Νέα

Πάρνηθα ...ΤΕΛΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν ειναι μονο αυτοι! Ειναι καποιοι αλλοι..............καποιοι "φιλοι μας" καποιοι "γειτονες μας"..............και οποιος καταλαβε καταλαβε!!!!!!!!!!

Kαι μάλιστα έχουν γίνει και σχετικές συλλήψεις σε νησιά μας...

Eυτυχώς... ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ;)

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Kαι μάλιστα έχουν γίνει και σχετικές συλλήψεις σε νησιά μας...

Eυτυχώς... ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ;)

Παπαρια μαντολες........ :think:

Ποσοι απ`αυτους που εχουν συλληφθει , εχουν δεθει και πυρποληθει , για να εμπεδωσουν το ποσο μεγαλο κακο εκαναν ;
Ποσοι εφαγαν ισοβια ;
Ποσοι τελικα ομολογησαν , ποιοι και για ποιους λογους τους εβαλαν να κανουν εμπρησμο ;

Οι φυλακες δεν εχουν γνωση , εκτελουν συγκεκριμενες διαταγες......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εχω μια απορια.τα ελαφια και τα υπολοιπα ζωα τι γινανε? μηπως καικαν ζωντανα?

Δυστηχώς... ΝΑΙ! Είδα με τα μάτια μου ζωάκια να τρέχουν για να ξεφύγουν από τις φλόγες και τελικά να μην τα καταφέρνουν! Και η μυρωδιά από τα καμμένα είναι ΤΡΟΜΕΡΗ !!! :( :( :(

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κριμα παιδια πραγματικα κριμα!ποσα βουνα εχει η αττικη?3-4 ειναι και τα εχουμε καψει ολα.δεν δεχομαι οτι ειναι αχρηστοι οι υπευθυνοι.εδω υπαρχει δολος παιδια.δεν γινεται να εχουμε τοσα χρονια προβλημα με τις φωτιες και να μην υπαρχει προληπτικο σχεδιο αντιμετωπισης.κατι αλλο υπαρχει.και οταν βλεπεις χτιζουν στα καμενα νομιμα και κανεις δεν μιλαει ε τοτε....εμεις θα ασχολουμαστε με ολυμπιακο και παναθηναικο...κριμα...και δεν ντρεπομαι που ειμαι ελληνας αλλα οτι ειμαι ανημπορος να αντιδρασω!

JJUMP

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς ??. Το ζήσαμε και αυτό !!!!
Πάρνηθα Τέλος ?.
Η Αττική σήμερα έχει μερική έκλειψη Ηλίου.
Αύριο θα έχει ολική έ(κ)λλειψη οξυγόνου .
Τα παιδιά μου τα πήγαινα επί χρόνια στην Πάρνηθα για να θαυμάσουν την Φύση.
Τώρα θα τα πηγαίνω στην Βουλή για να βλέπουν τους Παραφύση
Προτείνω επίσης πως τώρα με την επανα ίδρυση του κράτους, είναι ευκαιρία να αλλάξουμε επιτέλους και εκείνο τον  παμπάλαιο Εθνικό Ύμνο μας ύμνο που είναι πλέον και ανεπίκαιρος.
Καταθέτω στα μέλη μας ένα δοκίμιο προς περαιτέρω επεξεργασία και μελοποίηση .

Ο άχρηστος    ?????
Του αχρήστου ?????
Τον άχρηστο  ?????.
Ω άχρηστε  ??????

Οι άχρηστοι  ?????..
Των αχρήστων  ????.
Τους άχρηστους  ????
Ω ΑΧΡΗΣΤΟΙ  ????..

ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
300 ΜΑΛΑΚΕΣ
ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Δυστυχώς ??. Το ζήσαμε και αυτό !!!!
Πάρνηθα Τέλος ?.
Η Αττική σήμερα έχει μερική έκλειψη Ηλίου.
Αύριο θα έχει ολική έ(κ)λλειψη οξυγόνου .
Τα παιδιά μου τα πήγαινα επί χρόνια στην Πάρνηθα για να θαυμάσουν την Φύση.
Τώρα θα τα πηγαίνω στην Βουλή για να βλέπουν τους Παραφύση
Προτείνω επίσης πως τώρα με την επανα ίδρυση του κράτους, είναι ευκαιρία να αλλάξουμε επιτέλους και εκείνο τον  παμπάλαιο Εθνικό Ύμνο μας ύμνο που είναι πλέον και ανεπίκαιρος.
Καταθέτω στα μέλη μας ένα δοκίμιο προς περαιτέρω επεξεργασία και μελοποίηση .

Ο άχρηστος    ?????
Του αχρήστου ?????
Τον άχρηστο  ?????.
Ω άχρηστε  ??????

Οι άχρηστοι  ?????..
Των αχρήστων  ????.
Τους άχρηστους  ????
Ω ΑΧΡΗΣΤΟΙ  ????..

ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
300 ΜΑΛΑΚΕΣ
ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Θα περιμενω , και οταν ολοκληρωθουν οι αποψεις ολων ,θα σας περιγραψω το σχεδιο που θελει μια Ελλαδα χωρις οξυγονο.........

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ημερομηνία Τρίτη, Αύγουστος 02
Δύο άτομα συνελήφθησαν τη νύχτα ύστερα από καταδίωξη στο Ντράφι και ανακρίνονται ως ύποπτοι για εμπρησμούς. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που πιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι περιπολούσαν στις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν μπιτόνια με υγρό. Οι δύο Αλβανοί επέβαιναν σε αυτοκίνητο Μερτσέντες το οποίο έφερε αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που έκαναν μπλόκο γύρω στα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Καλλιτεχνούπολης.
Οι αστυνομικοί τούς έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέκαμψε το μπλόκο και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, προσπαθώντας να ξεφύγει. Ακολούθησε για αρκετή ώρα καταδίωξη μέχρι τη στιγμή που το αυτοκίνητο των Αλβανών εξετράπη από την πορεία του και έπεσε σε χαντάκι. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους δύο επιβαίνοντες στο I.X. και τους πέρασαν χειροπέδες. Έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο και βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα μπιτόνια με πετρέλαιο. H υπόθεση αμέσως πήρε άλλες διαστάσεις. Ειδοποιήθηκαν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάλιστα, στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας όπου μεταφέρθηκαν οι δύο ύποπτοι έσπευσε ο διοικητής της Υπηρεσίας και αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος. Μέχρι το πρωί αξιωματικοί της Ασφάλειας και της Πυροσβεστικής εξέταζαν τους δύο Αλβανούς.

H εξέταση επικεντρώθηκε στους λόγους για τους οποίους μετέφεραν, καλοκαιριάτικα, τα μπιτόνια με το εύφλεκτο υγρό. Το γεγονός ότι εντοπίστηκαν σε περιοχή «υψηλού κινδύνου» λίγες ημέρες μετά τους εμπρησμούς, σε συνδυασμό με τα μπιτόνια που υπήρχαν στο αυτοκίνητο, κάνει τους αρμοδίους να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Προτεραιότητα των Αρχών είναι να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται στους εμπρησμούς καθώς και να εντοπιστούν, σε αυτή την περίπτωση, τυχόν συνεργοί ή εντολείς.
ξερετε τι εγινε τελικα?ειπανε πως κλεβανε πετρελαιο απο τα φορτηγα για να βαζουν στο δικο τους και τιμωρηθηκαν για την κλοπη.ποσο να φαγανε?κανα δυο χρονια με αναστολη πιστευω.οποιος καταλαβε καταλαβε

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε μην αλλαζεις θεμα.εγω ποσταρα το τελευταιο περιστατικο με εμπρηστες που εχουνε πιασει και το τι εγινε.αν εσυ εχεις καποιο πιο προσφατο βαλτο.δεν με νοιαζει αν ητανε αλβανοι η ελληνες αλλα οτι τους πιασανε και δεν εγινε τιποτα.τωρα εσυ ετσι πως πεταγεσαι καθε φορα που αναφερετε αλβανος τινεις να γινεις γραφικος.χαλαρωσε

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Είπα και εγώ, άργησε να πάρει και αυτό το θρεντ την τροπή που παίρνουν όλα τα άλλα από τους γνωστούς. Ανησύχησα που συμφωνούσαμε όλοι στο σάιτ. Ήταν η ώρα του να χαλάσει...Αλλά επειδή εγώ είμαι από τους χαζούς που δεν κατάλαβε εξηγήστε το μου λίγο ρε καρντάσια

Τι θες να σου εξηγησουμε ; ε.......αγορακι των συνασπιστουληδων ;
(οπου γαμος και γιορτη η βασιλω πρωτη......)
Οτι ισχυει καθημερινα για τους κωλοαλβανους , ισχυε και στην συγκεκριμενη περιπτωση που ανεφερε ο φιλος kosats....
.....υπερτερουν σε δικαιωματα απο εμας  , ειδικα εαν απαιτησουν δικαιωματα που τους παρεχει το συνταγμα !......και στις περισσοτερες των περιπτωσεων την γλυτωνουν .

Εδω , ο μαλακας δημαρχος του Πορου , ειχε το θρασσος (;) να πει οτι τους βοηθησαν ολοι οι μεταναστες στην κατασβεση της μεγαλης πυρκαιας που εκαψε τα παντα εκει....
ποιος εβαλε την φωτια δε μας ειπε !
...προσεχει το προφιλ , αλλα και την φαμιλια του ο ανθρωπος .
....που ξερεις , μπορει να εχει καμμια εφηβη κορουλα , η να μην εχει βαλει καλο συναγερμο στην περιουσια του !

Για τον 26χρονο αλβανο αλητη που κακοποιησε σεξουαλικα 11χρονη ελληνιδα εχεις να πεις τιποτα ;

Αει στο διαολο πια με τους καργιοληδες παντος τυπου !

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
κριμα παιδια πραγματικα κριμα!ποσα βουνα εχει η αττικη?3-4 ειναι και τα εχουμε καψει ολα.δεν δεχομαι οτι ειναι αχρηστοι οι υπευθυνοι.......και δεν ντρεπομαι που ειμαι ελληνας αλλα οτι ειμαι ανημπορος να αντιδρασω!

ΑΝΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ειναι. Το 81 εφταιγαν οι κουκουναγες (κουνουναρες) που ελεγε ο Ραλλης μετα η ζεστη μετα η ΔΕΗ οι Τουρκοι, οι οικοπεδοφαγοι κλπ. Ο κακος μας ο καιρος φταιει.

Σε αναλογη περιπτωση το '90 μετα απο 3ωρο καφε λεμε δεν παμε να δουμε τη φωτια στον Κάλαμο. Παμε και συνανταμε 3 πυροσβεστηκα και 20 αργοσχολους. Αντε να βοηθησουμε, μια τρυπια μανικα, μια δεν εχει πίεση το νερο τελικα αναλαμβανουμε πρωτοβουλία οι αργοσχολοι αλλαζει και ο ανεμος και το σωσαμε το βουνό!!!!

Σημειωση 1η Απο τους αργοσχολους δεν ηταν κανεις ΝΤΟΠΙΟΣ ειμασταν όλοι απο διαφορες καφετεριες της Αττικης!!!!
2η Το δασος ηταν με χωρισμενο σε οικοπεδα με συρματοπλαγματα και 3ον οι πυροσβεστες ηταν χωμα απο την κουραση και τα πυροσβεστικα για πέταμα.

Συμπερασμα τα λεφτα μας πανε σε βιλες και υπέρογκους μισθους διοικητων και οχι σε Ασθενοφορα πυροσβεστικα ή μισθους πυροσβεστων και 2 αντι να πίνουμε μπυρες και καφεδες βλέποντας ΣΚΑΙ πρεπει να πάμε να βοηθήσουμε!!!!!!!!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Σε 10-15 χρόνια ίσως αρχίσουν τα σπίτια που χτίστηκαν πάνω σε καμμένα, να καίγονται και αυτά

και τότε και αυτοί θα φωνάζουν "Πούναι το κράτος...."

κάποιοι σαν και αυτούς φωνάζουν και σήμερα..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
και τότε και αυτοί θα φωνάζουν "Πούναι το κράτος...."

κάποιοι σαν και αυτούς φωνάζουν και σήμερα..

Ο εθνικός δρυμος της πάρνηθας δε θα είναι εύκολο να οικοπεδοποιηθεί. Θα γινει η ζωή όσων το επιχειρήσουν δύσκολη. Πιο εύκολο στόχο δίνουν οι περιφράξεις που μπορύν να ξηλωθούν, οι πινακίδες που πουλάνε τα οικόπεδα με εύκολο εντοπισμό του "πωλητή" και φυσικά υπάρχει πάντα και η περίπτωση ατυχήματος απο πυρκαια σε σπίτια των αληταράδων που αγορασαν και έχτισαν εκεί.

Ενδεχομένως να υπάρχει ποινική ευθύνη των "αρμοδίων" για ανικανότητα, εγκληματική αδράνεια και άλλα που θα κριθούν φυσικά στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και όχι στο ελλάντα. Και αυτό θα ψαχτεί.

Επίσης, υπάρχει το θέμα της προσωπικής περιουσίας των υπαλλήλων του δασαρχείου καθώς και των συγγενών τους μέχρι πρώτο βαθμό συγγένειας. Κάτι το οποίο θα παρακολουθείται.

Και φυσικά, υπάρχει το κατα πόσο ο καθένας απο εμάς θέλει να μετατρέψει την οργή που νοιώθει σε πράξεις ή απλά να περιοριστεί σε ηλεκτρονικές απειλές.

Κράτος ποτέ δεν υπήρχε και όλοι οι αποτυχημένοι της βουλής ιδιοι είναι. Το θέμα είναι αν θα παραμείνουμε κάφροι/ γύφτοι/ λαμόγια ή αν θα προχωρήσουμε σαν πολίτες. Καθένας παίρνει τις αποφάσεις του για τον εαυτό του και πράττει αναλόγως.

Προσωπικά σταματάω εδω, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Αρκετά μιλήσαμε.

Υ.Γ. Ας σεβαστούμε τουλάχιστον το θέμα του παρόντος θρεντ και ας αποφύγουμε τις κομματικές-ιδεολογικές-προσωπικές αντιπαραθέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να επιβεβαιώνουμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε πόσο κάφροι είμαστε

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ ούτε ειρωνεύτηκα κανέναν λακαμά από εσάς ούτε μίλησα με το ύφος που απάντησε ο κύριος. Είναι γνωστές και οι απόψεις σας και το ύφος και το επίπεδο των απαντησεων σας. Ελπίζω όταν μεγαλώσετε λιγάκι να φτιάξετε γιατί από τις πολλές σφαλιάρες που τρώτε στη ζωή σας σας βγαίνει απίστευτη χολή στα φόρα.- Περαστικά σας

Ειναι επισης γνωστοι οι τροποι που χρησιμοποιουν "κυριοι" σαν εσενα αγορακι.....
Τροποι δοκιμασμενοι προκειμενου απο την μια πλευρα να υποστηριζουν τα κατακαθια οπως ειναι οι λαθρομεταναστες κακοποιοι με επιχειρηματολογια βουλευτη (παπαρολογια δλδ) , και απο την αλλη μερια , οποτε δεν εχουμε και πολλα να πουμε το παιζουμε υπερανω και ευγενικοι , ταχα θιγμενοι .
Εν τω μεταξυ , απο σφαλιαρες  εχουμε φαει ολοι , εκτος κι αν εσεις κυριε θιγμενε , ανηκετε στην αριστοκρατικη ελιτ του μπαμπακα σας !
Αν οχι , τοτε ειστε αλλος ενας ωχαδερφιστης που αναλωνεται στο να μουρμουραει και να τα πρηζει στους υπολοιπους......
Στην προκειμενη περιπτωση επι του θεματος , δεν ειπατε τιποτα αξιοσημειωτο .

Ατομα τετοιου ειδους εχουν καταστρεψει αυτο τον τοπο ....

....οι δηθεν δηλαδη !

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Η Πάρνηθα είναι Εθνικός Δρμός και δεν τίθεται θέμα οικοπεδοποίησης.
Αν μπορούσαν θα την είχαν κάψει από καιρό.
Καταλάθος έφτασε εκεί η βροχή.
Λύπα΄μαι για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα που είχε η περιοχή, αλλα και τη δροσιά που προσέφερε αυτές τις καυτές μέρες.
Οι πιο έμπειροι θα λυσμονούν και τις στροφές που πηγαίναμε τις κοπέλες τάχα να δούνε τη θέα.....

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
.......φιλοτουρκοι καργιοληδες... :birdman:

...δεν ασχολουμαι αλλο προς το παρον. :birdman:
warnwarn.gif
 edit[/URL] giorgospapa: προσεχουμε λιγο παραπανω τις εκφρασεις μας..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
.......φιλοτουρκοι καργιοληδες... :birdman:

...δεν ασχολουμαι αλλο προς το παρον. :birdman:

Αν είναι να συνεχίσεις με αυτό το στυλ μικρέ καφράκο, δε θα στεναχωρηθούμε που θα σε χάσουμε

Και πρόσεχε τι θα απαντήσεις στο παρόν γιατί σήμερα έχω τα νευρα μου και σε βλέπω να πληρώνεις εσυ τη νύφη

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αν είναι να συνεχίσεις με αυτό το στυλ μικρέ καφράκο, δε θα στεναχωρηθούμε που θα σε χάσουμε

Και πρόσεχε τι θα απαντήσεις στο παρόν γιατί σήμερα έχω τα νευρα μου και σε βλέπω να πληρώνεις εσυ τη νύφη

Εισαι και πολυ αντρας , και φοβαμαι......... :jerking:

Για τα νευρα σου , φροντισε να πληρωσει ο φταιχτης !

Να χαιρεστε το δημοκρατικο σας πνευμα , και να προστατευετε παντοτε τους θιγμενους !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom