Επισκέπτης
ποσο πάει η φράουλα ρε παιδιά αυτόν τον καιρό ?
2,28 το κιλό (περίπου 2 κεσεδάκια) στο Βασιλόπουλο οι καλές
1 ευρώ στο δρόμο ο κεσές με μια σειρά μισοχαλασμένες πάνω-πάνω και σάπιες τις απο κάτω
ποσο πάει η φράουλα ρε παιδιά αυτόν τον καιρό ?
Κομπλεξ?Δε νομιζω...η αγνοια του δειχνει πραγματικη.δεν περιγράφει "γύφτους" αλλά την πραγματικότητα. Ούτε το λέει (έτσι νομίζω) για να τους θίξει. Η φτώχεια δεν είναι ντροπή. Αν εσύ θες να αρνείσαι την νεώτερη ελληνική ιστορία ή δεν την ξέρεις ή έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας.
στα σουπερ μαρκετ που ενα κεσεδακι πλαστικο εχει 2 ευρω περιπου εχουν φαρμακο?μηπως ξερεις?γιατι αν ειναι ετισ καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω να παρεις βιολογικες.2,28 το κιλό (περίπου 2 κεσεδάκια) στο Βασιλόπουλο οι καλές
1 ευρώ στο δρόμο ο κεσές με μια σειρά μισοχαλασμένες πάνω-πάνω και σάπιες τις απο κάτω
2,28 το κιλό (περίπου 2 κεσεδάκια) στο Βασιλόπουλο οι καλές
στα σουπερ μαρκετ που ενα κεσεδακι πλαστικο εχει 2 ευρω περιπου εχουν φαρμακο?μηπως ξερεις?γιατι αν ειναι ετισ καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω να παρεις βιολογικες.
δευτερα πρωι στην λαικη της Μενεμενης οι φραουλες Μανωλαδων ειχαν μεγαλο σουξε στην τιμη του 2ευρου
Tι γραφει ρε ο καημενος...πως λεγανε αυτον που αγορασε σπιτι στη λιμνη κομο, διακινουσε ποσα στις ελβετικες τραπεζες και τα κρυα βραδια του χειμωνα, εμπαινε στο μπου να μας ζαλισει τα αρχιδια ποσο υποαναπτυκτοι ειμαστε????
το ειρωνικο της υποθεσεως παντως ειναι οτι οι φραουλες ειναι στην εποχη τους τωρα που εγινε και το σκηνικο κατω...φίλε δεν ξέρω, κι έχω κι εγώ μια ανησυχία γιατί τις τελευταίες 15 μέρες τρώω 1-2 κεσεδάκια την ημέρα :S
είπα να ρωτήσω την κοπελα απ το σούπερ, μπας και ξέρει, αλλά σίγουρα δε θα ήξερε.
το πιθανότερο είναι όπως και σε όλα τα είδη (φρούτα-λαχανικάακόμη και κρέατα) να μπαίνουν διάφορες ουσίες...
τα βιολογικά πιθανό να μην έχουν καθόλου
Για 2-3 χρόνια δεν έτρωγα καθόλου φράουλες γιατί μου είχε πει κάποιος που ήξερε από γεωπονικά, ότι καλό είναι να αποφεύγει κανείς τα φρούτα που είναι πολλά και μικρά γιατί έχουν αθροιστικά μεγαλύτερη επιφάνεια εκτεθειμένη στα ραντίσματα
Πχ καλύτερα ένα μήλο παρά 10 κεράσια
Και φυσικά τα πιο ασφαλή θεωρούνται αυτά που έχουν κέλυφος (πορτοκάλια, καρπούζια, μήλα με καθαρισμένη φλούδα, κλπ)
Το θέμα είναι ότι με αυτό που μου είπε, μου κοψε τα καλύτερα και πιο αγαπημένα φρούτα, όπως φράουλες, κεράσια, σταφύλια, κλπ :S
Aπουλητες παντως δεν θα μεινουν.το ειρωνικο της υποθεσεως παντως ειναι οτι οι φραουλες ειναι στην εποχη τους τωρα που εγινε και το σκηνικο κατω...
το ειρωνικο της υποθεσεως παντως ειναι οτι οι φραουλες ειναι στην εποχη τους τωρα που εγινε και το σκηνικο κατω...
Δεν θυμαμαι,εχω χασει τη μπαλα εδω μεσα με ολα αυτα τα πουλεν.Tι γραφει ρε ο καημενος...πως λεγανε αυτον που αγορασε σπιτι στη λιμνη κομο, διακινουσε ποσα στις ελβετικες τραπεζες και τα κρυα βραδια του χειμωνα, εμπαινε στο μπου να μας ζαλισει τα αρχιδια ποσο υποαναπτυκτοι ειμαστε????
τρως πράμα κι εσύ τύπε;
Θεσσαλονικη αγοραζουν στην συπρια τις κλεβετε;Ελα ρε άλεξ γιαννοπουλος μίλα μας για φραουλες μανωλάδας του 2 ευρου πως τις αγοράζουν στην μενεμένη
πολυ πιθανον.το θεμα ειναι που...Aπουλητες παντως δεν θα μεινουν.
τρως πράμα κι εσύ τύπε;
black label παει;με λίγο στέβια και κονιάκ είναι καταπληκτικές...
εντιτ... φυσικά πολύ καλό πλύσιμο πρώτα..
εχουν ένα καρο φάρμακα και βρωμιές επάνω
τις πλένεις πάντα με το κοτσάνι (για να μην πάρουν νερό μέσα).... και το βγάζεις αφού τις πλύνεις και μετά...
....ενα θα σου πω...πες λες πως δεν δινεις σημασια -στο πολυ χοντρο για να αγνοηθει-περιστατικο...τα τυπακια φραουλοβιομηχανοι δεν δισταζουν πουθενα(αποδεδειγμενα) ,θα διστασουν να πλακωσουν τις φραουλες στο φαρμακο για να αβγατεψει η παραγωγη τους???φίλε δεν ξέρω, κι έχω κι εγώ μια ανησυχία γιατί τις τελευταίες 15 μέρες τρώω 1-2 κεσεδάκια την ημέρα :S
είπα να ρωτήσω την κοπελα απ το σούπερ, μπας και ξέρει, αλλά σίγουρα δε θα ήξερε.
το πιθανότερο είναι όπως και σε όλα τα είδη (φρούτα-λαχανικάακόμη και κρέατα) να μπαίνουν διάφορες ουσίες...
τα βιολογικά πιθανό να μην έχουν καθόλου
Για 2-3 χρόνια δεν έτρωγα καθόλου φράουλες γιατί μου είχε πει κάποιος που ήξερε από γεωπονικά, ότι καλό είναι να αποφεύγει κανείς τα φρούτα που είναι πολλά και μικρά γιατί έχουν αθροιστικά μεγαλύτερη επιφάνεια εκτεθειμένη στα ραντίσματα
Πχ καλύτερα ένα μήλο παρά 10 κεράσια
Και φυσικά τα πιο ασφαλή θεωρούνται αυτά που έχουν κέλυφος (πορτοκάλια, καρπούζια, μήλα με καθαρισμένη φλούδα, κλπ)
Το θέμα είναι ότι με αυτό που μου είπε, μου κοψε τα καλύτερα και πιο αγαπημένα φρούτα, όπως φράουλες, κεράσια, σταφύλια, κλπ :S
συμφωνω απολυτα μαζι σου,ο ρατσισμος ειναι καταφυγιο ανοητων και ηλιθιων...
αρα και οσοι λενε το ρατσιστικοτατο a.c.a.b. ειναι μαλακες και ζωα,ετσι αντικειμενικε μου;
Αστο δεν περιμενω να απαντησεις.
Θεσσαλονικη αγοραζουν στην συπρια τις κλεβετε;
γιατί ξέρεις κανέναν επαγγελματία παραγωγό οποιουδήποτε αγροτικού προιόντος που να μην πλακώνει στα φάρμακα για να αβγατέψει η παραγωγή ???....ενα θα σου πω...πες λες πως δεν δινεις σημασια -στο πολυ χοντρο για να αγνοηθει-περιστατικο...τα τυπακια φραουλοβιομηχανοι δεν δισταζουν πουθενα(αποδεδειγμενα) ,θα διστασουν να πλακωσουν τις φραουλες στο φαρμακο για να αβγατεψει η παραγωγη τους???