Νέα

Παρθένος ετών 26 με νοητική υστέρηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltairos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Να το αφήσουν το παιδί ήσυχο λέω εγώ. Επειδή ο στρατός είναι εικόνα της κοινωνίας, το πιο πιθανό είναι πως οι τύποι το βλέπουν λίγο στη φάση "να σπάσουμε και λίγο πλάκα". Εάν το παιδί για τον οποιοδήποτε λόγο δεν τα καταφέρει την πρώτη φορά λόγω των προβλημάτων που αναφέρεις δεν ξέρεις πως θα του βγει μετά...όλοι αυτοί οι 5-6 δεν νομίζω πως θα ενδιαφερθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Φαντάζομαι (και ελπίζω) το παιδί έχει οικογένεια που θα ενδιαφέρεται για αυτόν και είναι πιο κατάλληλοι να δουν τι θα κάνουν και πότε. Και για εμένα είναι κακή ιδέα και θα πρέπει να το αφήσουν ήσυχο το παιδί και αν ενδιαφέρονται για αυτόν μόνο να τον "προστατέψουν" όσο γίνεται από τον κάθε λογής κάφρο που θα βρεθεί μέσα στο στρατόπεδο. 

'nuff said  :hi:

AmoKomA

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Κριτικές
77
Like
4.066
Πόντοι
11.396
Να το αφήσουν το παιδί ήσυχο λέω εγώ. Επειδή ο στρατός είναι εικόνα της κοινωνίας, το πιο πιθανό είναι πως οι τύποι το βλέπουν λίγο στη φάση "να σπάσουμε και λίγο πλάκα". Εάν το παιδί για τον οποιοδήποτε λόγο δεν τα καταφέρει την πρώτη φορά λόγω των προβλημάτων που αναφέρεις δεν ξέρεις πως θα του βγει μετά...όλοι αυτοί οι 5-6 δεν νομίζω πως θα ενδιαφερθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Φαντάζομαι (και ελπίζω) το παιδί έχει οικογένεια που θα ενδιαφέρεται για αυτόν και είναι πιο κατάλληλοι να δουν τι θα κάνουν και πότε. Και για εμένα είναι κακή ιδέα και θα πρέπει να το αφήσουν ήσυχο το παιδί και αν ενδιαφέρονται για αυτόν μόνο να τον "προστατέψουν" όσο γίνεται από τον κάθε λογής κάφρο που θα βρεθεί μέσα στο στρατόπεδο. 

Αυτο ακριβως!  :hi:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Ανάλογα τη νοητική στέρηση που έχει.. σε τι βαθμό..?

Προφανώς και δε πρέπει να μπουν σε κάποια διαδικασία να τον πάνε σε μπουρδέλο.. να βρούν αλλο τρόπο να σπάσουν πλάκα τα κωλόψαρα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.987
Πόντοι
7.195
Έχει ο αδελφός μου έναν γνωστό στο στρατό. Το παιδάκι το έχω δει κι εγώ και δε ξέρω γιατί το έχουν στείλει στρατό. Είναι για Ι10. Πολλά προβλήματα και νοητικά και υγείας.
Το παιδί αυτό όπως είναι αναμενόμενο είναι παρθένος και ο αδελφός μου μαζί με άλλους 5-6 έχουν βαλθεί να τον πάνε για την πρώτη του φορά. Προσωπικά το θεωρώ κακή ιδέα αλλά αν τελικά αποφασίσουν να τον πάνε στα κόκκινα φώτα, που πιστεύεται ότι θα έχει καλύτερη μεταχείριση ?

Αν πραγματικά ενδιαφέρονται και δεν είναι για να σπάσουν πλάκα, ένα μισάωρο κλεισμένη μιά απ τις γνωστές γιαγιάδες θα ήταν ότι πρέπει.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
μπορει να του κανει καλο αν παει σε μπουρδελο.... να ξεμπλοκαρει ο εγκεφαλος του

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Ρε πάτε καλά ρε??? Πηγενετε ΡΕ το παλουκαρι να γαμησει. Δεν μπορεί να γαμησει ρε στην ίδια του την χώρα ΡΕ πάτε καλά. Από εχθές έπρεπε να τον είχατε πάει να γαμηση. Να χαλαρώσει λίγο έλεος. Πηγενετε τον για γαμηση! Προτείνω για πρώτη φορά σε πουτανα Μεταξουργείο  :takethis:

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Και άμα γλυκαθει τον πηγενετε παντού μετά  :takethis:

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
Το γεγονός ότι δεν είναι συγγενής σας,σας δίνει την δυνατότητα να πείτε ότι μαλάκια σας κατέβει.
Και αντε τον πάνε και γαμαει.
Αν θέλει να ξανά γαμησει ποιος θα τον ξανά πάει?
Και μη μου πείτε ότι θα τον πάνε οι ίδιοι....
Εδω το σκύλο ρε που έχετε σκοπό να στειρωσετε ΔΕΝ τον πάτε να γαμησει γιατί μετά θα τρελαθεί!
Τι άνθρωποι είστε ρε σεις

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.987
Πόντοι
7.195
Και αντε τον πάνε και γαμαει.
Αν θέλει να ξανά γαμησει ποιος θα τον ξανά πάει?
Και μη μου πείτε ότι θα τον πάνε οι ίδιοι....

τύπε μόνος του θα ξαναπάει.
Λες να χάσει το δρόμο;

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Έχω έναν γνωστό που τον λένε Νίκο και είναι 32 χρόνων παρθένος  :think:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Στην καλυτερη..στην χειροτερη μπορει να του βγει θυμος..και να τα σπαση ολα εκει..ενοω και την εργαζομενη...Βεβαια επηδη ειναι αδικο να μην γευτη των ερωτα..Αυτοι που θα τον πανε να ειναι προετοιμασμενοι και φυσικα χειροδυναμοι...καλα γαμησια του ευχομε και αν τα παει καλα να τον πηγαινετε συχνα..επισης εξηγηστε στην κοπελα περι τινος προκυτε για να του φερθη καλα με αγαπη και προδερμ!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Τα εχει κληση τα 32? Επισης να πω πως καποιος με νοητικη..αν εκπεδευτη σε κατι το κανει πολυ καλα μετα και σχεδον μηχανηκα...Γιαυτο αν καταφερη και γαμηση,μετα θα θελει συνεχος.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.407
Πόντοι
506
το έχω ξαναγραψει, σε σπιτι στο μεταξι έχω πετύχει παρέα που εχουν φερει τον ξαδερφό τουλάχιστον 24 ετών από το χωριο για πρώτη φορά, ξήγα στην τσατσά δώσανε και κατι παραπάνω, η τσατσα το είπε στην τανα, και μια χαρα.. Επίσης ξέρω περιπτωση με νοητικη στερηση που τον παέι ο πατερας του στο μπουρδελο αλλα΄ο άνθρωπος είναι ψυχίατρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom