Νέα

Πάρνηθα ...ΤΕΛΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και μιας και κανείς δε θα παραιτηθεί η θα πάει φυλακή, δε μένει άλλος δρόμος απο τη δικαιοσύνη που θα δώσει ο λαός.

ποιος λαος ρε συ enforcer? ο αποβλακωμενος? ο βολεμενος? ο σταρχιδιστης? ποιος λαος?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αυτο που λες φιλε μου το πιστευεις πραγματικα / οχι γιατι ξερεις η γλυκα της Δημοσιας ειναι πολυ  καυλα ....

Δεν ξέρω ποια είναι η γλύκα της δημοσιας. Φαίνεται όμως εσυ να ξέρεις για ποιο πράγμα μιλας. Μπορείς να μου εξηγήσεις;

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
κριμα και ντροπη ρε πουστη μου!!!!τι φυλη ειμαστε ρε γαμωτο!!!εντελως μπασταρδοι δεν εξηγειται διαφορετικα!!!!που ακουστηκε να κατασρεφουμε το σπιτι μας!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δεν ξέρω ποια είναι η γλύκα της δημοσιας. Φαίνεται όμως εσυ να ξέρεις για ποιο πράγμα μιλας. Μπορείς να μου εξηγήσεις;

Εγω φιλε ειμαι απο την αλλη μερια / Δημοσια ειναι το Δημοσιο,μια θεση στον ηλιο που λενε και οι ακαματες οπως ισως καταλαβες / ψηφιστε τον Κωστακη ή τον Αντρικο και ολα ειναι καλα μωρε - μην τα σκαλιζεις τωρα / ας μπει η κορη μου το ξεκωλο στο Δημο και δε μπα να καει και το Συνταγμα / παιρνει 800 Ευρα βαφοντας με μανο τα νυχια της στο γραφειο ..../ τι με νοιαζει η Παρνηθα

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πέραν της πάρνηθας, και η υπόλοιπη ελλάδα καίγεται με την ανοχή των τοπικών λαμόγιων.
Δεν ειναι μονο αυτοι!Ειναι καποιοι αλλοι..............καποιοι "φιλοι μας" καποιοι "γειτονες μας"..............και οποιος καταλαβε καταλαβε!!!!!!!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν ειναι μονο αυτοι!Ειναι καποιοι αλλοι..............καποιοι "φιλοι μας" καποιοι "γειτονες μας"..............και οποιος καταλαβε καταλαβε!!!!!!!!!!

Αυτό μας κάνει ακόμη περισσότερο ανίκανους φίλε
Ότι χτίσουν τα καριόλια να τους το πάρει το νερό

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μεσα σε λιγες ωρες χαθηκε ενα μοναδικο οικοσυστημα, το τελευταιο της πολης μας.

Σε λιγες μερες οι περισσοτεροι απο εμας θα το εχουν ξαχασει. Κι ομως ειναι ενα εγκλημα το οποιο συγκρινεται μονο με την εσχατη προδοσια.  

Να δουμε σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδια και τα εγγονια μας.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θέλω να πιστεύω ότι στην περίπτωση της πάρνηθας, θα είναι διαφορετικά. Μην υποτιμάς την αντίδραση των όσων πραγματικά νοιάζονται. Κάπου εκεί στην περιοχή είχε δραστηριότητες και γιός πρώην υπουργού ΝΔ. Εργολαβικές παρακαλώ. Χτίζοντας σε καταπατημένη δασική έκταση.

Εδω το θέμα θέλει άλλη παρακολούθηση και άλλη αντιδραση. Πιο έξυπνη και μεθοδική. Και τέτοια θα έχει.

Το δασαρχείο Πάρνηθας απο αύριο κιόλας θα πρέπει να τεθεί υπο παρακολούθηση.

Καιάφα σόρυ αλλα αν εννοεις τους τούρκους, μάλλον είναι τραβηγμένο. Ποιος χρειάζεται ξένες δυνάμεις όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι της χώρας (δε λέω έλληνες γιατί δεν ήμαστε) την καταστρέφουν τόσο αποτελεσματικά;

Την πάρνηθα θα την παλέψουμε. Εστω και με άλλους τρόπους

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.440
Πόντοι
12.056
Εγω δυσκολο να το ξεχασω...την εχω φατσα καρτα καθε μερα...ειμαι 3χλμ απο το τελεφερικ

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.440
Πόντοι
12.056
Το καλο ειναι οτι καιγεται παρθενο δασος...
Αν μεινει απειραχτο σε 10 χρονια θα ξαναγινει απο μονο του...δεν θυμαμαι πως λεγετε αυτη η φαση...
Μεχρι να γινει ομως αυτο...ολο και καποιος θα τσιμπισει κανενα στρεμματακι εκει πανω...
Οποιος εχει παει στην ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα καταλαβει...ολοι οι ελληνες ειναι ισοι μπροστα στον νομο.. :jerking: :jerking:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αρχιδια.

Σε 10-15 χρονια θα τα κοψουν και θα τα μοιρασουν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σε 10-15 χρόνια ίσως αρχίσουν τα σπίτια που χτίστηκαν πάνω σε καμμένα, να καίγονται και αυτά

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν η Πάρνηθα είναι έργο τούρκων ή άλλων, αλλά σίγουρα κάποιες παλιότερα ήταν και μάλλον θα είναι και στο μέλλον.
Τα πλεονεκτήματα πολλά για τέτοιες ενέργειες.
Αλλά αυτό δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ
Αφού σε λίγα χρόνια θα τα έχουμε κάνει όλα φλατ, θα είμαστε και επίσημα Φελλάχοι...
Τα καταφέραμε

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.440
Πόντοι
12.056
Για να μην πω Βεδουινοι με καμηλες  :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Να γράψω κάτι, κάποια δομημένη σκέψη, αλλά τί; ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να περιγράψει αυτά που νιώθω... οργή, θλίψη, αγανάκτηση...είναι λίγο! Όσες περισσότερες λέξεις, τόσο πιο αδύναμος νιώθω, στον ταμέα της προσφοράς...γι' αυτό σιωπή :uglystupid:

Μπααααααα....τιποτα δεν θα γινει...
Αυριο η μεθαυριο αναλογα την καταστροφη θα τραβηξω μερικες φωτο...[size=12pt]γενικο πλανο
Θα τις φυλαξω
[/size]και θα δω σε 10 χρονια αν θα εχουν ξεπεταχτει βιλιτσες απο την αριστερη πλευρα τις παρνηθας γιατι απο την δεξια ειναι τιγκα...οποιος παει προς Αγιο Μερκουριο..θα ξερει τι παιζει απο εκεινη την πλευρα...Χτιζοντα σπιτια διπλα στις αντιπυρικες ζωνες  :birdman: :jerking:

Μην τις φυλάς...Δώσε τις σε όσους περισσότερους οργανισμούς του εξωτερικού μπορείς, [size=15pt]για να μάθουν ΟΛΟΙ τί ξεφτύλες κατοικούν στον αλλοτινό τόπο των θεών[/size]...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν η Πάρνηθα είναι έργο τούρκων ή άλλων, αλλά σίγουρα κάποιες παλιότερα ήταν και μάλλον θα είναι και στο μέλλον.
Τα πλεονεκτήματα πολλά για τέτοιες ενέργειες.
Αλλά αυτό δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ
Αφού σε λίγα χρόνια θα τα έχουμε κάνει όλα φλατ, θα είμαστε και επίσημα Φελλάχοι...
Τα καταφέραμε
Ισως στην παρνηθα οχι αλλα παλια να θυμηθουμε καποια νησακια του Αιγαιου ειχαν γινει μπουρλοτο!!!!!!!!!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Καλα.

Οταν τα παιδια ή τα εγγονια σου που δεν γνωρισαν το δασος σου πουνε "πατερα/παππου, αγορασα ενα οικοπεδο στην Παρνηθα και σκεφτομαι να χτισω σπιτι" εσυ πες τους οτι αν χτισουν εσυ θα τους το καψεις.

Αλοιμονο μας. Αλοιμονο μας...  

arod

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γαμω το μουνι τους μεχρι ριζα.........αφησαν την παρνηθα να καει....ουτε ενα αεροπλανο απο το πρωι...ουτε ενα ελικοπτερο...μπουρδελο εγινε το βουνο..απο αυτα που δεν μου αρεσουν ομως :headbang:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το κλασσικό, προαιώνιο, ανεξάντλητο χαρακτηριστικό των νεοελλήνων...Για όλα φταίνει κάποιος άλλος, κάποιος ξένος δάκτυλος, κάποιοι μυστηριώδεις σκοτεινοί κύκλοι...Όλη η Ευρώπη καίγεται παίδες. Και στην Τουρκία ποιοι βάζουν τις φωτιές οι Έλληνες;οι Αρμένιοι; και στη Ρουμανία; οι Μολδαβοί; Το χρήμα δεν αναγνωρίζει δυστυχώς η ευτυχώς έθνη και σημαίες. Και τα λεφτά από τα οικόπεδα είναι πολλά...

"Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και η ΜΙΤ"
Μάνος Ηλιάδης, (αμυντικός συντάκτης Επενδυτή)
Γ έκδοση, εκδόσεις Λαβύρινθος, Αθήνα, 1998, σελ 416 κ.εξ
σύνολο σελίδων 500+, βιβλιογραφία 110 άρθρα,βιβλία :think:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ο καπνος εχει φτασει μεχρι τα νοτια προαστια.. εδω και αρκετη ωρα..

ειναι πραγματικα λυπηρο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom