είναι το Black pill.
Σε αντίθεση με τους red pilled (έχει και στο site εδώ τέτοιους), που πιστεύουν ότι υπάρχουν τρόποι να υπερβεί κανείς τις γενετικές του αδυναμίες, π.χ. πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή βγάζοντας λεφτά.
Οι blackpilled πιστεύουν ότι όλα είναι θέμα DNA. Από τη στιγμή που έχασες τη λοταρία, είσαι καταδικασμένος.
Οι γυναίκες γαμίονται αβέρτα με λίγους ωραίους, τους Chad, και οι υπόλοιποι beta απλά τρώνε αποφάγια.
Οι incel είναι ένα σκαλί ακόμα πιο κάτω και δεν τρώνε ούτε αυτά.
Εδώ που τα λέμε δεν έχουν άδικο.
Αυτοί που είναι red pilled και πιστεύουν ότι με το status ή τα λεφτά μπορείς να γαμήσεις, στην πραγματικότητα απλά τρώνε τα αποφάγια των ωραίων.
Sex με πουτάνα δεν μετραει....Οκ,ασχολίαστο
Η 2η κατηγορία δηλαδή τα βασίζει όλα στο DNA.
Φαντάζομαι επομένως πως είναι οι incels.
πριν 35 πλας χρόνια ήτανπριν 20-25 χρόνια όλοι πηδιόντουσαν χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις, η λέξη καπότα δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό τους
Ε ναι αυτό είναι το πρόβλημά τους.
Ότι είναι άσχημοι και δε γαμάνε.
Γιαυτό δε μετράει το σεξ με πουτάνες.
Γιατί δεν είναι αληθινό σεξ, με κριτήριο τον έρωτα.