canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αυτο δεν εχει σημασια τυπε
σημασια εχει οτι το καμακι μεσω χορου επιασε
έτσι είναι τύπε...
Μπολντη αυτα που λες ισχυουν ως ενα βαθμο σε μικρες ηλικιες μεχρι τα 23-25 για τους ανδρες και ισως λεω πολυKοιτα οταν ημουν φοιτητης ειχαμε στην παρέα ενα παιδι ο οποιος το ειχε... ειναι απο αυτα τα τυπακια (1 στους 100 ή και τους 1000) που εχω ξαναγραψει οτι παιζει να κανουν μεγαλη επιτυχια στο καμακι. Για αυτους ειναι οντως αυτο το αθλημα... επειδη ξερουν πως να παιζουν. Ημουν διπλα του στα περισσοτερα παρτυ και τσαρκες οσο ειμασταν φοιτητες.... ο τυπος ηξερε και φαινοταν γιατι καθε βραδυ εβγαζε σπανια θα εφευγε απραγος και οταν γινοτανε αυτο θα ελεγες "Ε αφου δεν βρηκε αυτος κατι τρεχει..."
Οσα εχω γραψει για το χορο δεν τα εγραψα τυχαια απλα οι γνωστοι εδω μεσα θα τρολαρουν συνεχεια οτι και αν τους πεις σε αυτο το τομεα ακομη και αν τους πεις οτι δεν βρισκεις γκομενα μετα θα πανε στο αλλο στρατοπεδο θα σε πουνε οτι εισαι αγαμητος πνευματα αντιλογιας ειναι και τρολλακια.... σε ενα κλαμπ τι κανεις? ειναι πολυ απλο χορευεις και παντα αυτος που χορευει εχει περισσοτερες πιθανοτητες απο αυτον που χει κατσει σαν αγγουρι ο πρωτος κερδιζει περισσοτερους ποντους... επειδη δειχνει μεγαλυτερη ανεση και ευελιξια μεσα στο χωρο.
Ερχεσαι πιο κοντα με την τυπισσα και μπορεις να την γνωρισεις καλυτερα .... κανατε κατι που σας συνδεει στεκει περισσοτερο μετα να της πεις να βγειτε... αυτα οσοι δεν μπορουν να τα καταλαβουν τι να πω? μην θελουν μετα και γκομενα. Αλλο αμα ο αλλος δεν ξερει να χορευει ή κομπλαρει εκει παω πασο.
Σε ενα κλαμπ ο περισσοτερος κοσμος χορευει.... λετε ολοι αυτοι να ειναι οι μαλακες και εσεις οι εξυπνοι που τους κοροιδευετε? οσοι το κανετε.
Kοιτα οταν ημουν φοιτητης ειχαμε στην παρέα ενα παιδι ο οποιος το ειχε... ειναι απο αυτα τα τυπακια (1 στους 100 ή και τους 1000) που εχω ξαναγραψει οτι παιζει να κανουν μεγαλη επιτυχια στο καμακι. Για αυτους ειναι οντως αυτο το αθλημα... επειδη ξερουν πως να παιζουν. Ημουν διπλα του στα περισσοτερα παρτυ και τσαρκες οσο ειμασταν φοιτητες.... ο τυπος ηξερε και φαινοταν γιατι καθε βραδυ εβγαζε σπανια θα εφευγε απραγος και οταν γινοτανε αυτο θα ελεγες "Ε αφου δεν βρηκε αυτος κατι τρεχει..."
Οσα εχω γραψει για το χορο δεν τα εγραψα τυχαια απλα οι γνωστοι εδω μεσα θα τρολαρουν συνεχεια οτι και αν τους πεις σε αυτο το τομεα ακομη και αν τους πεις οτι δεν βρισκεις γκομενα μετα θα πανε στο αλλο στρατοπεδο θα σε πουνε οτι εισαι αγαμητος πνευματα αντιλογιας ειναι και τρολλακια.... σε ενα κλαμπ τι κανεις? ειναι πολυ απλο χορευεις και παντα αυτος που χορευει εχει περισσοτερες πιθανοτητες απο αυτον που χει κατσει σαν αγγουρι ο πρωτος κερδιζει περισσοτερους ποντους... επειδη δειχνει μεγαλυτερη ανεση και ευελιξια μεσα στο χωρο.
Ερχεσαι πιο κοντα με την τυπισσα και μπορεις να την γνωρισεις καλυτερα .... κανατε κατι που σας συνδεει στεκει περισσοτερο μετα να της πεις να βγειτε... αυτα οσοι δεν μπορουν να τα καταλαβουν τι να πω? μην θελουν μετα και γκομενα. Αλλο αμα ο αλλος δεν ξερει να χορευει ή κομπλαρει εκει παω πασο.
Μπόλντη έχω ελπίδες να ρίξω κάνα γκομενάκι; Πως με κόβεις;
Μπόλντη έχω ελπίδες να ρίξω κάνα γκομενάκι; Πως με κόβεις;
Ακομη με την 24 χρονη παρθενα ασχοληστε ?
Για αυτο δεν ειναι αυτο το thread;
Ερωτηση παγιδα. Μουνι επιασες;! Γιατι αν στηριχτεις στην κουβεντα και μονο, ο αλλος μπορει να σου αφησει και εντυπωση Jimmy Belarike ενω ειναι παρθενοπιπιας του κερατα. Λεω τωρα...
Φιλε το ζεμπεκικο βοηθαει καργα
Kοιτα οταν ημουν φοιτητης ειχαμε στην παρέα ενα παιδι ο οποιος το ειχε... ειναι απο αυτα τα τυπακια (1 στους 100 ή και τους 1000) που εχω ξαναγραψει οτι παιζει να κανουν μεγαλη επιτυχια στο καμακι. Για αυτους ειναι οντως αυτο το αθλημα... επειδη ξερουν πως να παιζουν. Ημουν διπλα του στα περισσοτερα παρτυ και τσαρκες οσο ειμασταν φοιτητες.... ο τυπος ηξερε και φαινοταν γιατι καθε βραδυ εβγαζε σπανια θα εφευγε απραγος και οταν γινοτανε αυτο θα ελεγες "Ε αφου δεν βρηκε αυτος κατι τρεχει..."
Επειδή χορεύω μόνο κάνα ζειμπέκικο και καμμια φορά κάναν τσάμικο είμαι εντάξει;
Δεν ξέρω άλλους χορούς.