papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.454
- Πόντοι
- 27.261
Και γιατί δεν παίρνεις την γυναίκα σου εσύ μας έλεγες διάφορα για αυτήνΥπάρχει κάποιος στρ8 φιλαράκος που ψάχνει παρέα για στριπτιζάδικο στην Αθήνα; Είμαι 29 χρονών, μένω στο κέντρο
τυπαρα μη ακους τα νιαμου εδω μεσα τους μπαχαλακηδες. κανε τα κονε σου, παενε να χορέψετε στο στριπ να διασκεδάσετε. και μιας και το έφερε η κουβεντα να πουμε, απο χορο πως τα πας ;Υπάρχει κάποιος στρ8 φιλαράκος που ψάχνει παρέα για στριπτιζάδικο στην Αθήνα; Είμαι 29 χρονών, μένω στο κέντρο
τυπε τι εννοεις στην πιστα η στον στυλο?τυπαρα μη ακους τα νιαμου εδω μεσα τους μπαχαλακηδες. κανε τα κονε σου, παενε να χορέψετε στο στριπ να διασκεδάσετε. και μιας και το έφερε η κουβεντα να πουμε, απο χορο πως τα πας ;
τύπε ηθελα να του βαλω το γνωστό γκιφ αλλα μου κάνες χαλάστρα να πουμε τωρα θα με παρει γραμμη και θα με απαξιώσειτυπε τι εννοεις στην πιστα η στον στυλο?
Τον είπα μπούστη και παρεξηγήθηκε ο κρυφο(μ)πούστης.ΠΟΛΥ ωραιο νημα τουτο δω
γιατι εκανε κοιλια;
Εγώ το βλέπω για κρεβάτι χααχαχΔεν αράζω ποτέ...είμαι διαρκώς στο πόδι....
...και ανασφαλης θα συμπληρωνα...Όχι, δεν το ψάχνω αυτό, απλά πρόσφατα μετακόμισα Αθήνα, και θα ένιωθα κάπως να πάω μόνος μου.
τυπαρα μη ακους τα νιαμου εδω μεσα τους μπαχαλακηδες. κανε τα κονε σου, παενε να χορέψετε στο στριπ να διασκεδάσετε. και μιας και το έφερε η κουβεντα να πουμε, απο χορο πως τα πας ;
Έκανε κοιλιά γιατί σε όποιον του την είπε..... ο νηματοθετης εστελνε προσωπικό μήνυμα...δεν προλάβαινε να γράψει και εδώ ...είναι και νέο μέλος δεν έχει μάθει ακόμα να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά νήματαΠΟΛΥ ωραιο νημα τουτο δω
γιατι εκανε κοιλια;
Έκανε κοιλιά γιατί σε όποιον του την είπε..... ο νηματοθετης εστελνε προσωπικό μήνυμα...δεν προλάβαινε να γράψει και εδώ ...είναι και νέο μέλος δεν έχει μάθει ακόμα να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά νήματα