Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν πιστευω να μποικοταρουν τωρα τις φραουλες και να μην πουλαω στρομπερι ντακιρι στο μαγαζι...

αυτό να μας βρεί τωρα.. να κοπει το ντακιρι φραουλα!  :o θα με χάσετε  :tickedoff: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κανενας φλεγομενος σταυρός βρεθηκε στο σκηνικο? :think:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
καταρχας ειναι παρανομοι η οχι?ολα τ αλλα ερχονται μετα

Παράνομοι είναι και οι λαθρομετανάστες που μπήκαν παράνομα στη χώρα και οι αγρότες που τους απασχολούν χωρίς ασφάλιση.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Παλι ο βλακας ο stekas ανοιγει θρεντ για ενα θεμα που εχει χιλιοαναλυθει απο χτες που εγινε :jerking: :jerking:
Steka αγορι μου αν θες την προσοχη μας πες μας να σου στελνουμε pm,μη κουραζεσε και στιβεις το μυαλο σου πως θα τα καταφερεις

:birdman: :birdman: :birdman:

Για τον χαρούλη μας, είναι χαζό το παιδί.... :uglystupid:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οποιος γνωρίζει κατι για τους παραλίγο δολοφόνους να τους δώσει στεγνά  :s&m_1: πιθανόν να είναι και φασίστες.
Οπότε μην περιμένετε και πολλά απο τους μπάτσους, μάλλον θα προσπαθήσουν να τους προστατέψουν οσο μπορούν.

Να τους δώσουμε στους μπάτσους ή στους αναρχοάπλυτους τους παραλίγο δολοφόνους?  :think:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και ποιος ελληνας θα παει εκει να δουλεψει;που να σηκωνονται τωρα απο τις καφετεριες.ειναι και μακρια.

Ας μην δουλέψουν ούτε οι ελληνες, ας κάτσουν στις καφετεριες και ας φωνάζουν φτωχεια, ανεργία, φόροι...η κλάψα ταιρίαζει σε αρκετους, μετά θα ερθει ο Αλέξης και θα τους μοιράσει δώρα... :2funny:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
να ξεκαθαρισω κατι εξ'αρχης:δεν ημουν και δεν θα ειμαι ποτε υπερ των μεταναστων λαθρο και μη αλλα δεν ειμαι και φαν της ΧΑ και των μεθοδων της.Αλλα ποσο σωστο θεωρειται να εχεις καποιον να σου δουλευει υπο αυτες τις τριτοκοσμικες συνθηκες και να μην του δινεις εστω και αυτο το ψωρομεροκαματο αλλα μονο σκαγια;Θα πει βεβαια καποιος οτι οι Ελληνες ειναι του καφε και της ξαπλας και δεν πανε να δουλεψουνε.Αν εδιναν αξιοπρεπες μεροκαματο πιστευω οτι πολλοι θα πηγαιναν και δεν θα ειχαμε γεμισει απο ολους αυτους τους πακιστανοινδομπαγκλαντεσιανους...

+1

Κοινή λογική σε όσα λες, αλλά στην Ελλάδα την εχουμε μάλλον χασει....

Επισκέπτης
Τους ειχαν να δουλευουν ανασφαλειστους με 25 ευρω μεροκαματο 12 ωρο, τους ειχαν απληρωτους για μηνες και τους ντουφεκανε κι απο πανω. Κρεμασμα θελουν οι καριολιδες.

terrys1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΓΑΜ :zfuck: ΛΕς ΝΑ ΑΚΡΥΒΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΥΛΕς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑ

terrys1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΜΟΛΥΒΙ!!!!(ΣΚΑΓΙΑ)ΧΑΧΑΧΑΧΑ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πεφτω απο τα σύννεφα!!!!!!
Γινονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του 2013?
Τωρα που θα κατέβουν τα κλιμάκια του υπουργείου εργασίας ας δουν αριστερά και δεξιά της Κορινθου Πατρων πόσοι λαθρομετανάστες εχουν στρατοπευδεύσει περιμένοντας να αρχίσουν τα έργα μετά το Πάσχα για να μην ξαναπέσουμε πάλι απο τα σύννεφα!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω περιμενω να τοποθετηθει ο Λακης επι του θεματος...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγω περιμενω να τοποθετηθει ο Λακης επι του θεματος...

2i906fb.jpg

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Ρε παιδιά σόρρυ και να ξεκαθαρίσω ότι έχω γίνει εδώ μέσα ΚΩΛΟΣ με καναδυο ψευτοαριστερούς του καναπέ, ειδικά με κάποιον αρχιβλάκα που τολμά και υποστηρίζει τον Στάλιν   !  

Κάνω την εισαγωγή για να ξεκαθαρίσω και να μην νομίσει κάποιος ότι μου αρέσουν οι αριστεροπαπάντζες ! Απελθέτω από εμού το ποτήριον τούτο !

ΑΛΛΆ (και αυτό είναι ένα μεγάλο <<αλλά>>), το να κάνεις τον και καλά ΝΤΕΜΕΚ <<μάγκα>> με την καραμπίνα στο χέρι απέναντι στον κακομοίρη που πεινάει και σου ζητάει τα χρωστούμενα, ΣΟΡΡΥ αλλά αυτό ούτε ωραίο είναι ούτε νόμιμο, ούτε αντρίκιο !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ   !  Οι μετανάστες που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους νόμους ας μείνουν γιατί κανένας από εμάς δεν βγάζει επί 10 ώρες τη μέρα φράουλες για 400 ευρώ το μήνα, ούτε καμία Ελληνίδα δεν πάει να ξεσκατίζει γέρους στα νοσοκομεία και στα γηροκομεία   !   ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ  !!!

Απλά και ωραια και νόμιμα, χωρίς ψευτομαγκιές και ηλιθιότητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom