Και μιας και κανείς δε θα παραιτηθεί η θα πάει φυλακή, δε μένει άλλος δρόμος απο τη δικαιοσύνη που θα δώσει ο λαός.
ποιος λαος ρε συ enforcer? ο αποβλακωμενος? ο βολεμενος? ο σταρχιδιστης? ποιος λαος?
Και μιας και κανείς δε θα παραιτηθεί η θα πάει φυλακή, δε μένει άλλος δρόμος απο τη δικαιοσύνη που θα δώσει ο λαός.
Αυτο που λες φιλε μου το πιστευεις πραγματικα / οχι γιατι ξερεις η γλυκα της Δημοσιας ειναι πολυ καυλα ....
Δεν ξέρω ποια είναι η γλύκα της δημοσιας. Φαίνεται όμως εσυ να ξέρεις για ποιο πράγμα μιλας. Μπορείς να μου εξηγήσεις;
Δεν ειναι μονο αυτοι!Ειναι καποιοι αλλοι..............καποιοι "φιλοι μας" καποιοι "γειτονες μας"..............και οποιος καταλαβε καταλαβε!!!!!!!!!!Πέραν της πάρνηθας, και η υπόλοιπη ελλάδα καίγεται με την ανοχή των τοπικών λαμόγιων.
Δεν ειναι μονο αυτοι!Ειναι καποιοι αλλοι..............καποιοι "φιλοι μας" καποιοι "γειτονες μας"..............και οποιος καταλαβε καταλαβε!!!!!!!!!!
Μπααααααα....τιποτα δεν θα γινει...
Αυριο η μεθαυριο αναλογα την καταστροφη θα τραβηξω μερικες φωτο...[size=12pt]γενικο πλανο
Θα τις φυλαξω [/size]και θα δω σε 10 χρονια αν θα εχουν ξεπεταχτει βιλιτσες απο την αριστερη πλευρα τις παρνηθας γιατι απο την δεξια ειναι τιγκα...οποιος παει προς Αγιο Μερκουριο..θα ξερει τι παιζει απο εκεινη την πλευρα...Χτιζοντα σπιτια διπλα στις αντιπυρικες ζωνες
Ισως στην παρνηθα οχι αλλα παλια να θυμηθουμε καποια νησακια του Αιγαιου ειχαν γινει μπουρλοτο!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω αν η Πάρνηθα είναι έργο τούρκων ή άλλων, αλλά σίγουρα κάποιες παλιότερα ήταν και μάλλον θα είναι και στο μέλλον.
Τα πλεονεκτήματα πολλά για τέτοιες ενέργειες.
Αλλά αυτό δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ
Αφού σε λίγα χρόνια θα τα έχουμε κάνει όλα φλατ, θα είμαστε και επίσημα Φελλάχοι...
Τα καταφέραμε
Το κλασσικό, προαιώνιο, ανεξάντλητο χαρακτηριστικό των νεοελλήνων...Για όλα φταίνει κάποιος άλλος, κάποιος ξένος δάκτυλος, κάποιοι μυστηριώδεις σκοτεινοί κύκλοι...Όλη η Ευρώπη καίγεται παίδες. Και στην Τουρκία ποιοι βάζουν τις φωτιές οι Έλληνες;οι Αρμένιοι; και στη Ρουμανία; οι Μολδαβοί; Το χρήμα δεν αναγνωρίζει δυστυχώς η ευτυχώς έθνη και σημαίες. Και τα λεφτά από τα οικόπεδα είναι πολλά...