Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
βρες αλλους εσύ που είναι ικανώτεροι, ψήφισε τους, κάνε τους κυβέρνηση...

ή ακόμη καλύτερα αν νομίζεις ότι όλοι είναι άχρηστοι κατέβα στον πολιτικό στίβο και πάψε να μας ζαλίζεις με τους άχρηστους πολιτικούς...

Θα σας τα ζαλίζω όσο θέλω. Όταν φτάσει στο απροχώρητο μόνο κλαίγεστε, ενώ η αιτία είναι η ανικανότητα αυτών που αυτιστικά ψηφίζονται

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγώ μπορεί να φάω σε καμμιά εικοσαρια χρόνια.. εσύ τα τρώς εδώ και τρία χρόνια και θα συνεχίσεις να τα τρώς για πολλά ακόμη κλασομπανιέρα...

Πουτσα και ξύλο σαβουρογάμη, λακέ, "στολίδι" της οικογενείας, γεροτραγε. Ξέρεις ότι λέω αλήθεια και λυσσάς. Θα σου ρχονται τα λόγια μου καρφιά όταν συμβεί και αυτό ήδη το ξέρεις.  :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πουτσα και ξύλο σαβουρογάμη, λακέ, "στολίδι" της οικογενείας, γεροτραγε. Ξέρεις ότι λέω αλήθεια και λυσσάς. Θα σου ρχονται τα λόγια μου καρφιά όταν συμβεί και αυτό ήδη το ξέρεις.  :)

καλά.. αντε τράβα να πάρεις καμμια πίπα να κονομήσεις τον επιούσιον τώρα ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βρες αλλους εσύ που είναι ικανώτεροι, ψήφισε τους, κάνε τους κυβέρνηση...

ή ακόμη καλύτερα αν νομίζεις ότι όλοι είναι άχρηστοι κατέβα στον πολιτικό στίβο και πάψε να μας ζαλίζεις με τους άχρηστους πολιτικούς...

ειστε πολλοι και κανετε κυβερνηση παλι  :birdman:

Επισκέπτης
και πάλι ως συνήθως μαλακιστίκαμε ομαδικώς στο θέμα αυτό...

αντί χωρίς φανφάρες, δημοσιεύσεις, πορείες διαμαρτυρίας, πορείες συμπαράστασης,πικετοφορίες, επερωτήσεις στην Βουλή, κλαυθμούς και οδυρμούς κλπ κλπ κλπ να πιαστούν οι τρείς τύποι και το αφεντικό και να πάνε στην δικαιοσύνη για τα περαιτέρω το κάναμε βούκινο και καταφέραμε να κάνουμε την μανωλάδα επίκεντρο του κόσμου σαν σημείο της κολάσεως..

φωνές περί αθλίων συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών (λες και στην πατρίδα τους ζούνε σε καλύτερες συνθήκες) περί χαμηλών ημερομισθίων (χωρίς όμως να λένε ότι είναι το βασικό μεροκάματο), περί ανασφάλιστης εργασίας (λες και κανένας αγρότης πλήρωσε ποτέ ασφάλεια)...

τι καταφέραμε ... πολύ απλά να δυσφημήσουμε ένα δυναμικό αγροτικό προιόν με μεγάλες προοπτικές ... και οι ακυρώσεις παραγγελιών να πέφτουνε βροχή από το εξωτερικο...

αιντε μαλάκες και εις ανώτερα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσο τραγικός είσαι ρε πούστη μου??

Επισκέπτης
Το θέμα δεν ειναι μόνο οτι οι επιστάτες πυροβόλησαν τους εργάτες. Αυτό ειναι θέμα αστυνομικής φύσεως.
Ολο το γεγονός αποκαλύπτει τις εξής πτυχές:

1) Οι λαθρομετανάστες εργάζονται στα χωράφια μαύρα και για πενταροδεκάρες, ρίχνουν το κόστος παραγωγής και ταυτόχρονα κάνουν ασύμφορο για κάθε Έλληνα να πάει να ζητήσει δουλειά εκει διότι δε μπορεί κανείς μας να δεχτεί τέτοια μεροκάματα. Κοινώς έφεραν την εξαθλίωση απο τον τόπο τους εδω αντι να πετύχουν ενα καλύτερο επίπεδο ζωής, το οποίο υποτίθεται ειναι και ο αντικειμενικός σκοπός της μετανάστευσης τους.

2) Οι Έλληνες γαιοκτήμονες εχουν βρει τη χαρά τους αφου τους έρχεται τσάμπα η εργασία με τους ξένους και λένε σα δικαιολογία οτι "αφου δεν έρχεται κανένας Έλληνας, παίρνουμε ξένους". Ετσι φέρνουν λαθρομετανάστες οι γαιοκτήμονες επειδή τους συμφέρει. Εδω μπορεί να υπάρχει και διασύνδεση με κυκλώματα δουλεμπόρων.

3)ΈΛληνας που αλλιώς θα πήγαινε δε πάει διότι οι ξένοι έχουν ρίξει σε αστεία επίπεδα τα μεροκάματα. Αν δεν υπήρχαν ολοι αυτοί θα πήγαιναν ως δια μαγείας ενα σωρο Έλληνες την ιδια μέρα για δουλεια και οι γαιοκτήμονες θα τους επαιρναν. Υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που ειναι διατεθειμένοι να κάνουν τέτοιες εργασίες. Θα λειτουργούσε ο φυσικός νόμος προσφοράς και ζήτησης και θα πήγαινε το μεροκάματο σε ικανοποιητικό επίπεδο και για τους δυο.
 Το επιχείρημα της καφέτερειας λειτουργεί και αντίστροφα. Επειδή υπάρχουν οι ξένοι και πήραν τις δουλειές πήγαν οι Έλληνες στις καφετέρειες. Οι ξένοι έδωσαν τη δυνατότητα δηλαδή στους Έλληνες να μη πάνε σε αυτές τις εργασίες και να τις απορίπτουν.

Αρα λοιπόν, επειδή τα πολλά συμφέροντα πολλών πλευρών δε φέρνουν ποτέ το καλό αποτέλεσμα για το σύνολο πρέπει να κοπεί ο Γόρδιος δεσμός.
Η λύση ειναι μαζική σύλληψη και απέλαση των μεταναστών μαζί φυσικά με διαφορετικού είδους φύλαξη συνόρων, τιμωρία όποιου δίνει δουλειά σε ξένους εργάτες και ακύρωση νομιμοποιήσεων.
Ετσι και θα ησυχάσουν οι τοπικές κοινωνίες της επαρχίας απο τους ξένους που τόσα προβλήματα δημιουργούν (εγκληματικότητα, τσαμπουκάδες, επιδημίες) και οι Έλληνες εργάτες θα ξαναπήγαιναν στα χωράφια και θα ειχαν δουλεια, θα ανέβαινε το ΑΕΠ και το εθνικό εισόδημα αφου αυτά τα λεφτά απο τα μεροκάματα θα έμενα στην ΕΛλάδα αντι να φέυγουν με εμβάσματα έξω.
Αυτή ειναι η ωφέλιμη πολιτική για ολους μας.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αρα λοιπόν, επειδή τα πολλά συμφέροντα πολλών πλευρών δε φέρνουν ποτέ το καλό αποτέλεσμα για το σύνολο πρέπει να κοπεί ο Γόρδιος δεσμός.
Η λύση ειναι μαζική σύλληψη και απέλαση των μεταναστών μαζί φυσικά με διαφορετικού είδους φύλαξη συνόρων, τιμωρία όποιου δίνει δουλειά σε ξένους εργάτες και ακύρωση νομιμοποιήσεων.
Ετσι και θα ησυχάσουν οι τοπικές κοινωνίες της επαρχίας απο τους ξένους που τόσα προβλήματα δημιουργούν (εγκληματικότητα, τσαμπουκάδες, επιδημίες) και οι Έλληνες εργάτες θα ξαναπήγαιναν στα χωράφια και θα ειχαν δουλεια, θα ανέβαινε το ΑΕΠ και το εθνικό εισόδημα αφου αυτά τα λεφτά απο τα μεροκάματα θα έμενα στην ΕΛλάδα αντι να φέυγουν με εμβάσματα έξω.
Αυτή ειναι η ωφέλιμη πολιτική για ολους μας.

Αυτά λέμε 5 χρόνια αλλά είναι πολύ δύσκολο από ό,τι φαίνεται.
Είναι πιο εύκολο να υπάρχουν χαμηλά ημερομίσθια και φασιστικά κόμματα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Θα μου πεί επιτέλους κάποιος;
Eγω φέτος θα φάω φράουλες ή όχι;  :huh:
ψιλά γράμματα ποιός πυροβολεί ποιόν ή αν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους τώρα ανακάλυψαν την αμερική.  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλά.. αντε τράβα να πάρεις καμμια πίπα να κονομήσεις τον επιούσιον τώρα ...

χαχααχαχαχαχ ναι ναι.. απάντησε πενήντα φορές στο ίδιο πόστ μπας και το σώσεις. Και αν ανησυχείς για το πως θα βγάλω τον επιούσιο πάνε κάνε πιπες εσύ για εμένα σε χρυσαυγίτες.  Πληρώνουν καλά οι φούλες για τέτοιες υπηρεσίες  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Θα μου πεί επιτέλους κάποιος;
Eγω φέτος θα φάω φράουλες ή όχι;  :huh:
ψιλά γράμματα ποιός πυροβολεί ποιόν ή αν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους τώρα ανακάλυψαν την αμερική.  :rolleyes:
.....εδω δεν μασανε να την μπουμπουνισουν σε ανθρωπους για μεροκαματα,σκεψου τι χημεια θα τους ριχνουν για να αβγατεψουν.....ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ και καλοφαγωτες....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αλήθεια τσιριζόνια και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις ??

ποιός είναι ο επόμενος στόχος ??

τα σπαράγγια ??

Αληθεια γιατι δεν μας λες εσυ?
Ποιος ειναι ο επομενος στοχος?
Η βιλα Ζωγραφου?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μόνο εγώ πιστεύω οτι το να πυροβολείς ανθρώπους είναι κακό?Ειδικά αν έχουν το "θράσος" να θέλουν να πληρωθούν για την δουλειά τους...
Μόνο εγώ πιστεύω οτι στην προκειμένη περίπτωση και οι μετανάστες είναι θύματα επειδή χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια για να ξεφτιλίσουν τον μισθό και τις απαιτήσεις του Έλληνα εργαζόμενου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσο τραγικός είσαι ρε πούστη μου??

πόσο αρχίδι μπορείς να είσαι ρε γαμημένε... πόσο αρχίδι που εύχεσαι και βοηθάς να καταστραφούν κάποιοι για να μπορέσεις να περάσεις το πολιτικό σου πιστεύω...

πόσο αρχίδι είσαι....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μόνο εγώ πιστεύω οτι το να πυροβολείς ανθρώπους είναι κακό?Ειδικά αν έχουν το "θράσος" να θέλουν να πληρωθούν για την δουλειά τους...
Μόνο εγώ πιστεύω οτι στην προκειμένη περίπτωση και οι μετανάστες είναι θύματα επειδή χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια για να ξεφτιλίσουν τον μισθό και τις απαιτήσεις του Έλληνα εργαζόμενου?
οχι ρε φιλε δεν εισαι μονο εσυ.....
να πυροβολησουν τα πουσταρια που μας κανανε να ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνες .....
γαμω την ελλαδα σας

Επισκέπτης
πόσο αρχίδι μπορείς να είσαι ρε γαμημένε... πόσο αρχίδι που εύχεσαι και βοηθάς να καταστραφούν κάποιοι για να μπορέσεις να περάσεις το πολιτικό σου πιστεύω...

πόσο αρχίδι είσαι....

Είσαι τέζα γελοίος λέμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom