Επισκέπτης
Ποιος ειναι αυτος ο τυπος που λες?όχι όμως μεγαλύτερες από την ρήση του Κ.Ζ (Κώστα Ζυγούρα) που αναφέρεις στο προφίλ σου...
Ποιος ειναι αυτος ο τυπος που λες?όχι όμως μεγαλύτερες από την ρήση του Κ.Ζ (Κώστα Ζυγούρα) που αναφέρεις στο προφίλ σου...
Τωρα το ειδα στον γουγλη,καταλαβα τι εννοεις...εισαι πραγματικα ΒΛΑΚΑΣ τραβατρομπακο.όχι όμως μεγαλύτερες από την ρήση του Κ.Ζ (Κώστα Ζυγούρα) που αναφέρεις στο προφίλ σου...
Aνοησιες απο την πρωτη μεχρι την τελευταια γραμμη...
Εσυ πρεπει να ζεις σε αλλη χωρα.Η να εισαι πολυ πλουσιος και να κανεις τον εξυπνο.Aνοησιες απο την πρωτη μεχρι την τελευταια γραμμη...
Και εσυ,οπως και αλλοι εδω μεσα,πρεπει να εισαι πολυ ανοητος,η να ψαχνεις για ανοητους,για να λες οτι η Ελλαδα ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ απο το μεταναστευτικο κυμα των τελευταιων 20 χρονων...Ενω εγινε το ακριβως αντιθετο βεβαια,η Ελλαδα ΒΓΗΚΕ απο την κριση των αρχων της δεκαετιας του 1990 ΚΑΙ λογω των τοτε μεταναστων που δουλευαν μπιρ παρα...ο ιδιος ο Στεφανος Μανος ΕΚΘΕΙΑΖΕ τα οικονομικα οφελη απο την μεταναστευση των Αλβανων(τοτε)και οι ιδιοι ακριβως λογοι ΙΣΧΥΟΥΝ και σημερα για καθαρματα τυπου Μανου οσον αφορα τους ακομη φτηνοτερους Ασιατες.Εσυ πρεπει να ζεις σε αλλη χωρα.Η να εισαι πολυ πλουσιος και να κανεις τον εξυπνο.
Συμφωνω μαζι σου σε αυτο.Ποτε ακριβως εχω πει οτι ζημιωθηκε η χωρα απο τους μεταναστες;Με τους λαθραιους εχω προβλημα,με αυτους που δεν προσφερουν τιποτα στον τοπο,και που εγκληματουν και σκοτωνουν για 10 ευρω.Οχι για τους μεταναστες οικογενειαρχες που εργαζονται τιμια.Και εσυ,οπως και αλλοι εδω μεσα,πρεπει να εισαι πολυ ανοητος,η να ψαχνεις για ανοητους,για να λες οτι η Ελλαδα ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ απο το μεταναστευτικο κυμα των τελευταιων 20 χρονων...Ενω εγινε το ακριβως αντιθετο βεβαια,η Ελλαδα ΒΓΗΚΕ απο την κριση των αρχων της δεκαετιας του 1990 ΚΑΙ λογω των τοτε μεταναστων που δουλευαν μπιρ παρα...ο ιδιος ο Στεφανος Μανος ΕΚΘΕΙΑΖΕ τα οικονομικα οφελη απο την μεταναστευση των Αλβανων(τοτε)και οι ιδιοι ακριβως λογοι ΙΣΧΥΟΥΝ και σημερα για καθαρματα τυπου Μανου οσον αφορα τους ακομη φτηνοτερους Ασιατες.
Δηλαδη παιζουν αλλαξοκωλιες με το νικ σου?Γιατι στο παρακατω ποστ σε βλεπω να χειροκροτεις τις ανοησιες του vaglis.Συμφωνω μαζι σου σε αυτο.Ποτε ακριβως εχω πει οτι ζημιωθηκε η χωρα απο τους μεταναστες;Με τους λαθραιους εχω προβλημα,με αυτους που δεν προσφερουν τιποτα στον τοπο,και που εγκληματουν και σκοτωνουν για 10 ευρω.Οχι για τους μεταναστες οικογενειαρχες που εργαζονται τιμια.
Γιατι κανεις τον διαχωρισμο μεταναστη και λαθρομεταναστη; Και οι Αλβανοι δεν μπηκαν νομιμα στην Χωρα.Συμφωνω μαζι σου σε αυτο.Ποτε ακριβως εχω πει οτι ζημιωθηκε η χωρα απο τους μεταναστες;Με τους λαθραιους εχω προβλημα,με αυτους που δεν προσφερουν τιποτα στον τοπο,και που εγκληματουν και σκοτωνουν για 10 ευρω.Οχι για τους μεταναστες οικογενειαρχες που εργαζονται τιμια.
ο τυπος μιλησε για λαθρομεταναστες.Σε αυτα που ειπε,σε τι δεν συμφωνεις;Δηλαδη παιζουν αλλαξοκωλιες με το νικ σου?Γιατι στο παρακατω ποστ σε βλεπω να χειροκροτεις τις ανοησιες του vaglis.
Γιατι κανεις τον διαχωρισμο μεταναστη και λαθρομεταναστη; Και οι Αλβανοι δεν μπηκαν νομιμα στην Χωρα.
Αντε παλι τα ιδια....αρχισαμε παλι...απλυτοι, αναρχικοι κλπ κλπ.
Μιλησαν οι...πλυμμενοι τωρα. Ατομα με IQ κατσικας, που το μονο τους προβλημα ειναι οι μεταναστες(νομιμοι ή παρανομοι).
Ατομα που δεν ξερουν καν που πεφτει η καθε Μανωλαδα, την εμαθαν χτες και αμεσως πηραν θεση κατα των εργατων. Γιατι ο εργοδοτης φυσικα ηταν λευκος και Ελληνας και δεν γινεται να εκανε αυτος κατι λαθος.
Ορθια σκατα, με πληρη ασεβεια απεναντι στην ανθρωπινη ζωη, τα οποια θελουν να λενε οτι ειναι Ελληνες. Γιουσουφακια γεματα κομπλεξ κατωτεροτητας και μισος.
Οποιος κανει το λαθος να υποστηριξει το αυτονοητο(οτι δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι δουλευαν εκει και αρα πρεπει να πληρωθουν), αυτοματως βαφτιζεται απλυτος, αριστερος και αναρχικος.
Λογικη της κωλαρας, απο ατομα της κωλαρας.
Φυσικα τους...εργοδοτες δεν προκειται να παει ποτε ο ελληναρας να τους ζητησει τα ρεστα.
Θα κραξει για κανα δυο μερες σε κανα φορουμ, ετσι για να δειξει οτι ειναι αντικειμενικος και καλα, και μετα τα γνωστα......πακια, αναρχοαπλυτοι, αριστεροι κλπ κλπ
Για να μην ξεχασει και την αληθινη του ταυτοτητα....
Ελλαδα 2013.....
Αντε παλι τα ιδια....αρχισαμε παλι...απλυτοι, αναρχικοι κλπ κλπ.
Μιλησαν οι...πλυμμενοι τωρα.
Ενα θεματάκι με το πλύσιμο το χετε όλοι λίγο πολύ, ε;
Ενα θεματάκι με το πλύσιμο το χετε όλοι λίγο πολύ, ε;