tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δεν πιστευω να μποικοταρουν τωρα τις φραουλες και να μην πουλαω στρομπερι ντακιρι στο μαγαζι...
τι σκατόπλυμα είναι πάλι τουτο ???
δεν πιστευω να μποικοταρουν τωρα τις φραουλες και να μην πουλαω στρομπερι ντακιρι στο μαγαζι...
ayta enai gia kosmopolites..εσυ πιες κα τσιπουρο.. καλα ρε μαλεα δεν ξερεις το ντακιρι?τι σκατόπλυμα είναι πάλι τουτο ???
θα σε βολεψουμε με μπανανα ντακιρι...αυτό να μας βρεί τωρα.. να κοπει το ντακιρι φραουλα! :o θα με χάσετε
ayta enai gia kosmopolites..εσυ πιες κα τσιπουρο.. καλα ρε μαλεα δεν ξερεις το ντακιρι?
καταρχας ειναι παρανομοι η οχι?ολα τ αλλα ερχονται μετα
Παλι ο βλακας ο stekas ανοιγει θρεντ για ενα θεμα που εχει χιλιοαναλυθει απο χτες που εγινε
Steka αγορι μου αν θες την προσοχη μας πες μας να σου στελνουμε pm,μη κουραζεσε και στιβεις το μυαλο σου πως θα τα καταφερεις
Οποιος γνωρίζει κατι για τους παραλίγο δολοφόνους να τους δώσει στεγνά πιθανόν να είναι και φασίστες.
Οπότε μην περιμένετε και πολλά απο τους μπάτσους, μάλλον θα προσπαθήσουν να τους προστατέψουν οσο μπορούν.
Και ποιος ελληνας θα παει εκει να δουλεψει;που να σηκωνονται τωρα απο τις καφετεριες.ειναι και μακρια.
να ξεκαθαρισω κατι εξ'αρχης:δεν ημουν και δεν θα ειμαι ποτε υπερ των μεταναστων λαθρο και μη αλλα δεν ειμαι και φαν της ΧΑ και των μεθοδων της.Αλλα ποσο σωστο θεωρειται να εχεις καποιον να σου δουλευει υπο αυτες τις τριτοκοσμικες συνθηκες και να μην του δινεις εστω και αυτο το ψωρομεροκαματο αλλα μονο σκαγια;Θα πει βεβαια καποιος οτι οι Ελληνες ειναι του καφε και της ξαπλας και δεν πανε να δουλεψουνε.Αν εδιναν αξιοπρεπες μεροκαματο πιστευω οτι πολλοι θα πηγαιναν και δεν θα ειχαμε γεμισει απο ολους αυτους τους πακιστανοινδομπαγκλαντεσιανους...
Ναι,αμα εχουν για εργατες ζωα και οχι ανθρωπους.
Αυτοι που δουλευαν εκει ηταν ζωα ομως.για ανθρώπους μίλησα...