Νέα

Πάρνηθα ...ΤΕΛΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
"Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και η ΜΙΤ"
Μάνος Ηλιάδης, (αμυντικός συντάκτης Επενδυτή)
Γ έκδοση, εκδόσεις Λαβύρινθος, Αθήνα, 1998, σελ 416 κ.εξ
σύνολο σελίδων 500+, βιβλιογραφία 110 άρθρα,βιβλία :think:
:thumbsup:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.440
Πόντοι
12.056
Αεροπλανα δεν πετουσαν οντως στην περιοχη..μεχρι το βραδυ μονο ενα ελικοπτερο με προβολεα ειδα.....απο τις 5 το απογευμα ειναι αρχισει να καιγετε και ακομα για Δερβανοχωρια ελεγαν στις ειδησεις... :jerking: :jerking:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αυτη ειναι η Ελλαδα.
Ενας ακομα λογος που με κανει να ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας.

rey(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Kυριοι καλησπερα.
Ποτε δεν θα πιστευα οτι θα μοιραζομουν τοσο σοβαρες σκεψεις σε ενα site..που για ονομα εχει το bourdela...δεν κρινω το site...αφενος διοτι με φιλοξενει και αφετερου διοτι το επιπεδο οσων γραφουν εδω ειναι υψηλο,και φυσικα δεν εχω καμμια διαθεση για χιουμορ..τετοιες ωρες.
Διαβασα προσεκτικα τα οσα εχετε γραψει και κρινω οτι εχετε απολυτο δικιο..αν και διαφωνω (δεν τους κρινω)με καποιους φιλους που προτεινουν να τους καιμε...παρουσια εθνικου δικτυου(προφανοσ ειναι πολυ αγανακτισμενοι.
Τελος γνωμημου ειναι οτι αν αυτα τα θεματα δεν τα βαλουμε στο σχολειο(αν γινεται ακομη και απο τον παιδικο σταθμο)τοτε η αλλαγη που ολοι ευχομαστε δεν προκειται να ελθει....ξεχαστετο,ενας σωρος τα σοβαρα θεματα που μας καινε (υγεια παιδεια πελιβαλλον..κλπ )τιποτα να μην γινεται και οταν ελθουν αυτεσ οι ρημαδες οι εκλογες...θυμηθηται τα ποσοστα που θα παρουν (κωτσος &  αντρικος)που ελεγε και ενας φιλος
πριν,απιστευτος λαος.Παει πολυς καιρος που δεν εχω κλαψει για κατι, το επαθα σημερα με τισ φωτιες,δεν ξερω τι αλλο να γραψω τα εχω χαμενα....καληνυχτα(σχημα λογου καταντησε και αυτη)Ευχαριστω για την υπομονη σας.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Νά μπορούσα νάχα το λαμόγιο που προκάλεσε αυτή την καταστροφή θα του έκανα ότι βρωμερότερο μπορεί να κατεβάσει ανθρώπου νους.
Από την άλλη αναρωτιέμαι το κωλοκράτος μας θα γκρεμίσει τις βίλες που θα χτιστούν στά καμένα η θα τις νομιμοποιήσει κι αυτές όπως όλες τις άλλες σ'όλη την Ελλάδα για να κερδίσουν τα λαμόγια μερικά ψηφαλάκια.
Εδώ θάμαστε σε μερικά χρόνια αναπνέοντας τον "καθαρό" αέρα που θα εκπέμπουν πια οι πορδές των λαμόγιων που νομίζουν οτι κερδίζουν κάτι μ'αυτό που έκαναν και που δέν καταλαβαίνουν οτι κι αυτοί γαμώ τη μάνα τους θα ψωφήσουνε

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Συνάδελφοι γιατί βρίζετε τσάμπα ,και χαλάτε τσάμπα την ζαχαρένια σας , βρείτε μια άκρη και αγοραστέ κανένα οικόπεδο  στα καμένα , αφού μετά από μερικές μέρες κανένας δεν θα θυμάται τίποτα ,
Το μεγαλύτερο θαύμα στην χώρα της Φαίδρας πορτοκαλεας διαρκή 3 μέρες .

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ  τώρα πια είναι  αργά ????????..

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Kυριοι καλησπερα.
Ποτε δεν θα πιστευα οτι θα μοιραζομουν τοσο σοβαρες σκεψεις σε ενα site..που για ονομα εχει το bourdela...

Φιλε οποιοδηποτε σχολιο αφορα τη χωρα μας εδω πρεπει να γραφεται αφου ως γνωστον ζουμε σε μια χωρα μπουρδελο.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
αφου ολα τα λεφτα σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε πανε σε μιζες και προμηθειες.που να περισσεψουνε λεφτα για κανενα αεροπλανο?και γιατι να κατσουνε να σκασουνε?αφου στην πολιτεια δεν πιανει ποτε φωτια

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εγω πια εχω βγαλει το συμπερασμα οτι οσοι Ελληνες εχουν καποια προσοντα πρεπει να εγκαταλειπουν αυτη τη χωρα και να αναζητουν την τυχη τους αλλου. Δε μπορω να βρω ουτε ενα λογο για να μεινει καποιος σε αυτο το κωλοχανειο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
αφου ολα τα λεφτα σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε πανε σε μιζες και προμηθειες.που να περισσεψουνε λεφτα για κανενα αεροπλανο?και γιατι να κατσουνε να σκασουνε?αφου στην πολιτεια δεν πιανει ποτε φωτια

Και βρεθηκε ενας καλος αρχηγος πυροσβεστικης και τον βγαλανε για να του δωσουνε καλυτερη θεση. Α ρε βρεγμενη σανιδα που σας χρειαζεται... Απο τη φωτια του 2006 στη Χαλκιδικη αλλαξε τιποτα?
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ?
Εγω θα ηθελα να καψουνε τα σπιτια των υπευθυνων ( εμπρηστων, πολιτικων, αρχηγου πυροσβεστικης κτλ).

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Νά μπορούσα νάχα το λαμόγιο που προκάλεσε αυτή την καταστροφή θα του έκανα ότι βρωμερότερο μπορεί να κατεβάσει ανθρώπου νους.
δεν ειναι δυσκολο να βρεις τα λαμογια, δες γυρω σου, μονο λαμογια θα δεις, αυτο ειναι το προτυπο ζωης πλεον, γινε λαμογιο αλλιως θα σε πουνε χαζο, μερσεντες rolex κτλ. με τετοιους τροπους γινονται.

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από το μεσημέρι έκαιγε η φωτιά στα Δερβενοχώρια και κανείς π@ύστης δεν πίστευε τους κατοίκους, ούτε η πυροσβεστική είχε φτάσει. Πέρα από τα μουνόπανα τους εμπρηστές, ο μεγάλος εγκληματίας είναι το κ@λοκράτος που χρόνια τώρα είτε με ανοχές είτε με νόμους προμοτάρει τέτοιες καταστάσεις. Ψόφο σε όλους αυτούς, τίποτα λιγότερο δεν τους αξίζει. Χάνεται ένα δάσος εκπληκτικής ομορφιάς, οικοσύστημα "προστατευόμενο" που οι μισοί και βάλε Αθηναίοι δεν ήξεραν καν ότι υπάρχει, δεν το χωράει ο νους μου. Πίστευα ότι εκεί δε θα έφταναν οι εμπρηστές, αλλά να που όλοι μαζί συνετέλεσαν ώστε να χαθεί και ο τελευταίος πνεύμονας. Όπως είπε και ο συναγωνιστής, θα κλαίω από τη χαρά μου όταν το νερό πάρει όλα τα σπίτια που θα χτιστούν εκεί, και όποιος "φουκαράς" ωρύεται μπροστά από τη βίλα του "πού είναι το κράτος" να τον πάρει και αυτόν το ρεύμα και να τον βρουν στην Ψυτάλλεια στο βιολογικό καθαρισμό.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Από το μεσημέρι έκαιγε η φωτιά στα Δερβενοχώρια και κανείς π@ύστης δεν πίστευε τους κατοίκους, ούτε η πυροσβεστική είχε φτάσει. Πέρα από τα μουνόπανα τους εμπρηστές, ο μεγάλος εγκληματίας είναι το κ@λοκράτος που χρόνια τώρα είτε με ανοχές είτε με νόμους προμοτάρει τέτοιες καταστάσεις. Ψόφο σε όλους αυτούς, τίποτα λιγότερο δεν τους αξίζει. Χάνεται ένα δάσος εκπληκτικής ομορφιάς, οικοσύστημα "προστατευόμενο" που οι μισοί και βάλε Αθηναίοι δεν ήξεραν καν ότι υπάρχει, δεν το χωράει ο νους μου. Πίστευα ότι εκεί δε θα έφταναν οι εμπρηστές, αλλά να που όλοι μαζί συνετέλεσαν ώστε να χαθεί και ο τελευταίος πνεύμονας. Όπως είπε και ο συναγωνιστής, θα κλαίω από τη χαρά μου όταν το νερό πάρει όλα τα σπίτια που θα χτιστούν εκεί, και όποιος "φουκαράς" ωρύεται μπροστά από τη βίλα του "πού είναι το κράτος" να τον πάρει και αυτόν το ρεύμα και να τον βρουν στην Ψυτάλλεια στο βιολογικό καθαρισμό.
ετσι ακριβως.εχω μια απορια.τα ελαφια καιτα υπολοιπα ζωα τι γινανε?μηπως καικαν ζωντανα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαι χθες  σκεφτόμουν μια από αυτές τις μέρες να πάω καμιά βόλτα στο δάσος εκεί

Αυτή τη γνώμη την έχω εδώ και καιρό : Η θανατική ποινή πρέπει να επαναφερθεί για τους εμπρηστές δασών.Φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Πραγματικά δε μπορώ να βρω κάποιο λόγο για να ζουν αυτά τα πουτανοσπέρματα. Και μάλιστα να πέθαιναν με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που σκοτώνουν τη φύση και τη ΖΩΗ.

Δεν υπάρχει πιο αισχρό, σιχαμερό , βρωμερό και ύπουλο έγκλημα από τον εμπρησμό δάσους.

Να δούμε βέβαια τι θα γίνει τώρα με το βουνό. Ποιοι "καλοί άνθρωποι" θα πάνε να χτίσουν.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
σε μια εβδομαδα θα βαλουν καινουργιο θεμα στις ειδησεις π.χ αν γαμησε ο μαρτακης τον ψινακη και αν το εμαθε ο ρουβας.θα βγει και η λουκα να πει οτι ηταν εργο του σατανα και τελος

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ας ελπισουμε τουλάχιστον να γίνει άμεσα αναδάσωση... κατι είναι και αυτο...

αν και μερικοι μπορει να νομίζουν οτι η "αναδάσωση" γίνεται με σπιτια..
αν γίνει κατι τετοιο μακαρι να τους τα παρει η βροχη..

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Κρέμασμα στην πλατεία συντάγματος και γδάρσιμο...και όποιος μετά από χρόνια φτιάξει βίλες και εξοχικά να τον πάνε μέσα κατευθείαν...αλήτες...

θα βγουν αμεσως οι "προστατες των ανθρωπινων δικαιωματων" και θα ουρλιαζουν οτι "εχουν δικαιωματα κι αυτοι!"

Παντως στην περσινη φωτια της Χαλκιδικης τον Αυγουστο, εβλεπα στην ΤV που καιγοντουσαν τα εξοχικα σπιτια και... χαιρομουν!!!! Ελεγα στους πυροσβεστες: "Αφηστε τα να καουν και μην ακουτε τους παλιομαλακες που ουρλιαζουν να σωθουν οι... περιουσιες τους!" Μηπως ειμαι χαιρεκακος? χαχαχα!

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι περισσότεροι από εμάς που γράψαμε σε αυτό το θρεντ τι θα ψηφίσουμε στις ερχόμενες εκλογές? Ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δε θα ψηφίσουμε? Οπότε ας τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους ξεκινώντας με μπουνιές και κλωτσιές στους εαυτούς μας.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
εεεεεεεε! Εγω ειπαμε: Βεργη!

Stories

Νέο!

Stories