Νέα

Πάρνηθα ...ΤΕΛΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μιλώ για το προηγούμενο ποστ κύριε Παπαγιαννόπουλε

OK σορρυ γιατι γενικα συμφωνουμε απλα οταν λεμε δαση στην Ευρωπη ειναι κατι γιγαντιαια πραγματα στην Αμερικη ειναι εκτασεις ατελειωτες που μπροστα τους η Παρνηθα ειναι ενα αλσος!!!!!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εισαι και πολυ αντρας , και φοβαμαι......... :jerking:

Για τα νευρα σου , φροντισε να πληρωσει ο φταιχτης !

Να χαιρεστε το δημοκρατικο σας πνευμα , και να προστατευετε παντοτε τους θιγμενους !

Περιορίσου στα ζαρζαβατικά (ξέρεις εσυ) και πρόσεχε με ποιον ανοίγεις παρε-δώσε.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ε, ε, εεεεεεεε!!!!!
Ηρεμία ρε παιδιά...

Ρε Λυκάκι coolαρε λίγο. Πως μιλάς έτσι???

Στο θέμα μας.
Η Πάρνηθα κάηκε...
Όσοι από σας έχουν κάνει διαδρομές για Σκούρτα, Βούντημα και άλλους προορισμούς προς τα κει, ας τα ξεχάσουν.

Στο παρακάτω λινκ υπάρχουν φωτό από διαδρομή μοτοσυκλετιστών σε αυτή την περιοχή. Πριν καεί βέβαια...
Ρίξτε μία ματιά, για να καταλάβετε πόσο οξυγόνο χάθηκε.
[size=14pt]Σχεδόν ότι δείτε πράσσινο είναι πλέον στάχτη....[/size]

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το πιστεύω ότι ακόμη και σε αυτό το θρεντ διαβάζουμε τις ίδιες Λιακοπουλικές μαλακίες.
Τέλος πάντων, άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο τον υπάλληλο του δασαρχείου στην Πάρνηθα, ο οποίος είπε ότι ο δασάρχης ενημέρωσε την Πυροσβεστική στις 10 το πρωί (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ότι η φωτιά θα πάει στο Δρυμό, και τα πυροσβεστικά έφτασαν εκεί στις 7 το απόγευμα!!!!!!!!! Είμαι εξοργισμένος με τους κ@ργιόληδες των οποίων την αδράνεια, ηλιθιότητα, ανικανότητα, ωχαδερφισμό, βαρεμάρα και ό,τι άλλο θέλετε πληρώνουμε. Και οι αναίσθητοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την αντίδραση της πολιτείας!!! Αλλά αυτή είναι η σημερινή πολιτική, μόνο επικοινωνιακά τρικ και τίποτα άλλο. Αύριο μεθαύριο θα ακούμε για τους κώλους των διασήμων και για το μαύρισμα στη Μύκονο και σε 10 χρόνια θα "βρίζουμε" αυτούς που έχτισαν στα καμμένα και κανείς δε θα ζητάει την κατεδάφιση. Και φυσικά δεν μπορεί να χτίσει κανείς μέσα στο Δρυμό, θα χτίσουν  απέξω. Σκεφτείτε όμως την ανυπολόγιστη καταστροφή που έγινε ΜΕΣΑ στο Δρυμό. Όποιος έχει δει ελάφι σε κάποια από τις πεζοπορίες του εκεί μέσα μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Το ξαναλέω. Πυρωμένα κλαδιά από έλατο του δρυμού στον κώλο των εμπρηστών και κυρίως αυτών που τους δίνουν χώρο και τροφή.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το τέλος της Πομπηίας... Το σκηνικό καθώς ήμουν στον δρόμο και πάνω στο αμάξι έπεφτε βροχή από στάχτες, ήταν το ελάχιστο βιβλικό. Σουρεάλ τελείως.
Το καζίνο το σώσανε... Θα πήρε ο Μπόμπολας "έτσι και πάθει τίποτα, θα σε στείλω στην Σιβηρία και πες του χοντρού ότι ούτε δήμαρχος Κάτω Ραχούλας δεν θα βγαίνει..."

Εν τω μεταξύ όλα τα κανάλια λέγανε "αυτές είναι οι περιοχές υψηλού κινδύνου" και δείχνανε ακριβώς τις τοποθεσίες, σαν να σου λένε, να εδώ θα πυρπολήσεις...

Ελλαδάρα... Σεισμός! Ο Γκαλέτι στον Ολυμπιακό, έκλεισε του Δημούτσου στον ΠΑΟ, για αυτά είμαστε...

Και δεν πάω Ντουμπάι μια και καλή να τελειώνω? Τουλάχιστον εκεί είναι έρημος από την μάνά του.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Χαλαρώστε λίγο ρε παλικάρια...  :idiot:

κάτι ξέρει ο απλός λαός που λεει... «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται»...  :tickedoff:

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα σε στεναχωρησω αλλα δυστηχως φταινε οι υπευθυνοι ανευθυνοι...η φωτια ξεκινησε απο πολυ μακρια και μονο απο λαθος εκτιμηση της καταστασης εφτασε μεχρι εκει....σε κανενα αλλο κρατος του κοσμου ...που ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει αλλο που να εχουν καει με τετοιο τροπο ολοι οι πνευμονες τις πρωτευουσας του...δεν θα αφηνοταν στην τυχη του τετοιο δασος και υπο τις δεδομενες συνθηκες  βεβαια δεν θα εμενε στην θεση του ο καθε υπευθηνος καρεκλας....θα υπεβαλε παραιτηση!
απλα οι ελληνες ειμαστε ιδιαιτερη περιπτωση θα τους ψηφησετε και την επομενη φορα και θα σας φταινε οι τουρκοι ο καιρος και οτιδηποτε αλλο απο την αληθεια..που δυστηχως ειναι η κακη νοοτροπια και μερια της προσωπικοτητας αυτου του λαου....ο καζατζακης το ειδε απο παλια και τιποτα δεν εχει αλλαξει και δεν θα αλλαξει...ο θεος εφτιαξε τους λαους και μεσα σε αυτους και τους ελληνες ειδε ομως οτι οι μπαγασηδες {για να μην ξεχναμε και το παρελθον μας} θα τους φανε ολους..ηταν πολυ εξυπνοι και λαμογια η λυση μια....μας εβαλε να τρωγομαστε μεταξυ μας.....καλες φαγωμαρες λοιπον συντροφοι μεχρι εμεις και ολα τα σκατα του δηθεν πολιτισμου μας εξαφανιστουν απο αυτη την ομορφη γη...και δεν μιλαω τωρα μονο για τους ελληνες αλλα και για ολο το δυτικο "πολιτισμο" του ανταγωνισμου και της επιβιωσης του πιο θρασυδειλα ισχυρου....αντιο χαζουλη ανθρωπακο εδω που εφτασες...να ψαχνεις λυση στα αστρα ενω εισαι στον παραδεισο...η ιστορια επαναλαμβανετε...καλο αλμα στην καταστροφη συντροφοι και ελπιζω να απολαυσετε την πτωση...προσπαθησαμε αλλωστε σκληρα ολοι γι αυτη
κριμα παιδια πραγματικα κριμα!ποσα βουνα εχει η αττικη?3-4 ειναι και τα εχουμε καψει ολα.δεν δεχομαι οτι ειναι αχρηστοι οι υπευθυνοι.εδω υπαρχει δολος παιδια.δεν γινεται να εχουμε τοσα χρονια προβλημα με τις φωτιες και να μην υπαρχει προληπτικο σχεδιο αντιμετωπισης.κατι αλλο υπαρχει.και οταν βλεπεις χτιζουν στα καμενα νομιμα και κανεις δεν μιλαει ε τοτε....εμεις θα ασχολουμαστε με ολυμπιακο και παναθηναικο...κριμα...και δεν ντρεπομαι που ειμαι ελληνας αλλα οτι ειμαι ανημπορος να αντιδρασω!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κριμα.. χαλια... αισχος.. παρα πολυ στεναχωρεθηκα
τοσο ομορφη χωρα που εχετε κ την καταστρεφετε... :(

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι πιστευω οτι αφου υπαρχει ενδιαφερον να ξεκινησουμε μια καμπανια για αναδασωση αμεσα.οποιος εχει σχεση με νετ και φορουμ γενικα και ξερει τον τροπο ας μας πει πως μπορουμε να μαζεψουμε τον κοσμο-εμας δλδ και να ορισουμε ημερομηνιες για αναδασωση.πιστευω πως πολλες ιντερνετικες κοινοτητες θα ενδιαφερθουν.θα ειναι μια καλη σφαλιαρα στους ανευθυνους της χωρας.τι λετε?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
kosats σοκάρομαι ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν φταίει η ΜΙΤ, η Σιγκουρίμι ή φθονεροί σκατόψυχοι λαθρομετανάστες...
Ξέρω όμως ότι οι δασάρχες, οι συμβολαιογράφοι, οι μεσίτες και οι δικηγόροι και φυσικά οι ανεκδιήγητοι "σύλλογοι" οικοπεδούχων - καταπατητών που ευθύνονται για το μοίρασμα- κτίσιμο της καμμένης δασικής γης είναι 100% Ελληνάρες..
Και φυσικά 100% Ελληνάρες είναι οι βλαχοδήμαρχοι- κοτζαμπάσηδες, οι βουλευτές πολιτευτές και τα λαμόγια των ΜΜΕ που αντί να γαμήσουν ισοβίως στα πρόστιμα και στις κατεδαφίσεις τους καταπατητές αρχίζουν τις "ρεαλιστικές" αναλύσεις για να δοθεί ρεύμα στα μουνόπανα ή να τους νομιμοποιηθεί το πολεοδομικό εξάμβλωμα...

Δεν αμφιβάλλω ότι αν οι αλβανοί ασχοληθούν με το real estate  θα έχουμε εμπρησμούς στο Πεδίου του ʼρεως και στον Εθνικό κήπο!

Έως τότε η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά ελληνική...

Και κάτι άλλο: Παντου πιάνουν φωτιές...Από την Καλιφόρνια έως τη Γαλλία και από την Πορτογαλία έως την Κροατία...
Το θέμα είναι τί γίνεται μετά την φωτιά...
Και στην Ελλάδα δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τα δαση η χλωριδα η πανιδα τα ζωα το οξυγονο το περιβαλλον ειναι η αμεση προτεραιοτητα.πρεπει να επιβιωσουμε πρωτα για να μπορουμε να διαφωνουμε περισσοτερα χρονια.αντμινς ολου το ελληνικου νετ ενωθειτε.δειξτε την δυναμη της τεχνολογιας κ των φορουμ.δραστηριοποιηση τωρα-μια μπουνια στα λαμογια

Επισκέπτης
Παιδιά μην την ψάχνετε και, κυρίως, μην τσακώνεστε. Υπάρχουν οργανωμένα συμφέροντα από πίσω κι οργανωμένο σχέδιο καταπάτησης δασικής έκτασης. Εξάλλου, αν το σκεφτείτε, πριν 50-60 χρόνια οι Θρακομακεδώνες δεν υπήρχαν... βουνό ήταν με ελάφια και ζαρκάδια. Εδώ θυμάμαι σε κάποιες παλιές ελληνικές ταινίες που λέγανε την Κηφισιά "εξοχή"!!! Τι να λέμε τώρα!

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Σκέφτομαι σοβαρά να την κάνω από Αθήνα για τον κύριο λόγο της υγείας και κατ επέκταση για όλους εκείνους τους λόγους που την καθιστούν πλέον αφιλόξενη. Αν και είμαστε γενεές αρκετές στην πρωτεύουσα, εγώ πλέον δεν δεν δεν ΔΕΝ γουστάρω.

Είναι σκατότοπος, ανθυγυεινός από κάθε άποψη (αέρας σκατένιος) δεν έχει πράσινο, εχει μόνο τσιμέντο και μερικά εκατομμύρια συνωστισμένους μαλάκες που ανταγωνίζονται ποιος θα πάρει τη θέση του άλλου στη σειρά.
Έχει νευρωτικούς που φτιάχνουν κάστρα στον αέρα και σχιζοφρενείς που κατοικούν σαυτά.
Γιατί να μεγαλώσω τα παιδιά μου με αναπνευστικά;
Γιατί να μεγαλώσω τα παιδιά μου εδώ στο χάος;;;
Γιατί να μεγαλώσω (αν προλάβω) με αναπνευστικά;

Δόξα το γιαραμπί, έχουμε κι άλλα μέρη γύρω γύρω.

Κρίμα κρίμα κρίμα έχω στεναχωρηθεί πολύ με την Πάρνηθα, έχω εξοργιστεί με τους σκατιάρηδες που είδα χθες Πράσινους-Μπλέ-Τυρκουάζ-Κόκκινους και λοιπούς που ρίχνουν την ευθυνη ο ένας στον άλλο. Δεν έκανες εσύ δεν έκανα εγώ έκανα εγώ δεν δεν - αντε γαμηθείτε.
Μου οπλίζουν το μυαλό και το χέρι με τη ρομφαία της οργής.

Ας παρακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια ποιος θα είναι ο οικοπεδοποιητής-καταπατητής στα καμμένα της Πάρνηθας κι ας του ξεσκίσουμε τα συκώτια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Ας παρακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια ποιος θα είναι ο οικοπεδοποιητής-καταπατητής στα καμμένα της Πάρνηθας κι ας του ξεσκίσουμε τα συκώτια.

Συμφωνω ΚΑΙ εδω μαζί σου.

Αλλιώς ήταν πριν 15 χρόνια και αλλιώς είναι τώρα. Αλλος κοσμος, άλλες συνθήκες.

Προσωπικά πιστεύω στη δύναμη της οργής του λαού - οταν αυτός αποφασίσει να αφήσει τα πληκτρολόγια

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μες το μυαλο μου εισαι Pistonizer. Και εγω το σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σκέφτομαι σοβαρά να την κάνω από Αθήνα για τον κύριο λόγο της υγείας και κατ επέκταση για όλους εκείνους τους λόγους που την καθιστούν πλέον αφιλόξενη. Αν και είμαστε γενεές αρκετές στην πρωτεύουσα, εγώ πλέον δεν δεν δεν ΔΕΝ γουστάρω.

Είναι σκατότοπος, ανθυγυεινός από κάθε άποψη (αέρας σκατένιος) δεν έχει πράσινο, εχει μόνο τσιμέντο και μερικά εκατομμύρια συνωστισμένους μαλάκες που ανταγωνίζονται ποιος θα πάρει τη θέση του άλλου στη σειρά.
Έχει νευρωτικούς που φτιάχνουν κάστρα στον αέρα και σχιζοφρενείς που κατοικούν σαυτά.
Γιατί να μεγαλώσω τα παιδιά μου με αναπνευστικά;
Γιατί να μεγαλώσω τα παιδιά μου εδώ στο χάος;;;
Γιατί να μεγαλώσω (αν προλάβω) με αναπνευστικά;

Δόξα το γιαραμπί, έχουμε κι άλλα μέρη γύρω γύρω.

Κρίμα κρίμα κρίμα έχω στεναχωρηθεί πολύ με την Πάρνηθα, έχω εξοργιστεί με τους σκατιάρηδες που είδα χθες Πράσινους-Μπλέ-Τυρκουάζ-Κόκκινους και λοιπούς που ρίχνουν την ευθυνη ο ένας στον άλλο. Δεν έκανες εσύ δεν έκανα εγώ έκανα εγώ δεν δεν - αντε γαμηθείτε.

Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε .
Ευτυχώς μου κοψε και την έκανα απο το "κλινόν ʼστυ" πριν καμιά δεκαριά χρόνια.....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Enforcer, Ryu, Liomas :
Εννοείται πως συμφωνώ και με ΟΛΑ τα δικά σας γραφόμενα.....
Ε ΡΕ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.......

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
"Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Βύρων Πολύδωρας είπε ότι οι Αρχές έδωσαν δύσκολες μάχες με σχετική επιτυχία. «Σε δυο νύχτες και τρες μέρες δώσαμε μάχη με έναν τεράστιο αριθμό εστιών αναζωπύρωσης και τις εξουδετερώσαμε και αυτός είναι ο ορισμός της σχετικής επιτυχίας» εξήγησε.

Πηγή in.gr

Αυτές είναι οι δηλώσεις του πολύδωρα, τη στιγμή που 25 χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους στην Πάρνηθα έχουν γίνει στάχτη επι συνόλου 38 χιλιάδων.

Σχετική επιτυχία...

Γελοιότητες από κάποιον όχι σχετικά αλλά απόλυτα γελοίο

oldlongstrong

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα είναι μέρα πένθους για όσους μπορούν να καταλάβουν τι έγινε.
Επειδή έχω προλάβει την Αθήνα των '60ς σας λέω παιδιά πως πρέπει όποιος έχει μυαλό και προλαβαίνει-δεν έχει ριζώσει με γκόμενες τρελές που θέλουν να είναι δίπλα στο Ζαρα και συζύγους καταναλωτικές-να τα μαζεύει για άλλες πολιτείες.Αν είναι δυνατόν εξωτερικό!
όταν ήμουνα παιδί κάθε βράδι (!) το καλοκαίρι μάς βάζανε οι μανάδες ζακετούλα στο θερινό σινεμά γιατί έφερνε δροσιά από τα βουνά Πάρνηθα-Πεντέλη-Υμηττό.Αυτό τον ευλογημένο τόπο,αυτό το μοναδικό λεκανοπέδιο,τον λεηλάτησε σε 40 χρόνια μεθοδικά η χειρότερη φάρα κατσαπλιάδων και εχθρών της χώρας.
Δεν είναι η ΜΙΤ ούτε πράκτορες.Είναι οι Νεοέλληνες.
Στόχος είναι το SUV για να παρκάρουν στη βιλίτσα.
Θα το πουλήσουνε όσο όσο για να τα δώσουνε για χημειοθεραπείες.
Απλά εμείς τι κάνουμε;
Ασχολούμαστε τόσους μήνες για το πότε θα προκηρύξει εκλογές ο ένας απαθής για να μην του πάρει την καρέκλα-και την πρόσβαση στα ομόλογα-ο άλλος.
Και παρακολουθυούμε αυτόν τον κλόουν τον Πολύδωρα να λέει πως είχε σχεική επιτυχία
Απελπισία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom