Υπάρχουν και τα ονόματα των "καραμπινιέρων"
Σ αυτο εδω το άρθρο στην 2η παραγραφο
και σε αυτο
και σε αυτο
Συγνωμη,αλλα εγω διαβαζω ελληνικα ονοματα,Χαλουλος και Αποστολοπουλος.Υπάρχουν και τα ονόματα των "καραμπινιέρων"
Συγνωμη,αλλα εγω διαβαζω ελληνικα ονοματα,Χαλουλος και Αποστολοπουλος.
Εγκεφαλικα νεκρος εισαι ρε παλικαρι. Τι δεν καταλαβες απο αυτο που ειπα;εσενα δηλαδη αμα σου πει το αφεντικο σου να πυροβολησεις καποιον ανταγωνιστη επειδη κανει ζημια στην επιχειρηση του...θες να πεις οτι επειδη σε πληρωνει,θα το εκανες ??? καλυτερη δικαιολογια δεν βρηκες να πεταξεις ???
Ακομα και να ισχυει η πληροφορια σου δεν αλλαζει τιποτα. Οι συγκεκριμενοι αλβανοι αν υπαρχουν και δεν ειναι στην φαντασια σου πηραν οδηγιες απο το "αφεντικο". Το αμα ηθελε να λερωσει τα χερακια του η πληρωσε καποιους αλλους να το κανουν δεν εχει σημασια.
Δηλαδη το φιλαρακι του Γιωργου λεει πιπες;Συγνωμη,αλλα εγω διαβαζω ελληνικα ονοματα,Χαλουλος και Αποστολοπουλος.
Το πλέον κλασσικό αλβανικό επίθετο είναι το Αποστολόπουλος
Εγκεφαλικα νεκρος εισαι ρε παλικαρι. Τι δεν καταλαβες απο αυτο που ειπα;
Ρε συ δεν ντρέπεσαι λίγο;παπαρια... αν δεν ήταν οι φωνασκίες όλων των ηλιθίων μεταναστολατρών η ΕΕ δεν δίνει φράγκο για την υπόθεση.. αμα ήταν έτσι δεν θα κυκλοφορούσε στην ΕΕ προιόν προερχόμενο από Ινδία, Μπαγκλαντές ακόμη και Κίνα...
για εκεί οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης της Μανωλάδας είναι παράδεισος...
απλά έγινε πολύς ντόρος για κάτι το οποίοι θα έπρεπε να περνούσε στα τοπικά νέα της δεύτερης σελίδας...
και εδώ ισχύει το "έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου"
Πυργιωτης,Αποστολοπουλος και Αλβανος?Εισαι σιγουρος δηλαδη?ειναι αλβανικης καταγωγης....το επωνυμο τι σχεση εχει ??? και εγω ξερω μανα πατερα αλβανους με τα παιδια τους να εχουν ελληνικη υπηκοοτητα με ονοματα ελληνικα και αλλαγμενα επωνυμα πλεον !!!!
ειναι αλβανικης καταγωγης....το επωνυμο τι σχεση εχει ??? και εγω ξερω μανα πατερα αλβανους με τα παιδια τους να εχουν ελληνικη υπηκοοτητα με ονοματα ελληνικα και αλλαγμενα επωνυμα πλεον !!!!
Το αφεντικο ελληνας δεν ηταν;Υπάρχουν και τα ονόματα των "καραμπινιέρων"
και σε αυτο
ειναι αλβανικης καταγωγης....το επωνυμο τι σχεση εχει ??? και εγω ξερω μανα πατερα αλβανους με τα παιδια τους να εχουν ελληνικη υπηκοοτητα με ονοματα ελληνικα και αλλαγμενα επωνυμα πλεον !!!!
Το αφεντικο ελληνας δεν ηταν;
Το αφεντικο ελληνας δεν ηταν;
τώρα το γάμησες τελείως ...
η επόμενη δικαιολογία θα είναι ότι οι επιστάτες είχαν πηδήξει κάποτε μια Αλβανίδα σε μπουρδέλο οπότε δεν είναι πραγματικοί Έλληνες ...
Ρε τυπε ευθυνες οι καραμπινιεροι εχουν ειτε ειναι Αλβανοι ειτε Ελληνες η απο τον Αρη. Το θεμα δεν ειναι ειναι αυτο, αμα δεν ηταν όι αλβανοι θα ηταν ελληνες η οτιδηποτε αλλο. Δεν τους τουφεκισαν επειδη ηταν ρατσιτσες, εκφοβισμος ηταν για να παρουν και οι υπολοιποι εργατες το μηνυμα.εσυ τι δεν καταλαβες σε αυτο που σου απαντησα σε οτι αφορα την ερωτηση σου ???
Ρε μεγαλε,αντε,ητανε Αλβανοι οι τυποι με τα γκανια...καποτε πουλησα ενα ακινητο σε αλβανο...με ονομα Κωστας μουσιδης....καταλαβαινεις οτι η καταγωγη του θα ηταν απο ποντο μερια....τελικα οταν φτασαμε στα συμβολαια .του ζητησαν στο συμβολαιγραφειο καποια επιπλεον χαρτια....τα οποια πιστοποιουσαν τα προηγουμενα ονομα τους....το κανονικο ονομα του ηταν costa rousani, και το αλλαξε σε κωστας μουσιδης......τι το περιεργο δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω.....με τις ελληνοποιησεις ισχυει και η αλλαγη ονοματος οπως και εσυ αν γουσταρεις το κανεις !!!!!
καποτε πουλησα ενα ακινητο σε αλβανο...με ονομα Κωστας μουσιδης....καταλαβαινεις οτι η καταγωγη του θα ηταν απο ποντο μερια....τελικα οταν φτασαμε στα συμβολαια .του ζητησαν στο συμβολαιγραφειο καποια επιπλεον χαρτια....τα οποια πιστοποιουσαν τα προηγουμενα ονομα τους....το κανονικο ονομα του ηταν costa rousani, και το αλλαξε σε κωστας μουσιδης......τι το περιεργο δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω.....με τις ελληνοποιησεις ισχυει και η αλλαγη ονοματος οπως και εσυ αν γουσταρεις το κανεις !!!!!