το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
το γαμησες και ψοφησεδικαστης
το γαμησες και ψοφησεδικαστης
δικαστης
αποκλειεται! κοβω το χερι μ!
φατο κιολας
επιχειρηματολογησε αγαπητε
ο δικαστης δικαζει γοριλα οι χασοδικες επιχειρηματολογουν
με επεισες!!
Έχω ξαναρωτησει ρε παιδιά αλλά επειδή παίρνω πολλές και διαφορετικές απόψεις αν μπορεί κάποιος να μου πει που πήγε για πρώτη φορά είτε μπουρδέλο στούντιο μασαζ η cg.ειμαι παρθένος 21 κ απλά θέλω να μου φύγει αυτή η ανασφαλεια-τρακ καταλαβαίνετε πιστεύω
Έχω ξαναρωτησει ρε παιδιά αλλά επειδή παίρνω πολλές και διαφορετικές απόψεις αν μπορεί κάποιος να μου πει που πήγε για πρώτη φορά είτε μπουρδέλο στούντιο μασαζ η cg.ειμαι παρθένος 21 κ απλά θέλω να μου φύγει αυτή η ανασφαλεια-τρακ καταλαβαίνετε πιστεύω
Εγώ στα 17 παρθένος είχα πάει σε στούντιο και το έχω μετανιώσει. Σίγουρα Cg και αν έχει τα χρήματα 2 ώρες. Από εκεί και πέρα εγώ νομίζω ότι καλύτερα να παρεις μια 30αρα 35αρα για πρώτη φορά πάρα ένα πιπίνι 20 χρόνων
Μάγκες ίδιο πρόβλημα 20 χρόνων έλεγα στους φίλους από τα 16 να πάμε σε κάνα studio(μαλακια έκανε που δεν πήγα μόνος μου)αλλά λέγαν μπά θα βρούμε γκόμενα 4 χρόνια αργότερα και οι 3 παρθένοι έχω ψιλό ξεκόψει από αυτους και ετοιμάζομαι για μπαρκο και λέω δεν πάει άλλο πρέπει να γίνει η δουλειά για προτείνετε κάνα φθηνό studio Αθήνα